Fredag-Söndag

Hej bloggen!

Nu är allt fixat och det har varit en häktisk dag. Har sprungit mellan Malin och Mimmi hela dagen känns det som. Har tagit kort på hur allt gick till idag men jag har helt ärligt inte orkat lägga in bilderna på laptopen och fixa till dom så att dom passar in här. så nej nej, inga bilder i det här inlägget. har satt batteriet på laddning nu och fan ta mig om jag glömmer det imon på monnen innan vi ska åka. Imon kvar över 6 så är jag och hämtar Mimmi och sedan bär det vidare upp till Götet där Emma redan är på plats, sen går flyget 10.15. sedan vistas vi i London tills på söndag, hahah suckers.

Hepp nu ska jag nog ta och lägga mig, ska ju ändå upp om 6 timmar :S wish me luck with that.
Jag mobil bloggar nog under resan. cya :)

cya tomorrow

Nu är jag hem kommen från skolan, cyklade fort som fan för att slippa cykla när det regnar. Så just nu spelas Halo med Beyonce på MTV i bakgrunden och jag sitter här och käkar K godis. Ska även göra klart min geografi som skulle varit klar igår, ska sedan upp till Malin och lämna både mitt och emmas arbete.

ska hem till Mimmi sen och vara med och planera och sen hjälpa henne att packa lite. för imon åker vi till London :D Vi ska kolla runt lite på ställen på internet och fixa lite, sen ska jag hem och duscha och greja sen kommer Mimmi hem till mig och sover här :) mysigt.

Hepp nu är det nog dags för mig att börja på geografin så att den blir klar någon gång. ciao!


the day after tomorrow

Japp alltså på fredag drar vi flickor. London here we come!
Igår innan jag gick och la mig gjorde jag en to-do lista (en BK skada) som jag ska börja på nu:

[x] Städa rummet
[x] Byta säng kläder
[  ] Göra klart geografi inlämningen, hållbar utveckling (regnskogar)
[  ] Åka till tandläkaren och prata
[  ] Plugga till samhälls provet imon.

Så ja, det är bara att ta sig i kragen och börja. Ciao

I'll go hard for my baby, he's all that i need

Slutade efter Tyskan idag vilket var sjukt gött, och jag fick reda på att jag ska ha en del av mitt tyska slutprov på torsdag på lektions tid. Så på torsdag har jag alltså två prov och en inlämning, alltså en sak på varje lektion den dagen.

Nu sitter jag här och ska forstätta skriva på mitt geografi arbete, men just nu är det paus så jag sitter och kikar lite på Grey's anatomy samtidigt som jag lyssnar på Natasha Bedingfield. Jag måste verkligen städa mitt rum igen, så ska göra det lite senare och jag ska även byta sängkläder. me like me like. Jag fick en ny väckar klocka för någon dag sedan och det är så gött att vakna varje morgon utan att behöva höra min jävla mobil väckar signal, jag började må typ dåligt över att höra den och fick nästan ångest över att veta att nu måste jag vakna. Ni som har Sony Ericsson W890i kan ju sätta på "beautiful alarm" så får ni höra vad jag har vaknat till varje dag i ett år nu. jobbigt! Nu hade jag tänkt fortsätta och försöka få geografin klar. cya.

London om 3 dagar Mimmi och Emma :D


hello sunshine

Nu är min dag snart över, jobbet gick riktigt bra och snabbt faktiskt. bra det! Kom fram en gammal gubbe till mig och började det hela med "Hello sunshine" och det enda jag kunde göra va att säga hej tillbaka och ge honom det legendariska BK léendet. Brände mig även på pommes hållaren, riktigt ordentligt, det bara flög pommes över allt. Och ja, mycket mer hände inte på jobbet, fick sjukt mycket mer tider nu av Lollo och det gillar vi. Ska fan köpa mig min bil efter sommaren, hopefully! Jobbar closeing den 19. roooooligt. 

