Twilight..

..Jag är sen jag vet, men det spelar ingen roll för det är Malin också, i alla fall när det gäller filmer och böcker. haha så idag efter den "otroligt långa" skoldagen gick jag och Malin till stan och fikade för att jag ville ha i mig något innan jag skulle på körlektion. Vi träffade på Emma inne på JC som sedan gick med oss resten utav dagen på stan. Jag var tvungen att sticka iväg i mitten utav alltihopa på körlektionen, och det enda hon gjorde var att klagade kändes det som så när lektionen var slut så kom jag ut ur bilen skakandes och visste inte vad jag skulle ta vägen. Åkte till Åhléns för att möta upp Emma och Malin igen, där jag och Malin bestämde oss för att köpa den första boken utav det fyra Twilight böckerna (vi såg nämligen filmen igår för första gången). Mitt nya kort slutade fungera fastän att jag hade pengar på det, så Malin fick lägga ut pengarna så länge. och så fick vi till det så sjukt bra för Malins bok var pris satt på 79kr och min på 98kr, och den kostar 98kr i vanliga fall, MEN båda fick böckerna för 79kr. DET gillar vi. haha jag är redan på kaiptel två och är helt fast. Ville ha böckerna på engelska men det har gått lika bra med de svenska nu.

Ikväll blir det att övningsköra med pappa på det min lärare klagade på. i gotta naile it!

Sudda sudda sudda ut kärringen ur mitt huvud!! Hon ska fan inte få påverka mig, absolut inte.


Vogue

Hejsan bloggen!

Idag är jag trött! Igår var det fest som gällde. hem till Mimmi och fixa och dona, vänta in allt folk som skulle komma och sedan vidare till harrys. kul kul! Så idag blir det nog att chilla rätt så hårt. Ska hem till Mimmi senare när mina föräldrar har kommit hem från Jönköping.

Just nu ligger jag här i soffan och är hungrig med en liten vovve nere vid fötterna, det är faktiskt rätt sjukt att det kan vara så mysigt. Juste jag beställde nyss en ny t-shirt. as cool :)



Vogue Tee från bbook
375:-

Dålig uppdatering

Hejsan!

jag tycker att jag har varit dålig på att uppdatera, men jag har helt ärligt inte orkat eller haft tid till det. Vill tacka alla som kom till mig i måndags och överraskade mig :D tack tack.
Snart så ska jag ut och handla mat med pappa och sedan hem till Mimmi där vi ska planera lite inför i morgon då våran lilla "för fest/fest" är, sedan blir det Harrys. Och på lördag är det dags för mig att servera tårta på öppningen av Badhuset (dom säljer badrum, så det är inget badhus).

Nu vill visst mamma diskutera med mig säger hon.. så ja, Ciao!

18 ÅR!

Idag fyller jag och Mimmi 18 år! GRATTIS TILL OSS FÖR FAN :D



Söndag

idag är det som ni alla vet söndag. Det har än så länge inneburit; sova länge, inte gjort ett skit, fikat och öppnat presenter (eftersom att min pappa inte är hemma imon firas jag idag och på tisdag).

än så länge har det varit en väldigt bra "i förskott" födelsedag :) MEN imon Mimmi, då jävlar är vi 18 :D

Nu har jag inte så mycket mer att skriva men men, vi hörs kanske senare :) ciao

Missing you


Lördag

Hejsan.

Nu ligger jag i min säng och är redo för sömn, medans andra är ute i Horda och firar Alexander. Grattis till dig förresten! bara två dagar kvar tills jag och Mims fyller 18, wiiihoooo!! kvällen spenderades hemma hos Malin där vi bastade, åt pizza och spelade guitar hero, majsigt värre. Tidigare idag var jag hemma hos familjen Karlsson och firades. fick en mycket bra present, pengar, det kan man aldrig få för mycket av eller hur?

Okej, nu ska jag fortsätta kolla på american pie 2 och försöka sova. ciaaoo natti

Fredag

Hejsan!

