XOXO Gossip girl



You know you love me, xoxo Gossip Girl.
Mami & Papi kom hem med båda säsongerna av Gossip Girl, I lööööööv it!


mysis kväll

Ny duschad, dricker te och precis klämt i mig den tredje chokladmossen för idag. Spinning passet gick skit bra, dock förbannat jobbigt! Men vad gör man inte för att få en tonad body? ;)

Sitter här och kollar lite då och då på The Simpsons med Twiggy i knät, fast än att hon inte får vara i soffan så måste hon ju också få skämmas bort lite. Mamma och pappa är på väg hem från flygplatsen nu och de borde vara hemma om ungefär en halv timme, en timma. Jag hoppas verkligen att mamma kommer hem med parfymen jag önskade och de två Gossip Girl säsongerna som jag glömde bort att köpa när jag var där sist. Hoppas hoppas hoppas!

Imon är det seminarie på samhällen och svenska B/C inlämning som gäller. Ne nu får mina päron komma hem, jag blir nyfiken! Ciao.

höst

hösten är verkligen här nu!
och det gillar jag inte alls, jag fryser hela tiden och vet inte vart jag ska ta vägen. Det är ingen varme på i huset, ska be pappa sätta på den sen när dom kommer hem från London ikväll. Ska alldeles strax sätta mig i soffan och glo tv och trycka i mig lite chokladmoss som jag vispade ihop innan. mumsigt!

Ikväll blir det spinning som sagt. Malin du kan palla dig ner till NC och joina med gång på rullbandet efteråt, eller crosstrainer kanske? vi får se, kom dit i alla fall :)

Jag vill tillbaka till London(!!) va säger ni? åka dit och shoppa? :D


Premier Inn hotel, Earls Court

Mimmi och våran älskade Mini Cooper

Piccadilly


gimme fredag!!


chicken special

idag hade vi bara en lektion i skolan som var riktigt nice. Kommer dit tittar på två bilder och sen får vi gå ut till kyrkogården och kolla på olika tecken på gravstenar, ganska läskigt.

Står nu i köket och gör salladen och tzatzikin till min och malins special kyckling :D klockan 17.45 drar jag mig upp till Nordic Club för ett spinning pass. Jag känner att jag måste börja komma igång med träningen igen, nu när jag ska va med i is showen så måste ju ben musklerna tränas upp igen. Jag hatar mig själv för att jag slutade åka konståkning, jag hade så gärna velat vara aktiv med träning och tävling. Hmm.. något jag kommer ångra livet ut.

Nu kom malin och jagska fortsätta med salladen. Ciao


stockholm, skola, växjö

Japp, kom hem från Stockholm igår vilket var jätte skönt men ändå tråkigt. Jag trivs verkligen i stockholm, dock har vi gått så förbannat mycket så jag har fått träningsverk i vaderna, nej jag skämtar inte! kullersten hit och kullersten dit, fy fan alltså! Men i alla fall, jag inskaffade en halsduk med ingen ände, vit sådan i typ päls stuket, 149 kr Gina tricot. Jag har inga bilder från resan eftersom att smart-head-Nina glömmer ta ut batteriet från laddaren när vi ska åka, så jag har alltså varit i Stockholm med en kamera utan batteri.. Tummen upp!

Idag var det skola som vanligt, men vi hade bara en riktig lektion så vi slutade tidigare än vad vi brukar (9.20). det har varit ganska hektiskt idag med tanke på att jag skulle fixa pengar till Ayia Napa handpenningen, hämta bilen på mammas jobb och sedan hem till emma för att plugga (där jag är nu). Jag och emma ska sedan vidare till Rydaholm för att lämna CV och kanske äta en middag, sedan bär det vidare till Växjö där det blir att gå på stan och sedan kolla en sväng på bio, the ugly truth.

Nu ska vi dra hem till mig, cya!

huvudstaden

Imorgon bär det av mot Stockholm där jag kommer befinna mig de tre närmsta dagarna. Så imon vid halv åtta så börjar våran sju helvetes långa färd. Har nästan packat klart, eller ja jag har packat klart för det enda som fattas är kudde, tandborsta, Clinique osv som jag kommer använda imon på monnen.

På tal om clinique så låg det en liten present till mig på min säng när jag kom hem idag, och då var det min snälla mamma som hade gått och köpt Clinique till mig och slått in det i ett paket, snällt tycker jag. inte sant?

Tidigare idag så var jag hos tatueraren för att visa hur min tatuering ska se ut och vart den ska sitta. Det kommer bli super nice :D den 23 november gäller det.