Jag hade tänk fatta mig kort så, ja nu ska jag sova. Natti

four

Sitter här och väntar på att Mimmi ska ringa. Har inget bättre för mig så hade tänkt ta blogg rundan och sedan slappa. På schemat idag står det jobba 18-22. Kom upp och gör mig sällskap en stund! SNÄLLA! Hoppas att det är Taner som är arbetsledare så jag kan få fjäska till mig att sluta tidigare.

dags för blogg rundan, ciao.

PLugg söndag

Nu sitter jag här i köket och ska börja plugga, har varit i jönköping idag med mamma och pappa. Det shoppades och det byttes grejer. Mamma fick sig en klänning och jag en stickad grej, kommer inte på namnet på det. haha vi gick även till 3 för att se ifall jag skulle kunna förlänga mitt abonemang så jag kunde få en ny mobil (jag vet, jag har inte haft min så länge). Men jag bestämde mig för att vänta till Januari i stället, annars hade jag behövt köpa loss den jag har nu och det som var kvar skulle bli en större summa. Annars hade jag kommit hem med min älskade Prada 2 mobil. me like me like.

nu måste jag börja plugga samhäll, annars är jag körd imon. ciao.


Lördag

Jag mår inte bra idag. jag vet inte vad det är för fel på mig :S kunde inte sova i natt och det stör mig så sjukt mycket. Var hemma hos Emma innan och hämtade samhälls grejerna så nu är det bara att börja skriva av (skulle kopierat först men min kopiator har blivit grymt seg nu). Och min kära vän Malin är så snäll så att hon tar min jobb tid idag på BK, thanks sweetie. Ska försöka få bort min tid i morgon med, ingen utav er BK:are som vill jobba mellan 17.00 - 20.30?

Hepp nu ska jag ta och fortsätta med samhälls pluggandet. ciao

Plans for tonight

Hejsan!

Nu har jag precis tagit en dusch och ska göra mig i ordning. Jag och Emma åkte upp till Jönköping idag efter jobbet vilket var väldigt roligt, alltså den kvinnan i bilen är inte att leka med! Sjunger för full hals fast än att hon är totalt ton döv (bosktavligen!). Åkte in till stan och jag fick äntligen mina jeans leggings köpta igen (mina gamla sprack när jag skulle ta på mig dom, go figure) och en korall färgad t-shirt. Vi åkte vidare till A6 och gick där inne lite och jag fick för mig att äntligen prova dom där well's vitamin focus och jag är helt såld på svart vinbär smaken, ska springa över till statoil och se ifall dom har dom så ska jag köpa min tredje för idag. yummi!

Malin och Anton är på väg hem från Falkenberg nu så jag måste sätta igång annars kommer jag ju aldrig iväg. Vi ska alltså upp till Malin ikväll och sedan får vi se vad det bär av.

Ha en trevlig kväll, tjarå!

7

Jag har precis kommit hem igen från att se ifall skolan va öppen, var den det? NEJ! och jag som behöver mina samhälls böcker. fan fan fan! aja jag får väl kopiera allt från emma som vanligt typ. Det blir nog Jönköping idag Emma så var beredd klockan 4 så kommer jag direkt efter jobbet. På tal om jobbet så fick jag ta Malins tid idag (13-16, onödig tid ja!) för att hon och hennes pappa skulle upp till Göteborg och gå på utställning eller något.

Pappa var och beställde lite pund till mig innan eftersom att jag inte har fått tummen ur att göra det. Så dom ska jag hämta på torsdag innan/efter skolan.

jao jao, nu ska jag dra. Ha det bra, ciao.

"väx upp lite"

jag har egentligen inte tänkt blogga idag, men nu får det bli så i alla fall. (Detta kommer bli ett klago inlägg så ni som inte vill läsa kan ju klicka in er någon annanstans.)