Idag sov jag länge efter att vi i natt var ohc lämnade tyskarna, och så självklart typiskt mimmi C så vaknar hon när dom egentilgen ska åka. helt sjukt! så malin och hennes mamma fick åka och hämta dom. I alla fall.. var och köpte take away té och gick till körskolan och gjorde ett fas F prov (fordonet), det gick åt helvet! haha åkte sedan med Offe, Mimmi H och Niklas till Mc donalds och käkade lite, sen till körskolan med Mimmi igen, TVÅ poäng i fårn godkänt.. hmm så jävla störande, och nu när jag skulle dit igen efter att jag och mimmi hade fikat så är det låst, man kommer inte ens in i själva huset! så blir jag irriterad. Jag får läsa dom sista kapitlen i boken i stället.

Snart ska jag städa mitt rum och gå ut med Twiggy, hon fyller 1 år i dag förresten :P Grattis till Twiggy och hennes syster Nelly :D wiiiee! 



Östersjö projektet

Hejsan bloggen!

det var ett tag sen nu jag skrev. Jag har haft fullt upp nu med det så kallade östersjö projektet, vilket just nu innebär att vi har tyskar här och har haft enda sedan i söndags klockan 11.30. skit jobbigt för att vara ärlig. som tur väl är så åker dom hem imon, eller man kanske ska säga idag-natt klockan 03.00 (!!) dom börjar verkligen gå mig på nerverna, jag är irriterad hela tiden och har kännt mig som ett PMS barn hela jävla veckan rätt ut sagt. Och jag säger bara en sak, aldrig mer utbytes studenter med skolan, aldrig igen! så här har veckan som gått sett ut;

Söndag - Tyskarna kommer till skolan klockan 11.30, åker hem till Malin och är där hela kvällen.

Måndag - Vi åker till Boda Borg med alla olika länder (Sverige, Estland, Lettland, Littauen & Tyskland), åker hem till Värnamo igen och sedan till skolan för ländernas presentation i skolans aula.

Tisdag - 07.30 avfärd mot Göteborg där det blev shopping, museé tittande och sån där buss guide typ. klockan 19.00 sätter vi oss i bussarna på väg hem igen. Lyckad dag faktiskt. (Inte för mycket utav Tyskarna och de andra länderna eftersom att det var på Volvo.)


Onsdag - vi går till skolan klockan 08.00, sedan ska östersjö länderna på olika studie besök här i Värnamo medans vi andra svenska människor är på Historia lektion och på kulturveckan i Ugglan, GÖTT! sedan klockan 17.00 var det tacos i matsalen bara för oss östersjöare. Och sedan bar det av till Rock de la Uggla.

Torsdag - Idag, Jag har nyss kommit hem. Gick till skolan klockan 08.00 för att lämna min tysk och sedan fick vi reda på att våran enda lektion var inställd så då kändes det så grymt onödigt att gå till skolan eller att över huvudtaget stanna kvar där, så jag och Malin stack till körskolan för lite teori plugg och sedan gick vi på stan och fikade. mysigt. Vi har bowlat idag eftersom det är special schema för tyskarna, för att de andra tre länderna åkte hem redan klockan 8 i morse. Ikväll blir det att äta pizza på chappling med hela gänget, sen hem för en, ja man kan kalla det för en power nap på typ 3 timmar :P sen åker dom ÄNTLIGEN hem! vilken krävande vecka det har varit.



Bilder sedan våran resa till Tyskland 2008.

soon soon soon

okej, jag är väl tvungen att skriva nu då eftersom att Malin tjatar på mig ;D Malin säger att hon sitter och snackar med tyskarna som kommer imon på msn, dom ställer förbrilt frågor till henne. Och jag har bara lust att slå någon jag också Malin! jag vill inte alls detta, känns inte alls bra. but we're all in this togheter. eller hur ;) haha idag har jag städat och kollat på melodifestivalen, mitt rum är kliniskt rent ;) haha Nu kollar jag på Tillbaka till kärleken på 4an. Gonna cry?

jaja, Malin nu fick du ditt efter längtade blogg inlägg, så ses vi imon halv 12 vid skolan. Ciao

Sauna at malins

Nu sitter jag här hemma hos Malin, har varit här i snart två timmar. vi tänkte att vi skulle få bort lite död hud och sånt där så vi satte oss i bastun, rullade oss i snön och satte oss i bastun igen. flera gånger om, herregud vad gött det va! Just nu sitter jag och malin här i Emmas rum och zappar mellan Hjälp! och legally blonde 2. Vi tycker båda två att detta är nog det bästa sättet att avsluta en hektisk vecka på, vi vill nog även ladda upp batteriena tills tyskarna ska komma.

