tell me what youre waiting for

Nu är jag hemma från jobbet och har hunnit duscha och lagt på en ansikts mask, i like that alot! Nu hade jag tänkt läsa klart När jag hör din röst.

Natti, ciao.

Tyson? Mollgan? Weezy? Ludde?



Nu finns han här hemma hos oss :) Han har fortfarande inget namn, och det är inte så lätt att komma på. Henke i Helsingborg sa att han kunde heta Mollgan och när mamma och pappa kommer ner till Laholm igår så säger dom att dom brukar kalla honom för just det, Mollgan. Liiiite läskigt eller så. Men men, nu är det bara att klura ut ett namn som passar bra ihop med Twiggy.

det blev en vän i alla fall

Japp, nu har jag varit och handlat, lämnat mamma på jobbet och satt in pengar på banken, inte till mig dock. Min mamma har köpt en kompis till Twiggy, ja Malin jag är lika förvånad som du är fast än att du inte vet om det än. (hon jobbar nu) vill någon vara snäll och hjälpa mig komma på ett namn till honom? skulle vara hur gulligt som helst. Nu ska jag fortsätta göra tråkigheter som att plocka in disken som jag lovade mamma och sen bara chilla :)




Blandning mellan dvärg pudel, yorkshire terrier och shitzu.

guten morgen

Igår låg jag uppe rätt länge och läste nästan ut när jag hör din röst. Vaknade upp med ett blåmärke på benet och jag har ingen aning om hur jag har fått det, skumt! mys kläderna åker på och sedan blir det att gå en runda emd twiggy upp till mammas jobb och hämta bilen.... idag igen. Idag jobbar jag closing, och nu ska jag käka frukost innan jag hungrar ihjäl.

Ciao.

Pics



Logitech Pure-Fi anywhere 2, Elgiganten 1290kr,
Tiamo heels, Scorett 750kr.

dags att tjäna pengar

Idag börjar jag jobba igen, känns rätt gött ändå. money money money.
Jag tog aldrig kort på sakerna jag hade köpt igår (jag tror att jag har glömt kameran hemma hos Malin som allt annat), jag åkte hem till Malin och plockade ur och in disken och sedan åkte jag ner till skolan där Eddie och Oliver befann sig och skejtade, sedan kom Malin dit med kyckling sallad. Det gillar vi! Ska åka och hämta bilen om en stund med. Ikväll blir det jobb 18.00-23.00

Ciao.

hush hush

vi steg upp vid 5 i morse och gjorde oss klara inför våran tripp till Göteborg för att lämna av engelskmännen på flygplatsen. Ska hem till Malin sen när mamma kommit hem med bilen och fixa lite grejer och sedan blir det att skejta med eddie och oliver i kväll igen, hur kul som helst. Nu har jag äntligen köpt typ allt jag har pratat om här i bloggen, mina heels som jag skulle köpa direkt efter London men gjorde det igår och den där iPod högtalaren som man kan ta med över allt. Jag visar bilder senare för nu ska jag ta och fortsätta städa och fixa i ordning här hemma.

Ciao


Helsingborgsfestivalen

Hellooo

Malin är och jobbar och jag sitter här helt ensam och funderar på att åka och handla köttbullar till middagen sen när Malin kommer hem. Hem för mig är hos Malin just nu :) Men i alla fall, När Malin har kommit hem och gjort sig i ordning så ska vi dra ner till Helsingborg där det är fest hos en kompis och sedan till hbg festivalen. gött gött gött! längtat hela veckan efter det här. wiiee! its going to be wild.


besök från England

Idag blir det att packa för 6 dagar fram över eftersom att jag flyttar upp till Malin. Vi får nämligen besök från England, Mark och Tom kommer hit. Vi har planerat hela veckan nästan in i minsta detalj:

Torsdag: Liseberg och sedan hem till Värnamo och sova.
Fredag: Fest i Helsingborg
Lördag: Från Helsingborg åker vi till Malins sommar stuga i Falkenberg
Söndag: Hem till Värnamo igen
Måndag: Antingen vara hemma i Värnamo och göra något, eller åka till Jönköping/Växjö.
Tisdag: Till Göteborg igen och lämnar av dom på flygplatsen och sedan förmodligen träffa Lasse en snabbis och sedan hem.

det ska nog bli trevligt och kameran är framm i Helsingborg och förmodligen dom andra dagarna också.