Det finns vissa saker som stör mig något så sjukt mycket, här har ni listan:

- Människor som snackar skit
- Människor som klagar på andra bara för att dom gör något dom tycker är kul
- Människor som gillar att förstöra för andra
- Människor som verkligen inte kan låta ens blogg vara utan att klaga
- Människor i allmänhet som bara är negativa och vill förstöra

Så, i går dagens inlägg fick jag en kommentar där det påstås att jag försöker efterlikna Blondinbella, visst men om jag försöker efterlikna Blondinbella så borde väl ändå alla andra som bloggar om ungefär samma sak som jag också försöka efterlikna henne? inte sant? Och folk ska väl totalt skita i vad jag gör och inte gör. Och jag vet att det alltid kommer finnas folk som gör så här och dom kommer bli fler. Jag tycker bara att det är så sjukt omoget och barnsligt av folk som pallar ligga och kolla runt på olika bloggar och skriva elaka kommentarer bara för att dom inte har något bättre för sig. Blir så sjukt trött på folk, det är fan inte jag som ska växa upp, det är ni.

London 9



Detta är det jag har hittat på Topshop, men som alla vet så finns det ju så sjukt mycket mer i butik. Så ja, jag och Mimmi har räknat ut att vi kommer spendera hela nästa fredag inne på Topshop i London.

Hepp nu ska jag ta och starta om laptopen och försöka läsa engelska boken. ciao.

btw. jag har precis kollat på episod 25 nu av Gossip Girl. Gaaah!!! alltså shit säsong två är ju lätt den bästa. Hemligheter avslöjas så det står härliga till. me like me like.

sjukling

Jag och Malin har en tendens att vara sjuka samtidigt. Kanske inte ska gå så mycket mer in på vad för sjuka som anföll mig i natt, inget vidare. Mailade min tyska lärare och frågade ifall jag kunde få göra mitt slutprov nästa vecka och det skulle hon kolla upp, hoppas hoppas.

Sitter här och bränner en skiva till lilla Malin som ska åka vidare till sin stuga och ville ha något nytt att lyssna på, haha du kommer skratta.
(vissa låtar är ju lite... ja)

Låg och kollade på Gossip Girl innan, och herre gud vad bra det är. Man bara längtar efter att få se nästa avsnitt och man vill bli så olaglig man bara kan bli för det ligger ute till episod 25 nu. mmm gimme more of GG please. I episoden jag tittade på innan får man veta saker man inte visste innan, Malin du kanske skulle ta och köra hit så du får veta? ;) Eller så drar vi en GG kväll någon gång snart.

Nu ska jag ta och försöka få ut skivan som tycks ha fastnat i min dator, och sedan kolla på GG episod 25. Btw, jag städade mitt rum igår och gud vad duktig jag är, och det ligger än så länge inte några kläder på golvet. Vi hörs sen så ska jag visa er vad jag har spanat in på Topshop inför London resan. ciao..



10

nu är det bara tio dagar kvar tills vi åker till London flickor, tiden går bara saktare och saktare. Och stackars lilla malin, hennes dator funkar inte fast än att hon har varit med den på lagning så funkar ingenting. Och inte nog med det så är hon helt förtvivlad över att hon inte har XP längre utan att hon har det gamla gråa. Stackare livet är inte lätt.

Det här var säkert världens tråkigaste inlägg men så får det vara, nu ska jag sova. ciao.

Hos emma

Efter många om och men så är jag hemma hos Emma. Jag är inte riktigt på humör för att skriva men jag gör det i alla fall. Har varit hemma hos Emma nu ett tag och pluggat, men under tiden så har jag och Malin vatt lite på vift. Malin körde hem mig för att jag skulle prata med min mamma och hämta lite andra skol böcker.