Ikväll när jag komemr hem blir det att ta sömn piller för att sova såååå länge imon, ska verkligen sova ut och sedan städa det sista, hjälpa mamma med rummet där min tysk ska sova. ska även färga mammas hår imon kväll.

Nehe nu ska jag fortsätta titta på legally blonde 2 :) natti.



If i could make this easy, i would have done it one year ago.

äntligen fredag...

eller ja, haha denna fredagen kanske man inte längtar till direkt, fredag innebär helg och söndag! och vad händer på söndag? jo, våra utbytes studenter fårn Tyskland, Estland, Lettlan och Littauen kommer då. Jag har en tysk och dom kommer redan klockan 11.30 på söndag (!) Så nu har jag sprungit runt och städat mitt rum, jag till och med tvättar! helt på egen vilja. Nina börjar bli vuxen ;) haha Jag har faktiskt hunnit med massa grejer idag, skolan, lämnat CV, städat mitt rum, tvättar, sålt en katt, hunnit gå ut med Twiggy.. och klockan är bara 17.00 goooood Nina :D JUSTE på fredag nästa vecka så ska våra tyskar åka här ifrån värnamo klockan FYRA PÅ MORGONEN(!!!) vilket innebär att världens mest morgon pigga Nina (nej) ska upp klockan halv 4 typ för att min tysk ska ha tid på sig att göra sig i ordning och grejer. hård vecka det kommer bli vännor.

just nu känner jag bara; ge mig sommar, ge mig The Jonas Brothers konserter, Göteborg, Stockholm, London, Falkenberg, Halmstad, sena nätter, bränna, pengar, glass(!), körkort.

Torsdag

Hejsan!

har varit hemma ett tag nu. Samhälls provet kan jag ju säga gick åt helvete, vilket kanske alla i klassen hade räknat med? i alla fall.. Nu sitter jag här och ska fortsätta med historian som ska lämnas in imon, det känns ju skit bra eftersom att jag och Malin bara fått ihop två sidor och det känns så oklart det bara kan kännas typ. Så det blir att sitta och skriva historia tills vi känner att det är så färdigt det bara kan bli (vi gör detta på distans, jag hemma hos mig, Malin hemma hos sig). Ne alltså jag känner mig så grymt stressad så jag måste nog börja skriva nu.

trött

Jag är så sjukt trött, skoltrött och allt! jag orkar verkligen inte. vi har ganska stora grejer framför oss nu, imon har vi ett prov på hela den där konflikten där nere i israel osv och på fredag har vi en historia inlämning som inte är klar. Just nu har jag tagit en paus i mitt pluggande och jag känner att jag inte alls är redo för det där provet imon, får lite smått panik faktiskt.

Man har nästan själv lust att gå i trean nu, dom har precis fått sina mössor och allt. jag vill jag vill, men detta är ju trots allt det sista sommarlovet i hela mitt liv nu (!) ta vara på det! hahaha

endast 12 dagar till våran födelsedag nu Mims :D wiieee! nervöst nervöst (av många skäl)

okej? vad är det här?

Hejsan!

Idag kom jag till skolan klockan 9, jag och malin satte oss med våra laptops och började skriva på vårat historia arbete. jadu, jag vet inte riktigt hur det gick. Sedan gick vi till körskolan efteråt och jag klarade mitt mål för dagen, klara fas C. gött! Efter det gick vi lite på stan och sedan satte vi oss inne på det fiket på Flanaden och drack Chai Te. sjukt mysigt och gott. sedan gick jag hem och fick ett mycket konstigt samtal, så jag och Mimmi ska gå och kolla upp det här om en liten stund, det känns som om att det inte stämmer riktigt. Och jag vet inte riktigt ifall det är så passande att nämna det här heller.