Nu ska jag ställa i ordning allt och sedan kolla på roast på berns. Natti natti


just nu




Det spelar ingen roll hur mycket jag än säger att jag inte ska äta sånt som jag håller i handen, för idag är det tillåtet! Actimel är bra för magen, och jordgubbs saft gillar vi starkt.

lets continue being a plugghäst.

svenska plugg

idag är det söndag och det betyder plugg (i alla fall under skoltiden). Jag har nyss flyttat mig från sängen med laptopen till kontoret med laptopen, i need some space for this stupid shit. Det känns som om att detta kommer bli ett av de längsta inlämningarna jag någonsin har gjort, och jag har ingen aning om i fall jag gör rätt eller inte. Men det lär vi ju märka.

I helgen har Henke, Palme och Lange varit här och umgåtts med oss. Och som tur är så har min mage varit ganska snäll mot mig enda sedan i fredags. Det blev Harrys och igår chillade vi bara. Idag är det som sagt plugg som gäller enda tills jag blir klar med svenskan, och just nu är jag inne i ett flow ;)

NU: Ta något att äta och fortsätta råplugga.

idol at mimmis

gick till skolan, allt gick bra, åt lunch och sedan gick det bara utför. Ringde till akuten och jag fick reda på att jag har magkatarr, KUL! så har fått trycka i mig lite LINK, losec mups och lite såna där "bra för magen" drycker. Just nu är det helt okej faktiskt men jag vill att det ska bli helt bra till helgen i alla fall, jag pallar inte mer än en vecka med det här.

Om en dryg halv timme kommer Mimmi och hämtar mig för att sedan åka hem till henne och laga mat med Offe och Becca, sedan blir det att glo idol. Jag hoppas att jag kommer kunna äta utan att ha alldeles för ont. Kommer befinna mig hos Mimmi hela kvällen.

Nu ska jag bänka mig framför Life of Ryan igen. Ciao.

pappa är bra

Daddy's making pancakes :D
Ny städat rum och nu sitter jag och glor på How I met your mother. Efter the pancakes blir det svenska plugg.


mittwoch

Idag är det onsdag, det hoppas jag att alla vet. Jag är fortfarande hemma men magen är mycket bättre idag så det blir nog så att jag går till skolan imon. Jag lyckades få tag i telefon nummret till reseptionen så jag kunde sjukanmäla mig så i stället. härliga puckar!

det som står på listan just nu är klä på sig, städa rummet och sedan plugga svenska.

åh! en is Chai hade verkligen inte suttit fel nu. Ciao!

inte fel alls



Såhär hade jag lätt velat se ut idag!

Happy birthday to you



Haha! Idag fyller min lille bror 16 år! Congrats dude.


you're driving me crazy

JAG HAR NYSS SETT DET FÖRSTA AVSNITTET AV GOSSIP GIRL I SÄSONG 3! Jag tackar allt i världen för att GG finns. Beroende oh yes!

Är hemma idag igen och blir nog hemma imon också.
Var på skolan innan för att hämta lite böcker osv, skulle få tag på min mentor så jag kan få mitt login till Dexter, men NEJ honom hittar jag inte. Får la ta och skriva ihop ett litet mail till honom igen så att jag kan sjukanmäla mig. Har fått frånvaro för hela dagen igår och just nu för hela dagen idag också. Big whoop!

Nu ska jag ta och gräva ner huvudet i boken/böckerna.. Twilight eller Dikten och vi (svenska boken), inte ett så svårt val dock men det tråkiga måste ju komma före det roliga i det här fallet. CYA!

yes i can see you


sjukling

"Hej mitt namn är Nina och jag är ny inflyttad på toaletten"
Min mage bråkar med mig och vägrar sammarbeta på något sätt! Och samtidigt som jag halv sitter/ligger ner i sängen och kollar på Gossip Girl trycker jag i mig Kex Choklad, och jag vet följderna.. Min hy kommer att börja bråka med mig. På tal om hy, så måste jag köpa nya Clinique produkter till mitt face.

nä jag vet inte riktigt hur jag ska sluta detta inlägget, så ja... hejdå :)


Landskrona/Helsingborg

Jag är nu tillbaka i lilla Värnamo efter en galen dag/natt i Landskrona och Helsingborg. Jag har kört bubbla hela helgen which i love (!) och jag och offe gjorde pannkakor till frukost i morse, en is chai från espresso house på det med. gotta love skåne! men men, det var förfest hos Mackan i Landskrona och sedan tog vi bussen in till Helsingborg för att dra oss till Tempel. Sjukt kul flickor, och sjukt mysigt utanför.. japp :D

Nu sitter jag hemma hos Malin och ikväll är det taco kväll med tjejerna. Men nu ska jag ta och lägga mig och gäsa i soffan som jag och malin brukar göra, lipstick jungle here we come.


check it out now, the funk soul brother

Flashbacks till tusen. Voxtorp vintern 2008 och line dance.