Nästan hemma vid mig så ser jag något ligga på den stora gräs plätten precis innan man svänger in på min gata, och säger till Malin; "Titta, ska dom ha cirkus här?" och tyckte det var skit konstigt. Malin släppte av mig och åkte vidare för att handla lite grejer. Hon kommer sedan hem till mig igen och jag släpper ut Twiggy så att hon får se hur hon ser ut ny klippt. Och då hör jag Malin skrika; "NINA FRAM MED KAMERAN, FRAM MED KAMERAN!!" och springer mot bilen för att hämta kameran. Då är det en stor jävla luft ballong som blåses upp på gräs plätten, och jag som trodde att det var en cirkus. jaja. Mina grannar springer ut och tar kort, min mamma springer ut på balkongen och min lille bror kommer upp från källaren och säger; "äh, den har bara krasch landat". haha

Hepp, nu ska jag fortsätta att plugga. ciao.


11

Bråkar med mamma, ska inet sova hemma inatt. ciao

London 12

alltså nu sitter jag här och tänker och kan fan inte släppa hur sjukt kul det kommer att bli i London. För det första så åker jag och Mimmi med samma flyg som Emma, roligt roligt. När jag och Mimmi kommer fram till vårat hotell blir det att slänga in grejerna och ut och ta tunnelbanan bort till Top Shop, har hittat ett par sjukt snygga skor där som jag vill ha, men dom kostar ju fan mer än hela resan typ känns det som. haha jag längtar så sjukt mycket. Det är 7 månader sedan jag var där sist, and i love it.

Klar med historian nu också, känns sjukt gött. Nu är det bara att börja med engelskan också. jippi!

Söndag

nu sitter jag här igen med historia böckerna uppslagna och tänker; jag skulle ha börjat när jag tänkte börja. Då hade jag varit klar nu och haft tid att läsa min engelska bok som också ska vara klar till imon men jag har typ 270 sidor kvar. go figure! Men issa, du skulle väl ha det på onsdag?

Mimmi kommer hem ikväll och då ska vi förmodligen åka en runda :) prata om helgens händelser osv. mysigt! Hepp nu måste jag fortsätta så att jag blir klar med det här helvetet. ciao

the Climb

 

Jag har aldrig tyckt om Miley Cyrus och det gör jag fortfarande inte, men den här låten ger mig gåshud.

pause



Nu tar jag en liten paus i pluggandet och käkar lite budapest tårta som mamma och pappa var och köpte innan. har även tryckt i min hund lite rökt lantkorv, och nej jag behövde inte tvinga i henne det, haha.
Ikväll blir det att kolla på Eurovision med mamma och pappa, och jag hoppas att dom är och handlar massa godsaker till ikväll. Dom var på stan innan och kom hem med två broschyrer (hur det nu stavas) med ringar, dom ska alltså köpa en ny ring till deras 20 års bröllopsdag, eller något, hängde inte riktigt med på vad mamma sa.

Som ni ser så är det typ alla bilder från igår på kollaget ovanför texten.
Programet jag använder är helt gratis och är googles egna redigera program.
Ni kan ladda ner Picasa 3 här.

Nu ska jag fortsätta med pluggandet, vi hörs. ciao

13

igår var det grils night out. Det började med förfest hemma hos Malin, bara lite tjejer och vi spelade det där sanning eller konsekvens spelet. Det fick oss att börja tända till lite. Vi åkte ner till Harrys tog stämpel och sedan vidare bort mot karlsdal där förfesten fortsatte. Åkte hem från Harrys vid typ halv 1 någon gång. Jag vaknade klockan 1 idag och ville bara ligga kvar men tänkte; Nej, jag måste upp och göra klart min historia. Och här sitter jag i köket med min kära dator framför mig och ska börja, typ en timma och 10 minuter efter att jag bestämde mig för det. Illa! ( Blder från igår kommer upp senare)

Får även säga grattis till isabella som fyller hela 18 år idag. grattis grattis.