Ciao.

spontan fest

Tjena, kom hem nyss från en over the top fest och Malin.
Igår var jag och malin med emma och hanna hemma hos emma och slappade rejält. Mimmi och offe ringer hanna och frågar om vi vill med på fest och så klart ville dom det men med tanke på att både emma och hanna skulle upp och jobba dagen efter klockan 7 på monnen så kanske det inte var så smart, men jag och malin hänger på i alla fall. Vi åker hem till Malin och fixar oss och sedan ner till Mimmi, dom sa att det var på väg fem killar från Helsinborg som ville festa med oss. Det blev en lååång natt men fy fan va kul vi hade allihopa! wooo me like.

Fest på fredag i hbg :)

sho barce face

Kom hem för en stund sedan från Malin och Habo. Vi var hos tandläkaren där eftersom att jag förmodligenska skaffa räls, vi får kolla närmare på det när jag har snackat med mina päron om det senare när de kommer hem. Just nu ser mitt rum värre ut än vanligt så jag ska väl ta och städa nu.

Ciao.

"semester" i film.

VARNING! VI LÅTER JÄTTE SMÅLÄDSKA!!

Jordgubbs plock



På väg ut till våran fiske plats, någonstans utanför Båstad.



Här fiskar vi



Jag lyckades! tillägnad Emma Häljestig :) just because we love you.


när jag hör din röst



Kom nyss hem med den här från stan. Äntligen har jag fått tummen ur och köpt den.

home sweet home

Nu är jag hemma igen efter en liten "semester" hem till Malins sommar stuga, det var kanon mysigt. Chilla och bara va helt enkelt, vi var ute och fiskade igår och fick lite färg (en firre fick jag ;D) och när vi var klara åkte vi till Olofsbo och låg på stranden för att steka lite till.

just nu här hemma så spö regnar det så jag åkte till kvantum och köpte veckans NU! så ska slänga mig i soffan och läsa gossip om alla kändisar.

Ciao.

might be ours?

När jag höll på att skriva detta inlägget så råkade jag trycka på några knappar samtidigt så hela internet sidan blev synbar för blinda, alltså MEGA stor. Men i alla fall, det verkar som att besöket uppe i Mjölby var lyckat men mamma och pappa vägrar berätta vad dom har bestämt sig för, "dom ska ju ringa dom imon och meddela deras svar" och imon befinner jag mig i Falkenberg/Halmstad enda till onsdag. Elroy blir i så fall hämtad på Tisdag av mina päron, hoppas hoppas hoppas! Mamma sa att han var über liten, wiee me like.

Just nu håller jag på att packa och tycker synd om Malin som fortfarande jobbar. Och juste idag på jobbet så ramlade jag i stora kylen (där vi förvarar alla varor som inte finns i kylskåpet vid kassorna) när jag skulle hämta Loka, jag tog tag i Lokan vänder mig om och tar ett steg och halkar eftersom att det är glas halt där inne, flyger in med nyckelbenet in i prepp vagnen och sedan ner på golvet. HELVETE va ont det gjorde, jag kunde inte röra min högra arm på ett tag och hade så sjukt ont att jag började må illa, det första jag tänkte var att "shit, mitt nyckelben måste vara brutet". Men nu är det helt lugnt, det ömmar bara lite när jag stötte i axeln. Som det kan gå.

Emma i like our plans :D
NU: packa klart & sedan sova.

natii.


New buddy?

Ikväll när jag är och jobbar beger sig mina päron upp mot mjölby och kikar på en kompis till Twiggy :) Så på tisdag kanske det befinner sig en Elroy hemma i mitt hus fram över.
Sötnosen Elroy på bild.


Bild tagen från Blocket

Spöken?

igår efter jobbet åkte jag hem till Malin med king wings och två stora color. det gillar vi starkt! haha men i alla fall klockan var tolv någong gång på natten och Mimmi ringer till mig och vill att jag kommer ner till Harrys, jag åker ner och träffar henne och under tiden får jag ett samtal av Malin och säger att larmet hade gått i hennes hus igår morse och att securitas har varit där och kollat ifall det hade varit någon där och det hade det inte. varför larmet hade gått var osäkert. Det har inte varit någon i huset och det har inte kommit in någon, och så börjar jag med mina teorier om att det kan ha varit spöken i huset. det är svårt att förklara med dektorerna (om man nu säger så?) som utlöste larmet var i stora rummet och i hallen, stora rummets dektektor tar både i stora rummet och halva trappan upp och hallen tar bara den fyrkantika hallen. alltså så måste det har varit något typ en skugga eller vad som helst som har utlöst det. Jag och Malin blev båda livrädda eftersom att vi tror på spöken och vi bestämde oss för att åka ner och sova hos mig, vilket vi också gjorde. så efter en lång och "prata i sömnen" natt vaknar vi vid 12.