Torsdag kväll

Sitter här och har tråkigt. Tittar upp på Idol lite då och då, haha folk alltså. Idag har det absolut inte hänt något kul alls så jag fick ett sånt där städ ryck som jag får väldigt sällan, men jag har faktiskt börjat bättra mig ganska bra nu på att hålla mitt rum städat. Men i alla fall, jag fick som sagt städ ryck och städade hela köket och hallen och båda ser ut som två nya rum. DET gillar vi! haha

Imon blir det skola, PA fix och sedan bär det av till Landskrona med Offe. Ska bli riktigt nice att åka på lite roadtrip med Offe Poffe Päron Pung :D

NU: Duscha & ansikts mask.

PLugg

jag har precis kommit in efter att Mimmi och Offe har varit här med Offes hund så Twiggy och Tyson kunde få leka av sig lite. Nu ska jag sätta mig ner och skriva av engelskan och dricka te med mamma.

Ikväll blir det att åka hem till Mimmi på myskväll och kolla Idol med henne, offe och becca.

Den enda människan du kan ändra på är dig själv.


Automatisch

Malin, nästa gång dom kommer hit då kvittar det hur mycket det är i skolan eller i fall vi så ska köa i tre dagar innan och inte ha någonstans att sova. Det kvittar i fall vi måste köra hem på natten samma kväll och det kvittar i fall vi hamnar längst bak! Vi ska på Tokio Hotel när dom kommer till Sverige nästa gång!

 


skeppade

Hemma från skolan... idag igen! Höll på att försova mig i morse, eller jag gjorde det. Jag steg upp klockan 9 i stället för halv 9, så ja, jag fick lite brådis där ja.
Malin fotade mig lite till hennes Foto A tror jag att det är, projekt. Lite vågade bilder om man säger så, men det var det hon ville ha och jag ställde upp.
Ska hem till Offe om en stund och hämta lite grejer, sen blir det att skriva ut engelskan osv. Jag har egentilgen absolut ingenting att skriva.. Jo jag fick mail att mina Converse är skeppade nu ;) Jag trodde att de var från Sverige, men nehep tydligen inte.

bara för att jag är trött

Nu är mina Converse äntligen beställda!
Lite krångel hit och dit men det löste sig till slut, thank god!

PA mötet tidigare idag gick på en timme och vi fick lite mönster fixat och fifflat lite med musiken så att Lina kan börja med sin dans också. Juste fan! jag skulle ju skriva i "logg boken" när jag kom hem. Då är det bara att sätta igång med det med. ÅH!

Något jag gillar är alla onsdagar för då är det sovmorgon, kort skoldag och annat roligt som kommer att hända. Imon Malin ska fota lite. okej lite tråkiga saker finns det ju... Jag måste ju med plugga och skriva ut engelska uppsatsen, vi har fått engelska läxa till varje lektion enda sedan kursen började. Vi är inte så snabba Lisbeth, men jag antar väl att det funkar ganska bra ändå. Vi får ju rätta oss efter det också, preoritering! (hur det nu stavas?)

Nu ska jag ta och gräva ner huvudet i tredje Twilight boken, cya!



En framtida kändis i klassen?

Jag trodde aldrig, aldrig, aldrig att det skulle låta så bra. Ta det inte fel, jag vet att du är så sjukt duktig men inte så här duktig. Det låter ju som att du har varit känd hela ditt liv och din musik är störst, helt galet!

KLICK! Klicka er in på hans myspace sida, klicka på play och njut av Nickes sjukt grymma låt! Du ÄR en stjärna i mina ögon.

Nicke i min klass, Nicke med skåpet jämte mitt, Nicke med humorn, Nicke med smilet... ja ni fattar! Dont you ever forget about me when your on the top dude!


Niklas i väntan på båten tillbaka till Sverige, efter en "jätte" rolig
utbytes vecka i Tyskland. Uttråkade som vi var sprang vi runt och
tog en massa dumma bilder. Som ni ser....


hahahahahaha

Bara för att jag och mina kompisar har så sjukt bra/dålig (välj vad ni vill) humor!







you need to listen up and feel this, schh!

Home from school, jepp jepp. Om en stund så blir det plugg med Offe och Mimmi. klockan 19.00 är det dags för PA möte hemma hos Lina.