I alla fall, senare idag blir det att plugga, plugga och åter igen plugga. Hade tänkt åka och lämna mitt CV, men pappa sa att det måste lämnas på kontorstid och det är ju för sent nu -.-

Ne nu ska jag göra mig redo att gå och möta upp Mimmi, ska ta något att äta innan också. Ciao.

snart natt

Hejsan!

mitt första blogg inlägg för dagen. hmm ellerja för natten kanske :P haha så jo Malin det blev ett litet blogg inlägg i alla fall idag. så det är bara att läsa hur många gånger du vill. Just nu håller jag på att packa inför skoldagen imon, laptopen ska ner och nu har min lille bror äntligen hämtat dongeln till mig. Håller även på att välja en ny låt på min mobil som väckar klocka, har börjat få ångest över att veta att morgonen dagen efter kommer det spelas "beautiful song" eller va den heter. Det pallar man inte riktigt med. Idag har jag pluggat en hel del faktiskt, samhäll och körkort blev det. Jag hoppas att historian imon kommer att gå bra, det tror jag malin också hoppas på? jaja nu är det dags för mig att välja fördigt låt, packa ner lappisen och sedan lägga mig i min underbara säng och kollar vidare på NCIS :D

natti natti.

monday

Hejsan!

Japp, om en vecka är dom här. våra "älskade" östersjö utbytes studenter.
Idag var det ganska flitigt jobbat på historian/svenskan faktiskt, tog en jävla tid att få tag på internet i skolan bara, men det löste sig till slut. Efter många upp och ner hopp från alla olika bord malin fick göra så hämtade Martin sladdar till oss. haha Hade även matte prov nu sista timmen och det gick förvånands värt bra faktiskt, den här gången märktes det verkligen att det var G frågor, förra gången kändes det som att det bara var VG frågor så det va nog inte så konstigt att jag inte klarade provet då, men nu får vi hoppas på det bästa.

Ikväll eller ja, nu rättare sagt, blir att plugga plugga och åter igen plugga. men först kika i H&M katalogen spring/summer 2009 inspiration.

Cause' we belong togheter now,
Forever united here somehow.
You got a piece of me
and honestly, my life would suck without you.


Söndag

Hejsan!

idag har jag spenderat hela dagen hemma hos Malin, ja eller efter att jag har varit i ishallen i en timma. sista gången på söndag :) gött! malin och jag är lååååångt ifrån klara med vårat historia arbete, så imon blir det att ta med sig laptopen till skolan. SHIT! jag har även matte prov imon kom jag på. har helt glömt bort det :S fan också! jaja hoppas det går bra.

Nu sitter jag och kollat på Beck, ska dra och tvätta bort mitt smink och sedan gå och sova, natti natti

Fredag

Idag blir det mest att bara plugga -.- suck jag vet att det låter lockande 8) men så är inte fallet. Vi hade engelska redovisning idag och det gick nog bra, i hope! haha jag får strunta i körskolan idag fast än att jag vet att det är typ det jag vill göra mest av allt. MEN jag har ju ett förbannat matte prov på måndag också, så idag blir det att gåt igenom allt och sedan slappa. Jag vet inte om jag hinner ner till ishallen alls dag, så Anna om du läser detta så säg det till någon av mammorna där nere som håller i det.

I morgon är det som sagt lördag och då blir det förmodligen Ullared, och fest på kvällen, får se när jag kommer hem och sånt :P haha hade vatt kul att festa av sig lite.

... Juste matte var det, ciiiaaao!

(bilder från fotostudion med Malin igår.)




Thank god it's friday, and cause' you're coming home tonight.


torsdag

hej bloggen!