13 days till London Mims & Emma :D

14

It looks like party tonight. Det behövs, skaka av sig lite av de sista veckornas stress. Så nu har jag duschat och ska börja göra mig i ordning och sen upp till Malin :D sen bär det av, ses där kanske. ciaoo

freitag

Nu har jag varit ute med min hund och ska snart åka och hämta Malin för en glass på donken, men jag tänkte slänga in ett litet inlägg i alla fall. Blev fotad i morse av mäster fotografen Malin Claesson, fina bilder blev det :) Kanske byter header till en utav bilderna, men det är bara ytterst kanske. Och idag har jag en riktigt BHD dag! alltså verkligen, jag har lust att raka av allt mitt hår, precis som Malin sa när hon satt med mig på Spray, Nina kommer göra en Britney. haha hepp, nu har jag inte tid att sitta här längre, ska upp och hämta Malin nu, nu har hon fått tillräckligt med tid att duscha/göra sig i ordning. im out ciao.

stuuuuuuda

Jag hatar skolan mer än något annat på jorden just nu, nej bensin hatar jag också och det är på samma nivå (bensin priset alltså). Var hemma från skolan idag, vaknade med världens huvudvärk och pallade helt enkelt inte gå till skolan, missade inget som tur var. Klev upp åt frulle och tog en panodil zap, det gör susen. Åkte ner till stan för att se hur det gick för Malin och hennes "make-over" på salong Asta, riktigt fint blev det.

Jag känner att jag måste börja följa det jag skriver i min almenacka, det är så mycket jag har att göra just nu och jag håller fortfarande bara på att läsa min engelska bok, har en säg så där 240 sidor kvar och den ska redovisas muntligt på måndag! fat chance att jag kommer fixa det. Så nu hade jag tänkt att göra klart tyska häftet och börja på historian. Det känns som att historian ska vara inne på måndag men jag har helt ärligt ingen aning, så jag börjar få lite smått panik, men jag ska ändå inte göra något ikväll så kvällen blir uppbokad som plugg kväll.

im out, ciao.

huvudvärk

stannade hemma från skolan idag på grund utav en dödens huvudvärk! jag hatar det. Men ändå måste sminket på för idag ska jag upp och söka nytt jobb. Först till skolan och hämta emma, köra hem henne och sedan upp till Finnvedens express transport. Emma slutar snart tror jag, tjugo i eller något.

Idag släpps även Matthew Williamson's kollektion för H&M. Var inne och kikade lite innan och det är faktiskt fina grejer som finns där, speciellt tunikorna.

jaja, nu ska jag snart åka, wish me luck :D


nordic club

efter en sväng på stan med Malin är jag hemma igen och väntar på att maten ska bli klar, sen blir det upp till malin, och sedan ner till Nordic Club för ett spinning pass med henne och Isabella :) Hämtade såna där Qlinique prova på rengöring, hoppas att det är bra för jag funderar på att köpa det, hon sa att det håller länge men det är väldigt dyrt. Stort paket ca. 500kr och det lilla paketet ca. 300 kr.

Nytt jobb på gång kanske :D wiie!


black and white

japp, så ser mitt hår ut just nu ungefär, svart och vitt känns det som, ganska väldigt mycket, jaa blont sen väldigt mörk bruna/svarta slingor i, eller ja det är två i alla fall en lite bakom luggen och sen vänster om nacken ungefär. Jag är nog nöjd, haha. Nu sitter jag i datasalen på engelskan och letar fakta om Australien, så grymt onödigt faktiskt, han vet redan hur vi gör när vi läser artiklar osv. och nu vill han att vi ska göra en till, jaja bara att bita ihop, vi kan ju allt vi ska göra utantill i alla fall, jag och Malin sa allt vi skulel göra innan han äns hade skrivit upp det på tavlan. lyckat.

Men i alla fall, jag slutar om typ 20 minuter eller någotoch då ska jag hem :) kanske fixa the big surprise också ;) haha luring.