NU: äta tacos
Senare: Jobba 17-24

hard work work

Jupp det blir hard work work enda tills på måndag. Idag jobbar jag 17:00 - 24:00, och nu känner jag att det är dags för mig att ta tag i livet och städa mitt rum och försöka låta det förbli städat.

detta händer bara i filmer?

Detta har hänt mig två gånger nu och det är lite komiskt faktiskt. jag trodde att bara sådant här hände i filmer. Det var en kille som beställde mat hos mig idag och efter en stund när han hade ätit klart och skulle gå kom han fram och lämnade en servett när jag höll på att ta en annan beställning, jag tänkte inte mer på servetten och lyssnade klart på beställningen och först när den beställningen var klar tittade jag på lappen, där stog det Nina på "fram" sidan. sedan öppnade jag servetten och där stog mitt namn igen ett hjärta och en glad gubbe, sedan stog det hans namn, mobil nummer, msn och bilddagbok, jag blir ju givetvis chockad och tänker "haha, detta va ju ett kul skämt" men sen kommer jag på att det har hänt en gång innan i drive through, då en kille frågade om jag hade pojkvän och sedan gav han sitt mobil nummer som fanns på baksidan av kvittot. Lite kul är det faktiskt.

six days in a row

NU: Jobb, cya tonight.  ♥

jag kör stenhårt på skin care

Jag har aldrig i hela mitt liv haft problem med finnar osv, enda tills en bit in i ettan. Det började komma mer och mer och jag använde apotekets alla sorters av ansikts rengöring, ACO, och ingenting hjälpte så jag började bli otålig och ville hitta något bättre. Och nu för någon månad sedan så började jag använda Clinique och jag säger bara det om du har problem med din hy börja använda Clinique 3-steg. Den finns för alla olika sorters hud typer men jag använder nummer 3 i serien för fet hy och jag lovar dig att det kommer visa resultat efter enstaka tvättar. Finns även för torr, normal och extra fet hy.



3 Steg-serien är den gröna rosa och gula. Man börjar med den gröna som är tvålen, sedan tar man den rosa som är ansiktsvattnet och till sist den gula som är återfuktnings gelen. Sedan kan man ta andra Clinique krämer efter detta och jag änvänder den lila som är en pore minimizer som minskar porerna och sedan tar bort dom totalt.

var och köpte nytt 3 stegs kit idag. me like. Den minsta formen av 3 steg kostar runt 300kr. Storleken jag har kostar 568kr.

Planering

Just nu är jag i ett stort behov utav en ny kalender, jag är ute efter en snygg filofax. Det känns så där vuxet och att man har ording på saker och ting, en riktig planerare. me like me like. Något annat jag gillar är att jag har kommit in i min jobb rutin nu och tycker inte alls att det är jobbigt, snarare roligt för det mesta. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu... osv.

Innan idag kom Malin förbi med hennes nya prylar, och ja, jag bara längtar tills att min lön kommer så att jag kan springa iväg och köpa min efterlängtade Logitech iPod Duck Pure-Fi anywhere. haha det där lät jätte komplicerat och jätte proffsigt. Malins var lite mer Retro från iHome tror jag att det hette?

Men i alla fall så hade jag tänkt gosa ner mig under täcket och läsa klart om jag kunde drömma. Köpa den andra boken imon kanske efter att jag och mor hade varit hos optikern. we'll see.

natti.


inget "åka iväg"

hepp, det blev inte att vi åkte iväg idag. Det var på tal om att vi skulle åka till Helsingborg, gå på stan och sedan åka över till helsingör för att äta mat och sedan åka hem eller något. Även stockholm kom upp som förslag, men eftersom att jocke "har ont i huvudet" så kan han verken gå på grönan eller gå på stan för det är ju så jobbigt. aja, jag får väl fråga min mamma om jag och hon kan dra upp till Jönköping för att göra något.

Tjing ♥

bloglovin

vill flytta hemifrån

Jag har som sagt "flyttat" upp till Malin nu. Eller ja, sen igår. haha
jag vet inte om jag måste sova hemma hos mig i natt eller inte eftersom att mamma kanske skulle ta oss någonstans i morgon, då både jag och jocke är lediga från jobben. Men just nu är mamma och jocke på vårdcentralen eftersom att jocke är sjuk, så vi får se hur det blir med det.

Ikväll blir det jobb som vanligt och mamma jag har hittat en kalender jag vill ha. Dags för internetshopping?