Yes! jag har hittat mina Converse på sneakersnstuff så ska klicka hem dom lite senare. Dom finns inte i en enda affär, och som vanligt inte i min storlek på internet med undantag för sneakersnstuff.
Men i stället för att babbla om allt och ingenting så tycker jag att vi ska säga ett stort grattis till the twins, Henke och Johan som blir stora pojkar idag. 18 år inte illa! ;)


imon är det en ny dag

jahap, nu var denna helgen slut. Ungefär lika fort som den började. Har hunnit klara av en sjuk dag, en dag i Göteborg och en filmkväll. Ikväll var då film kvällen och till slut var vi bara fyra kvar och vi dealade på våran framtid. Fy fan va kul rent ut sagt om det blir som vi sa för en stund sedan, haha! då är det ödet för våran vänskap, då kan vi knappast inte skiljas åt! Tack för att vänner finns :)

natti natti

Godmorgon

Jag har precis lyckats pallra mig upp från sängen och börjat tänka på vad som ska hända/göras idag. Till att börja med är ju att käka en nice frulle, duscha och sedan ta tag i att börja städa mitt rum. Eftersom att det är söndag och jag har inget att göra så kanske man skulle ta och städa/rensa garderoben också?

Ne nu börjar jag bli hungrig, ciao.


home again

jag har varit hemma en stund nu men har inte hunnit sätta mig framför datorn förens nu. Just nu är jag hemma hos Malin med en massa killar som kollar på fotboll... skit kul, nej!

Men i alla fall, det blev en del shoppande i Göteborg idag i alla fall. Dock inga Converse som var målet. Men så är det väl nästan alltid? Det blev tre linnen och en mys tröja från Gina Tricot och en sjal från H&M. (kan säkert visa bilder imon)

Ne nu tänker jag sluta för jag sitter precis vid dörren som är öppen!

Göteborg tomorrow

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig to get some sleep. Vi åker klockan 8.00 i morgon så jag måste vara uppe med tuppen. Jag hade egentligen inte tänkt köpa något där uppe utan bara hänga med som typ stöd osv ;) nej, men jag ska faktiskt ut på Converse jakt. Denna gången blir det ett par hel vita, tror jag. Mina Converse jag har nu är 1½ storlekar för stora och jätte utslitna (vilket Converse ska vara, efter sisådär 4 år) men jag känner för en färsk vara. Så i morgon blir det att testa ett dussin tal Converse och de andra får vara lite jury.



natti natti.

Det händer lite i alla fall

Mamma står ute i köket och bakar massa äppel pajer av olika slag, Malin jag vet att du vill! Men i alla fall, ikväll händer det inte så mycket mer än bara chill.
Imon klockan 8.00 bär det av till Göteborg med Offe, Becca, Ibbe och Maida. ska bli skönt att komma bort i från Värnamo lite. jag vill till Helsingborg(!)

fjärde september tvåtusennio


Ungefär såhär mycket gillar jag denna dagen!


gosh!


FRÄSCH BILD! nej!


Jag har luggit/suttit i min säng hela jäkla dagen. Spelat bouble trouble på jesper.nu, käkat mat och suttit i sängen lite till. Jag har inte ens orkat byta om till vanliga kläder så dagens outfit består av Team sportia shorts och den där t-shirten jag har på mig på bilden, juste raggsockar med!

Vad händer idag? förmodligen ingenting, jag skulle jobbat men jag kände att jag var tvungen att ringa och sjukanmäla mig eftersom att jag har varit hemma i två dagar nu, min lille bror har även influensa. Så ja, det var bäst så.

Åh jag får panik, jag har så tråkigt! Det finns inget bra på tv, när börjar Gossip Girl igen? kan inte new moon komma ut på bio nu nu nu?

Va fan! nu lägger jag mig i sängen och läser min Twilight bok.

well good music



Detta är vad som spelas i mina iPod högtalare just nu, run this town - Jay Z Ft. Rihanna & Kanye West


Topp fem i min iPod:
Down - Jay sean Ft. lil wayne
Run this town - Jay Z Ft. Rihanna & Kanye West
I'm Back - Rihanna
Bottle pop - Pussycat dolls
Breath -  Sean Paul Ft. Blue Cantrell


Svininfluensa på Figy


Bild tagen från Aftonbladet

Jag är hemma från skolan idag igen. För en stund sedan så ropade mamma på mig och sa att jag skulle gå in på aftonbladet och kolla, min skola är med på aftonbladet! Igår var det 130 elever sjuka och jag var en av dom, två av dessa har fått bekräftelsen svininfluensa. Idag är det nog minst lika många sjuka och skolan håller kontakt med smittskyddsläkare som avgör ifall skolan ska stängas eller inte.