Vårat projektarbete kommer bli over the top :D Becca och Offe! Jag gillar idén.

don't act like a snobby model you just hit the lotto

Nu är mamma ute med twiggy och jag sitter här och väntar på att hon ska komma hem så hon kanske hinner köra mig till skolan, annars får jag ta min cykel. börjar 20 i tio idag så det är lilla lugnan. ÄNTLIGEN ska jag få färga mitt hår, det känns som att min utväxt är större än störts och fulare än fulast.. men sen när blev en utväxt snygg? ne, vi har nog inte kommit dit ännu då utväxt helt plötsligt är rå-modernt.

Hepp nu blir det visst så att Offe kommer och hämtar mig, vi hörs sen. ciaao.

hemma

nu är jag hemma igen :) härligt.  Väntade tills Offe slutade och så åkte vi till eko's parkering, tog offes filt och satte oss mitt på parkeringen och käkade glass och pratade. Jag kikade ju runt på mini coopers innan idag, och märkte ganska snabbt att man luras av utsidan, dom är så sjukt fula innuti. Får väl ta och "härma" offe med en bubbla ;) haha skämta. Nej, man ska ha den bilen man vill ha, och det finns inget som heter härma, det finns många av en sort för att man ska kunna köpa det, härma finns inte i ordboken. Bra nu vet ni det.

Fick Emmas religions frågor så nu slipper jag skriva alla själv, kopiator is the shit! Imon ska jag färga håret (äntligen) och malin sitt på torsdag :P nu ska jag ta och lägga mig i min säng och sova. natti ciaaoo.

plugg plugg plugg

Alla säger att tvåan är så sjukt jobbig när man går samhäll/samhäll, men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte riktigt kännt av det. Det kommer i perioder, då vi får allt på samma gång och sedan kan det gå flera månader innan vi har något riktigt igen. Och ja, man glömmer faktiskt bort hur man pluggar. Jag har försökt att plugga nu i en och en halv timma innan jag skulle till stan med emma, och det känns som att man bara skriver något och sen bara jaha, okej då var det gjort. Vi har prov i Religion B Islam på fredag och jag kan ingenting, känns ju inte så där bra direkt. Ska plugga lite till sen efter maten och sedan åka upp och hämta mimmi för att sedan dra ut till det omtalade donken (ingen annan "intressant" plats man kan åka till i Värnamo direkt). Offe jobbar ju så man får ju göra den kycklingen lite sällskap den sista timman. Ne så länge ska vi inte vara där, jag måste plugga.

Nästa termin börjar naturkunskapen igen -.- Jippi!


Mini cooper

En helt totalt onördig skoldag måste jag säga. vi hade INGA lektioner, det enda "vettiga" jag gjorde i skolan i dag var att gå stav gång på gympan, som vi egentligen inte heller hade. Jag kom till skolan och fick reda på att Offe har fått en bubbla :D alltså det känns typ som att jag har fått den, jag är så sjukt glad. haha Mamma ringde när vi körde till Mc Donalds, eftersom att jag berättade för henne att Offe hade fått en bubbla. jaja, ni kanske anar vad hon sa, men i alla fall så sitter jag här och letar efter min kära Mini Cooper, röd med vitt tak och taklucka, gosh det är ju min dröm typ! Jag ska kämpa som fan i sommar! Sen får vi se. Hepp nu ska jag börja plugga, innan jag sticker ner till stan med Emma :)

Men det är ju kul, körkort men ingen bil! (Mamma får jag låna din bil nu igen?)

My love :D

på balkongen

Nu sitter jag här på min balkong med mina nya möbler, käkar daim, dricker cola och läser Twilight najs najs. Ska måla räcket nästa vecka, nu börjar den yttre make overn på vårat hus :D wiee!