Nu är jag hemkommen igen efter allt jag har gjort idag. först och främst var det skolan som gällde, jag hängde med Malin till sin foto lektion och fick modella lite :D kul var det i alla fall. sedan blev det att gå till körskolan, hem fort som fan och äta innan man skulle träna men jag ringde och avbokade klassen ändå, så jag åkte ner till körskolan en gång till och tänkte; ne nu jävlar ska jag klara fas B!! Jag hade 4 fel på grund av mitt tänkande ;) haha

Nu när jag äntligen är hemma så ska jag sätta mig vid mammas data och skriva ut det sista till engelska redovisningen imon -.- bläää fan jag hatar det verkligen! vet inte om jag ska gå till körskolan imon men jag tror att jag måste ändå, det är ju fan inte långt kvar nu har jag märkt!

ne nu har jag inte tid att sitta här längre, kanske slänger upp en bild sen modellandet senare om Malin vill tänka sig skicka dom till mig? ;)

Plugg plugg plugg

Detta ständiga jävla pluggande man bara måste ta sig igenom är fan inte nådigt! Lärarna bara matar ut uppsatser, inlämningar och prov till oss just nu! och på det ska man hinna plugga till sitt teori prov också. visst det går, om man inte har något annat för sig i sitt liv och alla har verkligen inte ork till att bara trycka ner sitt huvud i böckerna hela dagarna. Ne jag får huvudvärk så fort jag bara tänker på det. Men just nu gäller det att prioretera (hur det nu stavas), alltså all energi på matte provet som jag har på måndag, sen blir det massa samhälls plugg i helgen och sen så får jag och malin försöka få ihop vårat svenska arbete i helgen med så det är klart att lämnas in så fort som möjligt!

Life's not fair! jag tycker i alla fall inte det är rättvist att vi ska behöva ta med oss skolan hem efter skolan också, när man ändå spenderar nästan 8 timmar i skolan varje dag, fem dagar i veckan! men det är ju bara min åsikt. Nu hade jag tänkt att antingen plugga lite teori eller ut och övningsköra med fadern min.

ciao.

My life gonna suck without you

Fy fan vad tråkigt jag har! sitter och drömmer mig bort till min framtid i London typ :P haha allt kommer vara så himla bra känner jag, man får vara den man vill vara. jag vet precis hur min lägenhet kommer se ut (eller hur jag vill att den ska se ut), vart den ska ligga (alltså vilken del av stan osv. jag och mamma såg den när vi var där sist), jag ska ha en walk-in! det är ett måste faktiskt, var sin sida Malin eller hur var det vi sa? men jaja det är ingen bråska än, det är ju inte förens nästa år vi/jag ska flytta i alla fall :) lääääängtar.

Dagens schema;

- Skolan i 45 minuter
- Körskolan och göra några teori prov
- Plugga matte, engelska och samhäll



VILL HA, VILL HA!

godmorgon

godmorgon!

Min dag har precis börjat, jag fick ett MMS i natt, och det var världens gulligaste bild och jag ler typ fortfarande. läsar antalet slutade på 148 st igår, visst det är kanske inte mycket om man jämför med typ Blondinbella och Kenza. men liksom jag som är från lilla Värnamo och typ inte mer än max 50 som brukar vara inne här, blir helt plötsligt 148 stycken! Idag börjar skolan 11.55 vilket vi alla gillar något enormt! Jag har funderat på att gå till stan lämna in CV och kolla hur mycket pengar jag har på mitt kort, sedan gå till skolan. vi har en lektion idag som är på 45 minuter och då är det bara två grupper som ska redovisa sin engelska uppgift. känns lite meningslöst om man får säga så men mer frånvaro vill man inte få.

Hepp nu är det dags för frukost.


besöksrekord

När jag skulle kolla min statistik nu ikväll så såg jag att jag hade fått ett hejdundrandes besöksrekord!! harre jävlar säger jag bara :P haha men men, prenumerera på min blogg på bloglovin', kommer tjata på er så in i nu!
Det har gått rätt segt tidigare i veckan med besökare tycker jag allt, men nu är det ju på väg uppåt!


Bloggofmalin

Hejsan allihopa!