Jag tycker att detta är sjukt läskigt, i min stad, på min egna skola. Jag gjorde nog ett bra val att stanna hemma idag också!

natti natti

Sov gott
Nu ska jag måla manekyr på mig själv och kolla på scary movie 4 på kanal 5.

jaghartråkigt.se

Eftersom att jag har så sjukt tråkigt så har jag suttit och pillat lite med bloggen här och gjorde en ny header, gjorde en ny igår eller för någon dag sedan men va itne nöjd med den alls. Men nu är jag faktiskt riktigt nöjd, så jag lär nog inte byta på ett tag.

Imon blir det skola till klockan 12, och klockan 15.00 börjar jag jobba och kommer finnas på jobbet till klockan 21.00 money money money, must be funny.



Jag diggar min biker jacka. som fan!


home again



PA mötet gick toppen bra och vi kom fram till en hel del. Det var bra att Lina var med den här gången så vi får igång hennes projekt arbete lite också. Hennes PA ska nämligen ingå i vårat PA. Vi känner oss som business kvinnor när vi sitter på ett fik med två laptops, planerar en modevisning, väljer musik till de olika "teman" vi ska ha. Nu är det bara time att börja sy en jävla massa! Ligger efter en hel del på den fronten gör vi allihop.

Nu ska jag ta och pilla lite med bloggen igen.

PA möte plus outift


Jeggings från H&M, spets linne från Rut m.fl., stickad tröja gammal från JC, kort biker jacka från Gina Tricot, klocka och Thomas sabo armband. På fötterna bär jag Converse.


Snart sticker ja iväg på PA möte och fika.

down

Idag är jag hemma, tråkigt nog. Jo jag hade faktiskt hellre varit i skolan! Jag vaknade upp av att jag inte kunde svälja utan att det kändes som om att hela mitt huvud skulle sprängas. Så nu sitter jag här i sängen och har jätte tråkigt och suktar efter mitt rabarber/grädd te som pappa ska åka och köpa sen efter att han har dumpat lite skräp på tippen.

Jag kanske ska bli bättre på att ta bilder och lägga upp här? Min blogg känns rätt jävla tråkig just nu, nästan inga bilder och videos osv.

Denna spelas i bilen på högsta volym!!


hemma hos offe

Nu sitter jag här hemma hos offe och vi har lite PA möte. offe lagar mat och jag letar förbrilt efter en som kan göra en snygg bloggdesign åt oss. Becca ligger hemma och sover eller något, men men. Jag hade faktiskt tänkt göra om min bloggdesign nu också, lite svart och sådär. Black is the shit! Samhällen börjar om 40 minuter så jag har gott om tid på mig att äta och fixa lite i bloggen.

När ni ändå är inne här så kan ni ju klicka er in på LessIsMoree och kolla in sidan. Där kommer det hända en hel del uppdatering sen när vi är igång med alla kläder osv. Mycket bilder kommer det att bli och det gillar vi alla.

Nu ska jag äta. Ciao.

Mys kväll

Nu har jag precis kommit ut ur duschen och ska slänga på mig myskläderna och köra upp håret i en bulle mitt på huvudet, vänta på Malin och sedan fixa tzatzikin för ikväll blir det grill kväll med familjen, grannarna, thomas och Malin. Åtta pers blir vi, som hittat.

easy linen var inställd idag så jag och Malin körde en timme i gymmet i stället, japp svett har blivit våran nya bästa vän. Nu mår jag gött!


redan nervös!

Hem kommen från skolan och hela köret är jag. ska strax iväg och hämta bilen då jag ska ta mig till stan för att fixa lite grejer och sedan träning med Malin ikväll.

Men det var bara onödig information och inte varför jag tänkte blogga så fort efter skolan, utan i november kommer det nämligen vara en nervös Nina som sedan kommer att bli märkt utav VMO INC ;) nej men utav hell yeah. Jag vill gärna veta vad folk tycker om vad jag har tänkt på och det skulle inte skada om ni ville ge mig lite mer förslag att tänka på osv.

Tattueringen kommer vara en text och sitta lite längre ner på nacken och lite över skulderbladen, typsnittet på texten kommer vara någon slags kursiv stil.

Mina förslag/funderingar:

- River flows in you (då kärleken till familj osv rinner inom mig)
- Follow your bliss (följ din lycka, då jag tror att om man är lycklig och sedan fortsätter följa dess "fotspår", förblir man lycklig)

Kom gärna med andra bra förslag!


RSS 2.0