TOOOOORKA!!!

Jag pallar inte med att skriva här längre :P helt död på den fronten just nu men känner ändå att jag va tvungen att skriva något, so here it goes.

Inte jätte mycket sömn i natt, CS nördar. Vaknar upp och mår så där halft bra och stampar in genom min ytter dörr sådär halv 10 i morse. Går och käkar frukost lägger mig i sängen och somnar om och vaknar klockan 11, tänker SHIT! jag ska åka till jobbet om 20 min. stressar sönder för att göra mig i ordning och tror att det är en vanlig dag på värdshuset. Kommer dit och alla ser lite finare ut än vanligt, då kommer jag på, juste! Det är ju julbords premiär idag. Jag springer rundor där inne i fem timmar utan rast och äntligen slutar jag.

japp, det var typ det som hände idag. haha
Denna veckan kommer bestå av plugg plugg plugg och på fredag efter NK prov nr 2 belönar jag och emma oss med att dra till Göteborg med Nelle och Oskar.

Smell you later.


STAR


Jump with them all and move it. Jump back and forth, it feels like you were there yourself. Work it out.

Ett tag sedan nu. Gorillaz spelas för fulla muggar, DARE!
Skolan gick kanon och efter det var det dags att spendera ett flertal timmar hemma innan mimmi och offe kom för att kika på kattungarna. majsigt, vi har fyra stycken här hemma nu, drygt 4 dagar gamla eller något. Det blev sedan fika på pelikanen med dessa flickor också, och det blev en runda på stan med Malin.

Om en pytte liten stund drar jag mig till bensin macken för att tanka, sedan upp till Malin, och sedan vidare för att hämta resten och sedan bär det av till växjö för NEW MOON!

Jag fick tillbaka min mobil idag, ÄNTLIGEN! Pallar inet pappas Nokia, jag hatar Nokia.

Nu har jag inte tid för att sitta här längre.
CIAO!


Photo by Malin Claesson


Someone once told me that you have to choose, what you win or lose. You can't have everything...


...Don't cha take chances
Might feel the pain
Don't cha love in vain
Cause love won't set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, ohh
All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here
I can't stand by your side, ohh no
Watch this life pass me by, pass me by


PAPER CLIPS





Photos by me.

SVENSKA MÄSSAN, GÖTEBORG & SHOPPING!


I bussen på väg upp till Göteborg.

Jag och Offe inne på svenska mässan.

Fika på Nordstan.

Igår var vi i Göteborg på utbildnings mässan med skolan. Drog med mig lite Au Pair papper hem osv, ska även anmäla mig till informations mötet i Växjö den 24 november. Nästan helt bestämt mig för att åka till USA efter skolan. Blev även en och annan juridik skola man pratade med. Jag och Offe tog sedan spårvagnen in till stan för att shoppa lite. Offe köpte ett par killer heels och det var verkligen Offe stämpel på dom! Sjukt kul hade vi i alla fall och kom hem runt 8 tiden på kvällen. Sedan blev det ännu ett emma häljestig drama sent på kvällen, får se ifall jag orkar skriva det här.

Jag har även Mimmis kamera över helgen så det blir att fota lite hit och dit skulle jag tro, måste ta det lugnt med tanken på att min mage börjar göra ont igen. Inte värt att riskera ännu en magkatarr.

Peace

J'veux ton amour, et je veux ta revanche. J'veux ton amour, I don't wanna be friends.



Inte för att jag direkt vet vad rubriken betyder men i alla fall. Ingen uppdatering på två dagar, palla liksom. Men nu är det nya tag, för imon börjar vi skolan klockan 12.45(!) fatta gött.... ja, för er som inte kommer ha ett par killar hemma som ska springa runt och banka ut fönsterna och sedan sätta in nya. Sov så gott.

natti.

I'M IN THIS FIGHT, AND I'M SWINGING AND MY ARMS ARE GETTING TIRED. I'M TRYING TO BEAT THIS EMPTINESS BUT I'M RUNNING OUT OF TIME. I'M SINKING IN THE SAND, AND I CAN BARELY STAND. I'M LOST IN THIS DREAM, I NEED YOU TO HOLD ME. I'M SCARED OF LONELY.

Hela dagen idag har spenderats på att hålla på med vårat PA. Det går riktigt bra för oss i alla fall. har precis käkat thaifood, vilket var skit gott! Nu hade jag tänkt sätta igång med det sista jag har att göra på geografin. På torsdag blir det Göteborg.. och nej jag har verkligen inget att skriva.

Här har vi en bild från i Fredags:


Jag & Ibbe


INNETÅFFLOR!

Hemma är jag nu efter en låååång dag. Eller jag steg upp och åt frukost vid klockan ett. Åkte sedan hem till storebror och johanna där mina föräldrar befann sig, och jag stannade för att äta middag hos dom. Mycket trevligt!