önske tänkande

Jag vill bara här ifrån, jag önskar att jag inte bodde i Värnamo! Göteborg eller Stockholm hade varit toppen, om inte annat London, New York eller Los Angeles. Gaah! Jag menar, vad finns det att göra i Värnamo? Man vill åka runt i sina bilar och man frågar sig själv samma sak varje gång, vart ska vi åka nu då? äh, vi drar till Mc Donalds, haha ja det finns INGET annat än donken att åka till. Det känns som att man skulle kunna göra så sjukt mycket mer någon annanstans. Shopping här i Värnamo är kass, jupp, kass är den! haha men men nu ska vi inte klaga allt för mycket på lilla fina Värnamo.

Nu ska jag sätta upp mina balkong möbler och sen åka och jobba. watch out ;)


Hemma hos Malin igen

Nu sitter jag här hemma hos Malin. Vi skulle kollat på film, men vi har inte riktigt fått tummen ur röven ännu :P he does nothing, the boy does nothing,  är på radion nu me and malin like yes yes. Vi kollar även på något sjukt progam på mtv, fist of zen. Jobbet idag var irriterande, det kunda i alla fall alla gäster och Malin se, jag var verkligen INTE på humör för att jobba idag, och jobb blir det imon med.

var inne på forever21 innan, och jag vill bara shoppa shoppa och shoppa. Ska även köpa mina dream heels också, dom SKA bli mina! hepp, nu kanske det är dags att dra sig hem åt?

natti natti, ciaao. 19 days


Follow Nina Quaade

Lördag

Idag är det jobb som gäller, Malin börjar klockan 17.00 och jag 18.00 så det blir jobb tillsammans med henne idag. Då lär ju tiden gå lite fortare och jobbet blir lite roligare.

Jag har sån lust att bara kunna spola fram tiden till skolavslutningen och känna, shit det är bara ett år kvar nu, två terminer, men helst skulle jag vilja vara en av dom som tar studenten i år. Skol trött så det finns inte. Nu ska jag ta och se ifall det finns något att äta innan jag börjar jobba. ciaao.

åskväder

Jag körde min lille bror ut till Gislaved så att han kunde träffa sin flickvän, på vägen ut så såg vi hur mörkt det började bli på himlen och jocke sa att det bara är regn, när vi närmade oss målnen blev det bara mörkare och mörkare och hel plötsligt kom värsta regn skuren och det började blixtra som aldrig förr, och jag är så sjuuuukt rädd för åskan! jag skrek efter mamma och kunde inte se något för att det regnade så mycket. Jag har aldrig kört i sånt väder. Det har börjat blås upp riktigt ordentligt här i Värnamo nu och när jag kom till viadukten såg jag hur molnen bakom mig bara kom närmare och närmare och från sidorna också, alltså målnen omringar oss. Så jag tänkte att jag kunde slänga in ett blogg inlägg innan jag är tvungen att stänga av datorn. inte undra på att jag har haft sån sjukt huvudverk! Hoppas att ni har finare väder där ni är, ciaao.


Follow Nina Quaade

Fråga

jag har fått lite frågor om min hund, Twiggy.
Twiggy är nu lite över ett år gammal och är en blandras hund ( Papillon, tibetansk terrier, dvärg pudel & powder puff ). Hon är en utav 4 valpar, och hennes syster Nelly bor inte så långt ifrån mig.
Twiggy kostade 4500kr och hämtades i reftele för snart exakt ett år sedan. Twiggy är världens mest spralliga hund, och det kan faktiskt vem som helst utav mina kompisar bevisa.



Nationella i engelska b

Nu är jag hemma från nationella i engelska B, hör och läs förståelse var det. Jag hatar nationella prov som börjar klockan 8 på morgonen och håller på end atill halv 11, när man egentligen börjar klockan 9.45 , men men va gör man inte för Sverige? haha jag är så grymt hungrig men ville inte stanna kvar i skolan.

