Nu är vi igång igen

härligt malin! nu är vi igång med träningen igen, på allvar!
två pass till bokade den här veckan.

NU: Städa rummet (eftersom jag joinade malin på träning)

detfinnsintesåmycketattsäga

inte världsbäst uppdatering direkt, det har inte hänt så mycket så att man kan uppdatera typ tio gånger om dagen :P men men, den senaste veckan har varit hur kul som helst. Vi har sprutat lite vatten på ettorna osv. I fredags var det inspark och nollning, Föräldrarna Claesson ni har skapat en hunk till son ska ni veta ;) (Malin kan nog berätta om hon inte redan har gjort det) efter nollningen bjöd vi treor på en väldigt rolig förfest innan vi alla drog antingen till Harrys eller Mejjan, eller ja för oss 18 åringar blev det Harrys och för de yngre blev det Mejjan. Roligt!

Jag kom nyss hem från stan med mamma där vi äntligen köpte kollegeblock och handsprit, man blir som beroende av handsprit? Nu hade jag tänkt städa mitt rum och fixa lite andra grejer.


Lite bilder från nollningen i fredags.










som anna sa; dålig uppdatering.


Japp det har varit riktigt dålig uppdatering här på siståne, men jag har helt enkelt haft alldeles för roliga saker för mig för att hinna blogga. har varit i Helsingborg och träffat dom där nere varje vecka och det gillar vi riktigt mycket. Sommaren har varit sjuk och den har gått alldeles för fort. Nya vänner har vi fått och äventyr har vi varit på. Skolan har precis börjat och visst det är okej, det är ju trots allt det sista året nu och det kommer gå sjukt fort. Och något grymt kul väntar i oktober!

Nu har jag precis gjort klart engelskan, så nu blir det dags att plocka upp på mitt rum... igen! (jag lyckas aldrig hålla det städat)

Imon börjar allvaret igen, träningen kör igång på riktigt och nu menar jag det.

Imon är vi 3or på riktigt!

500 vattenballonger, 4 vatten pistoler och 6 sprit pennor... jag TROR att jag är redo!


(Jag och Ibbe)

Jag pallar inte att vi ska upp klockan 5 och hänga upp det sista lakanen i stan.
Om du är 93a och rädd/nervös inför imorgon/idag.. då har du all rätt att vara det, vi är inte snälla :)

här var fantasin väldigt dålig.. japp!



Om någon timma bär det av mot skolan och där händer det roligheter.
Inatt är det natten då SP07b går till historien.

nu åker vi hem

Malin står i duschen och jag sitter här och tittar på MIchael Jackson dvdn för typ 15 gången den här veckan. Så när Malin kommer ut så ska vi städa det sista och sedan åka hem till Värnamo igen, för ikväll blir det att träffa klassen för första gången på hela sommaren och fixa lite grejer vid skolan och sedan imon blir det att gå upp tidigt och blöta ner en massa ettor, härligt nu är det payback time! (jag och Malin har laddat med massa vattenballonger och vatten pistoler) Det är helt sjukt, nu går VI 91or i 3an, nej det kan inte stämma!! Nästa termin är det ayia napa,  bal och student som gäller, men hallå? vi är för små för det? jag vill inte bli vuxen nu!

Falkenberg

Nu sitter jag och malin här ute på hennes terass och solar. Det gillar vi! Vi hoppas på mycket sol denna helgen och det är det vi är här för ;) Just nu steker det rätt gött faktiskt. Det blir Ullared antingen idag eller imon, beroende på vädret och just ner lutar det åt imon faktiskt. Har inte tagit med kameran så det blir inga bilder på denna lilla utflykten.

Hepp, nu kan jag inte ligga här och skriva kommer få mini dator bärnna på knäna ;)

Ciao

090814

Mimmi och Axel är på väg hit, och jag sitter här och klagar på att jag måste färga mitt hår. utväxt! Ikväll blir det fest hemma hos Mimmi, förfest och/eller fest, för det är fest ute hos Hannu med så vi får helt enkelt se hur vi gör med det. Ska prata med Mimmi när hon kommer hit.

ja du....

Nu är vi här igen..... i Helsingborg alltså.

pics


På väg ner till Helsingborg.


Malin roade sig på sitt sätt.


Henke. När vi hade varit i hbg ett tag åkte vi på impuls upp till Falkenberg
där det krökades och bastades.


Jag skulle ha köpt den rosa mössan, oh yes!


Var tvungen att göra Andy-The-Poser sällskap lite.


Henke, Andy & Johan.. somnade på vägen tillbaka till hbg medans.....


...vi hade lite kul, men sen...


...vaknade dom och det blev wack! (självklart när kameran är framme så
försöker Andy se snygg ut).

sjaskigt

jag och Malin kom hem från Helsingborg i morse, och nu sitter jag här hemma och är hundvakt. wunderbart! Med tanke på att vi har varit i skåne en hel del nu på sistone (en natt varje vecka i 4 veckors tid) och det gillar vi, tummen upp för det. Skånska på killar är sexigt, oh yes... men dock inte på tjejer, men både jag och Malin tänker nästan på skånska nu. ente bra.