Cya ♥

cant wait cant wait



Jag kan verkligen inte vänta tills New Moon filmen kommer i höst!

hard work work

sliter röven av sig gör man!


movie movie movie time

Ni får verkligen ursäkta våra vackra sång röster :P haha och låten stämmer så jävla bra in på idag!




I dont wanna work to day. maybe i just wanna stay, just take it easy, cause theres no stress.

dålig fantasi på rubrik val

Jag är verkligen inte pepp på att jobb just nu, jag har lust att bara sitta hemma eller ligga i sängen och slappa. Jag har inte ens orkat stiga upp ur sängen ännu och godis blev det till frukost. veeery good nina!

jag ber till gudarna att det är lugnt på jobbet idag, annars kommer jag gå in i väggen!
Flytta upp till Malin den här veckan? jao jao i think so.

blixtrar och dunder, magiska under

gooooood morning everyone! eller ja, det är det för mig i alla fall.

Igår åkte jag och Malin som sagt till växjö för att kolla på bio, Ice age 3. riktigt rolig var den, peaches! När vi väl hade kommit iväg så både ser och hör vi hur mycket det börjar mullra och blixtra här i Värnamo, och vi tänker "Yes! vi åker ifrån ovädret!!" och jag får köra malins bil. vi åker och köper mat på donken, sätter oss vid bänkarna där borta vid "den allmänna uteplatsen" och käkar, sen bär det av. Vi spelade hög musik och hade jätte kul och vi börjar märka att vi kör mer och mer in i åskvädret och börjar tänka på vad vi har på oss (shorts, vitt linne, och typ skor av bara trådar och INGEN tjocktröja eller paraply med oss). Både jag och malin är liv rädda för åskan och vi utsätter oss för det här, FRIVILLIGT! När vi väl kommer fram till växjö så öser det ner och vi blir praktiskt taget genom blöta och vi ska försöka sitta och torka i bio salongen där det är svin kallt. way to go!

När vi kommer hem igen blir det te ute hemma hos Malin till klockan 3 på natten med lita planerande och snack, mysigt :) om 4 timmar ska jag iväg och jobba, Malin är redan där och sliter. cya.

Ciao.


Roadtrip

Nu åker jag och Malin till Växjö för bio (ice age 3) och gå på stan och glo typ :) nu är det dags att boka bio biljetter.

ciao!


Media markt

Helloo gott folk, nu står jag här i jönköping på media markt.
Käka mat med Frida och Emma ikväll och sedan bär det nog av ditt Harrys.

Ciao.

härligt att vara 18

just nu bara älskar jag livet, sommaren, vännerna och friheten. Den sista terminen i skolan var ett helvete för mig psykiskt, vi hade inte så mycket att göra, eller jo i slutet, men det kändes ändå som ett helvete. Och jag kan fortfarande känna känslan när jag tänker tillbaka på hur det var, men nej inte tänka på det nu för nu är det ta me fan sommar lov!

Som idag, hjälpte till lite hemma och sedan gick jag ut med Twiggy och mötte upp Malin och nemo (hennes fasters sjukt lilla och söta hund) på en fika i stan och sedan åkte vi hem till Malin där hennes mamma hade en liten tjej middag med massa mammor. Vi drog sedan vidare till näsudden och sedan till donken och nu sitter jag här, lyssnar på kings of leon - sex on fire. i looooooove it!



Volkswagen New beetle



Jag har enda sedan jag för första gången såg en Beelte velat ha en. Förr var jag helt såld på den "lime gröna" färgen, men nu är jag mer inne på den vita eller den Beigea/cream, cab eller inte, jag har mycket svårt att bestämma mig. Fast det är ju trots allt lite över ett år kvar tills jag ska skaffa en egen bil så jag har a lot of time to think about it.
Vilken tycker ni är snyggast?

Fell in love with an Beetle, i fell in love with its design. haha

vaaaaaarmt!

Det är stek hett idag, har varit åsk varme och ja det har åskat här i två dagar nu. Huvudverken bara tränger sig på hela tiden. men idag hoppas vi inte på åska :)

Jag steg upp vid 9 i morse, sedan märkte jag att jag hade glömt min plånbok uppe hos Malin, så fort som fan upp till henne och hämta den, sedan vidare till Nordic club där jag skulle vara klockan 10 för träningsupplägg. det blir mycket armar, axlar och rygg nu de närmsta månaderna blandat med spinning och atletich pass. Så Emma nu blir det spinning för hela slanten :) haha

Är ganska hungrig så ska se ifall jag kan fixa något att äta :)


RSS 2.0