Jag såg något mycket mysigt på köksbordet i morse och det kanske låter konstigt? men i alla fall, det var världens gulligaste innetåfflor som jag aldrig vill ta av mig. Funderar starkt på att ta med dom hem till Offe eller Mimmi, vi vet inte vart vi ska vara och kolla på film ännu. Gaah jag har på mig dom nu och jag längtar bara tills mina UGGs kommer hit!



Kapphal, 149:-


NODDING MY HEAD LIKE YEAH, MOVING MY HIPS LIKE YEAH. IT'S A PARTY IN THE USA!


BLÄÄÄÄ


jag vet inte varför, men just nu är jag INTE taggad inför ikväll och ikväll är den kvällen många av oss har längtat efter hela veckan. I guess i'll see you, nee vi ses i dimman passar bättre.

ETT MEGA GRATTIS TILL ADELINA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!!!!

NOKIA/TEMUGG/OCHDÅLIGAWEBCAMBILDER



Skolan gick bra som vanligt. Vi glor på Matrix på filosofin nu och jag har aldrig riktigt fattat att den var SÅ filosofisk, eller filosofisk över huvudtaget. Och vi har lika kul på NK lektionerna.. som vanligt! Mamma och pappa kom nyss hem från jönköping och jag hoppades så in i att mamma kom hem med Prada 2 mobilen, gjorde hon det? NEJ. Hon lämnade in min gamla så jag kommer få en ny, likadan som jag hade innan om ungefär två veckor och under tiden så får jag glatt använda pappas gamla Nokia... Och jag får vänta FYRA månader innan jag kan byta till Pradan, men jag har väl en idé kan man väl säga. vi får väl se hur det blir med den idén, som alla mina andra idéer som kommer upp i mitt huvud.

Men i alla fall som ni ser på min andra sjukt dåliga webcam bild så har jag köpt en sån där te mugg som malin hade för ett tag sedan. Jag häller upp te i den och gör som jag brukar göra, stänger locket och dricker en första klunk, JÄÄÄÄÄVLAR VAD JAG BRÄNDE MIG!! så nu sitter jag här och har ont i tungan och tycker synd om mig själv. blä!

PEACE


HEJ MITT VINTERLAND NU ÄR JAG HÄR..LALALA

Det har snöat hela kvällen igår, hela natten och snart hela dagen här i Värnamo (mer eller mindre) så det passar bra att sjunga den där "hej mitt vinterland" sången.

Men i alla fall, har precis varit nere på stan och snackat med tatueraren vilket gick kanonens. 3 weeks left. I skolan idag så bestämde jag malin emma b och frida att vi ska dra ner till Helsingborg den 27 nov för lite festligheter, lange andish & co va berädda. Om ungefär 30 min så ska jag hämta pengar av Malin sen upp till Mimmi för att hämta klänning och sedan bär det av till Växjö för att hämta tickets too New Moon. Becca och Mimmi hänger med och på vägen hem så ska vi hämta Axel med. Ikväll blir det donken med en jäkla massa tjejer och Axel, sen är det dags att kolla EMA's vilket vi inte får missa!

Nu är det dags för mig att dra ut till mammas jobb.

Ciao!

THE TWILIGHT SAGA NEW MOON

Ändrade planer! jag försöker förbrilt få tag på SF för att avboka biljetterna jag lyckades boka dagen efter premiären, då jag trodde att alla var slut sålda men i själva verket så hade inte de två senare bio tiderna kommit upp på sidan ännu. Så Mimmi har bokat 8 biljetter till premiären i växjö, och jag och mimmi ska åka och hämta dom imon efter skolan. spännande, nu måste jag bara meddela Malin också.

Peace.

WHAT'S UP WITH THE PINKY?


I got nothing to write today


I'M A KILLER WHEN THE LIGHTS GO OUT


IT WAS A HELL OF A NIGHT



JAG TRODDE FILOSOFI SKULLE VARA KUL

Jag som hade tänkt ligga i soffan och glo på NCIS hela kvällen, men icke. Fick nyss frågorna till våran filosofi redovisning som vi har imon. Vår lärare använder ett språk ingen av oss elever förstår oss på, komplicierade och förvuxnade ord. Men det blir väl att försöka leta fram vad ordet betyder på internet och sen försöka få ut något bra av det, jag har ju Detox dieten som är en ganska liten diet och lätt att få reda på fakta om. Japp nu har jag två minuter på mig innan andra NCIS avsnittet börjar, go figure!


Mamma tittar på det här stället istället för Hurghada... Guess whaaaat?!


EMMA CLAESSON I NEED YOUR HELP!

My dear dear friend Emma Claesson, jag behöver verkligen din hjälp! var berädd på att bli haffad när du loggar in på msn.

Jag har inget att göra här hemma så sitter och letar balklänningar på internet, AND I FOUND IT! Det är just därför jag behöver emmas hjälp, den är nämligen från USA och man ska fylla i "quantity" från 0-5 och jag fattar nada? letar upp ordet på internet och det betyder mängd/längd.. och hur ska jag kunna veta vad jag ska välja från 0-5? hmm?