Klickade hem lite kläder innan och jag hoppas att de kommer på fredag, det stog att om man beställde innan 14.00 så skickas det samma dag, men jag var nog klar typ 12 min över. Och ingen ångest än.

dags att torka håret, ciao.

at malins place

just nu sitter jag inne hos malin men hon vet inte om det, hon står i duschen. Jag tror att hon har stått där i snart 20 minuter. så då tänkte jag att jag likaväl kan skriva här lite medans jag väntar på att hon ska bli klar. och japp nu blev hon klar. ska åka och käka tjockis mat innan vi börjar våran färd mot Helsingborg.

kanske dags att skriva ett sms till mimmi och fråga ifall det är okej där nere och att det inte har hänt något tråkigt.

finally

nu är det äntligen måndag och jag ska snart iväg till vårdcentralen och kolla ögat. Idag är det mycket mycket mycket bättre än vad det har varit de senaste dagarna men jag hoppas på att få något som gör att det går över mycket fortare än vad det har gjort :) Efter vårdcentralen blir det dusch osv och sen bär det nog av till Helsingborg.

Im out


on her way home

Nu är malin på väg hem, mitt sms levererades nyss och det betyder att hon har landat i sverige nu :D Mitt öga har inte blivit det minsta bättre, och jag har lust att typ gräva ner mig just nu. En mc Flurry smartis hade suttit fint nu, på tal om ingenting.

nu ska jag kolla vidare på bring it on all or nothing :)

Ciao

världens bästa pappa

Min pappa sprang iväg och köpte ögonsalva till mig så nu är jag helt gul i ögat och runt om, mysigt. Jag hade gärna visat er om det inte hade varit så illa att man kan bli illamående typ.

Ciao.


ett öga..

Japp, det är vad jag har just nu, ett öga. Igår kände jag att det var något med mitt högra öga, det gjorde ont fast man såg inte så mycket mer än att det var lite svullet precis vid näsan. Men när jag vaknade upp idag så kunde jag inte ens öppna det, eller jo det kunde jag men det var knappt. Jag hoppas verkligen att pappa säger rätt nu att det kommer lugna sig om jag tvättar det med ljummet vatten hela tiden, annars vet jag inte vad jag gör. GAAH!!!! gå över för fan.


Malin kommer hem imon :D

Jalla! gimme gimme...



Ikväll blir det Harrys med Anna, Sophie och någon Emil :D Nu är det dags att roa sig när hela klanen är nere i medelhavet, och ta igen lite quality time med Anna :) we need it. Usch jag får rysningar av låten, FESTA! och ge mig måndag! jag tror nog att jag aldrig i hela mitt liv har längtat efter en måndag. haha

Nu blir det att ta hand om Twiggy och Tyson, ciao!

Gillar vi det här eller?



jag säger bara; vissa har det bra :D
Åka ner hit och plaska? ja ja ja!
MAAAAAAAALIN!!!!!!

they say we can love who we trust, but what is love without lust?

ett tag sedan jag bloggade... pga, blogg torka. haha men nu är jag back on track igen, jag kom precis hem från stan och har shoppat till mig dom två sista böckerna i twilight serien så nu är det bara att börja läsa, det har kännts lite tomt nu på kvällarna när man har läst ut den andra boken i serien. Men i alla fall, nu är jag övergiven här i värnamo, bokstavligt talat... ALLA mina kompisar ligger på vart sitt ställe i två olika länder nere på medelhavet, Malin kommer dock hem på söndag vilket ska bli skit gött :D saknar dig som fan faktiskt! Mimmi & co, åkte ner till Turkiet igår och jag säger bara, SNÄLLA va försiktiga!!

btw. Malin nu är det ju så här att jag är inte på någon party ö där nere i medelhavet med dig så jag kan prata med dig klockan 04.05 på monnen när du ringer, nej, för varje svensk som är i sverige vet att på en onsdag natt/torsdag tidig morgon sover man. Nu har jag skickat två sms till dig men jag antar att du är på en party båt och lämnade allt på hotellet?

Malin och jag drar till Helsingborg antingen på söndag kväll eller på måndag, det beror helt och hållet på vad Malin vill :) Men nu ska jag klicka mig in på nordic club och avboka MLR:en som är ikväll, det blir gymmet i stället.

Ciao.


schooool



Schemat för det sista året på Figy och jag klagar inte
(Jag har inte de mörk blå, ljus gula och 3 av de ljus blå)


sjuk

Idag skulle dagen bestått av fest och roligheter, men jag vaknar upp med feber och är jätte förkyld så förstörs dessa planer ganska så fort. Tråkigt faktiskt! Imon skulle jag jobbat men ringde in och sjukanmälde mig lite surt det emd faktiskt för pengarna hade jag verkligen behövt.

Nu är det dags för blogg rundan igen, ciao.

RSS 2.0