Jag blev nyss klar med min vän Malins nya blogg design, jag blev faktiskt riktigt nöjd med den, ta gärna en titt och kommentera vad ni tycker.

Glöm inte följa min blogg med bloglovin' (länk finns i menyn till vänster )

Gotta have this one

Jag är nu inne och slö surfar lite, och varje gång jag gör detta hittar jag alltid något jag bara måste ha! det är rätt jobbigt faktiskt, ekonomin går ju inte riktigt ihop sig alltid. "time to ask mom?"
jaja, jag var i alla fall inne på Chicy och hittade denna grymt cool tee :D gimme gimme!!

I love NY (över kryssat) London



Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin !!!

Hungrig

Hej bloggen!

Det är långt över lunch dags nu i skolan och jag är hemma. Har hunnit städa både mitt rum och håller på med köket just nu, det nya köket ska egentligen komma i morgon, men det dröjer ytterligare en vecka tills det kommer. jaja ännu mer väntan är det som gäller då alltså! Men det kanske är lika bra för just nu håller mamma och pappa på med sitt rum så det kankse är bäst att dom blir klara med det först innan vi hyr in någon som ska göra köket också. oh gosh! Tyskarna kommer på söndag nästa vecka.. ja, det är ju inte så att man längtar direkt.
Malin kommer nog hit sen och piggar upp mig lite efter skolan! Du kanske till och med kan ta med dig klass-tröjorna hit så jag får se dom först? ;) haha

Måste snart ta ut Twiggy och sedan äta, eller så blir det tvärt om.
Grattis på födelsedagen Becca!


ooh, i've been travelin' on this road too long
just trying to find my way back home,
the old me is dead and gone, dead and gone

Snöig måndag!

hejsan!

ja fy fan, peppar-peppar-ta i trä, det var ju fan att jag skulle säga att våren äntligen är här för några inlägg sen. Nu ligger Värnamo för närvarande under snö igen och jag sitter här vid mammas data och fryser tårna av mig! försöker även hitta den sjukt goa The Kooks låten. får se ifall Malin har svarat på mitt sms. Idag ska dagen bestå av att plugga, plugga och åter igen plugga! fan jag glömde tyskan i skolan! Samhälls provet blev framflyttat till nästa torsdag, thank god säger jag bara! Men nu är det en ny inlämning som tynger oss rätt så mycket, historian. en vecka har vi på oss och vissa har fortfarande inte kommit på vad de ska skriva om. aja vi får väl se vad jag och Malin väljer, vi ska i alla fall göra klart det i helgen så vi har tid på oss med samhällen också.

jaja nog om skolan nu. Jag sitter och lyssnar på och är helt fast,  T.I. ft. justin timberlake - dead and gone jag bara älskar justins röst när han sjunger. Den är helt sjuk! haha likadant med Michael Jackson, dom två kommer det vara något speciellt med så länge jag lever. haha
 
Twiggy står nu i fönstret och morrar åt en sån där smart car eller vad dom nu heter, mega små är dom i alla fall, liknar nästan Mimmis moppe bil ;) haha Twiggy tror väl att den är farlig eller något, den är ju trots allt svart... wow!

22 dagar kvar tills vi är 18 Mims :D



Söndag

hej bloggen!

Kom nyss hem från ishallen, skulle egentligen iväg och träna nu direkt efter men jag har slarvat bort mitt gymkort (!) -.- måste fan hitta det! just nu är jag ensam hemma och det är hur skönt som helst, kan knappt vänta tills jag flyttar hemifrån och då menar jag inte till en liten lägenhet på vråen i Värnamo, utan jag menar liksom en lägenhet någonstans i LONDON. jag ska dit no matter what!

anyways... jag ska koka upp lite Twinings tea of london nu, gosh det va längesen, och sätta mig ner med alla papper osv vi har fått om gaza kriget och allt det där, har ett sjukt stort prov om det på torsdag, wish me luck. ska även läsa lite i körkorts boken med, måste bli klar med alla proven snart känner jag. inte långt kvar nu folks!

hepp nu har jag inte tid att sitta här mer. hade nice, bye bye

RSS 2.0