Det är verkligen inte långt kvar tills vi tar studenten, de månader som är kvar kommer gå så sjukt fort! Bara av att ha hittat balklänningen är en stoooor lättnad, axlarna känns lite lättare just nu(!) och kommer vara nästan helt normala sen när man hittat studentklänningen med. Jobbigt att vara tjej måste jag säga när det gäller sånt här. Och inte världens billigaste, det ska spenderas pengar på balklänning, studentklänning, hår och sminkning på spray, all mat, alla presenter och framför allt studentresan(!!!!).

Här får ni se färgena jag väljer mellan på klänningen. Jag försöker se mig på bilden med min hårfärg och jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag måste prata med mamma.

What do you think?

Fägerna är liiiite mörkare på bilderna än vad de är på hemsidan.


SJUKSJUKSJUKSJUKSJUK

Vaknade upp nyss för femtio elfte gången idag/natt. bultande huvud och ont i halsen när jag sväljer. Hoppas det inte är svinis(!).

När jag väl hade vaknat till ordentligt så hade jag 6 olästa meddelanden, 4 missade samtal och 3 ohörda röstmeddelanden. I ett av dom stod resultatet på NK b provet vi gjorde innan höstlovet. VG- blev det! ett poäng ifrån ett VG, i love my NK teacher! haha hon grör det konstigt nog väldigt kul att läsa naturkundskap. Till skillnad från i ettan där jag knappt fick G av en annan lärare, det är sjukt hur mycket det kan skilja på dom(!). Jag hade en sjukl dröm om en annan lärare i natt med (varför drömmer jag om lärare?) men det kanske inte är så smart att gå in på här.

Nu ska jag försöka äta frukost. Later

NACH DIR KOMMT NICHTS


Nu ska jag ta och gå in i vardagsrummet och spendera sista delen av kvällen i soffan med mamma.

PEACE.


SHE LIVES IN A FAIRY TALE, SOMEWHERE TOO FAR FOR US TO FIND. FORGOTTEN THE TASTE AND SMELL OF THE THAT SHE'S LEFT BEHIND.

Nu har jag varit på ett hårt Athletic pass och det väntas ett på onsdag och ett på fredag med. Men vad gör man inte för att må bra och för att få en fit body? Men i alla fall, har precis slängt in en falukorv med ost på i ugnen och mamma ska snart göra potatis mos. Kanske inte den bästa maten, men äh va fan! Det spelar ingen roll.

Mimmi kommer hit sen när hon ätit. Det ska fotas och grejas så ni får kika in på våran fotoblogg lite senare ikväll. Schpannend(!) Det flyger säkert upp en bild hit eller dit här i min också, fast på vad vet jag dock inte ännu. Brist på bilder just nu. Och det kanske är dags för mig att önska mig en Canon jag med? Förslag på någon bra mackapär? gimme gimme i så fall!!

hade tänkt hinna duscha innan jag ska äta men det gör jag ju verkligen inte nu, det tar ju ett halv år för mig att duscha.

Något jag är förbannat sugen på just nu, COLA!
socker suuuuuug!!!


NEXT TIME YOU POINT A FINGER I MIGHT HAVE TO BEND IT BACK OR BREAK IT, BREAK IT OFF.

Skolveckan har börjat och det har jag inte sett fram emot. Studenten hade suttit så jäkla fint nu, Ayia Napa och Egypten också. Att kunna vakna upp på morgonen och tänka nu är det bara jobbet jag ska till, inte en skola och sen hem och behöva plugga för att sen åka och ställa sig på någon hamburger restaurang och SLITA i 4 timmar och få 198kr i lön för att det bara finns en tid åt just dig på hela månaden. Jag är så sjukt skoltrött, jag orkar verkligen inte med skolan just nu. jag gör inte det! men nog om det..

.. Jag måste ställa mig och laga mat snart för ska träffa malin om 45 min för att köpa present och sen iväg för att träna Athletic vid 17.30. Håller på att trycka i mig en kopp Twinings Tea för att bli varm i kroppen igen. Hepp nu måste jag klicka mig in på NC så att jag får plats på Athleticen på onsdag.

latero.

IT'S ALL WRONG THE WAY WE'RE WORKING, TOWARDS A GOAL THAT'S NONEXISTENT, IT'S NOT EXISTENT..BUT WE JUST KEEP BELIEVING

Kom nyss in efter att ha walkat the dogs med mami. Kallt börjar det verkligen bli, usch och fy! ska hem till min store bror snart, han ska hjälpa mig fixa domän grejen osv, vi får se hur bra det går. Det pumpas paramore för fulla muggar i mina laptop högtalare.

Hänt annars idag? NADAAAA.. Imon är det skola.

PEACE!


UGG BOOTS


Ugg Boots Classic Tall Chestnut, beställda och blir snart mina!

RSS 2.0