Så nu ligger Twiggy här i mitt knä och sover, medans jag  glider runt på internet och letar efter snygga kläder som man kan köpa i London. Jag längtar så sjukt mycket, 21 days left nu Mims :D


Follow Nina Quaade

i never really had a doubt

Min blogg ser väl ut som vanligt antar jag, men nöjd är jag fan inte! Kom precis hem efter att ha våldgästat Malin med Offe, vi åkte även en sväng med Mimmi och Anna. längesen sist Anna :) vi får ta våran B&J kväll snart. Imon är det engelska nationella sista delen, hearing & reading, eller ja dom två sista delarna. Hoppas att det går bra. senare på kvällen blir det även Harrys med Mimmi och Offe än så länge, jag tror nog att alla känner att dom vill skaka av sig lite utav skolans stress osv :) we need it. Träna imon med? i helgen blir det jobb och åter igen jobb!

Jag får väl även säga välkomna hem till mamma pappa claesson, hoppas ni hade det trevligt i usa :D


problem

fan att jag skulle in och pilla i mallarna, nu krånglar allt!

Tiamo





När jag och Malin var i jönköping för ett par veckor sedan så hittade vi dessa snyggingar på Scorett, antingen köper jag dom innan London eller efter. Dom är så snygga! Scorett 750kr. Gosh hur snygga är dom inte då?! Dom finns även i vitt och blått.




Follow Nina Quaade

Hemma

Nu sitter jag här i min säng, sjukanmäld och hela köret och jag vill bara att huvudverken ska släppa. ska ner och tvätta hade jag tänkt mig så att jag får ordning på mitt rum någon gång. Snälla kan inte solen komma tillbaka? det har verkligen regnat här hur länge som helst nu känns det som, det var skönt den första dagen och kanske andra men nu räcker det.

I morgon är det nationella i engelska igen, kommer inte ihåg vad det var för något? hearing är det i alla fall, men vi skulle ha två? jaja, det problemet kommer då och jag måste verkligen läsa min engelska bok idag. Nu ska jag ner och slänga i tvätten, ciaao.


Follow Nina Quaade

work

nu drar jag och jobbar 17.30 - 20.30

cya!

ridning

nu har jag kommit hem från den "långa och läror rika" skoldagen, vi hade nämligen friluftsdag idag och det blev ridning. Fick rida i typ 15 minuter eller något :P och hundra kronor på det. Förlåt Malin om jag bara stack men var tvungen att åka och hämtar pengar innan hon skulle åka.

Fick bryta mig in i mitt egna hus för att jag hadr glömt nycklarna, så in på altanen genom ett fönster, märker att pinnen är i låset till dörren och jag får inte upp den, tar tag i en lång pinne som ligger på golvet och försöker få upp kedjan ur handtaget och japp, jag kom in! luktar häst gör jag också. haha längesen man gjorde det nu.

Halv 5 blir det jobb, roligt 8) åh vad kyckling soppa är gott!

i need some help

Jag sitter här och tittar och tittar efter latinska ordspråk och funderar på ifall jag ska tatuera min stjärna bakom örat eller om jag ska skriva något i nacken, eller kanske båda två? jag har kommit fram till att jag gillar de latinska ordspråket; av hela mitt hjärta, Ab imo pectore, men till att börja med vill jag nog hellre ha bakom örat. Såg nämligen den för första gången när jag bytte frisör och jag blev helt fast, vill bara ha den gjord mer och mer för varje dag som går! så nu kanske det är dags? naah, efter London får det bli. Vi får se ifall jag ska boka tid eller inte, det lär vi ju alla fal märka.

Nu ska jag ta och städa mitt rum, vi hörs sen. ciaao

25

Nu är det inte långt kvar tills Mimmi och jag åker till London för shopping :D det ska bli så sjukt kul, den 28 maj drar vi till Göteborg och sedan den 29 maj sitter vi på flyget till London. Det ska shoppas, shoppas och åter igen shoppas så in i! Både jag och Mimmi har varit där innan och vi ska till Topshop det första vi ska to buy some heels, det är nog det enda jag tänker köpa där och klänningar om det finns några som faller mig i smaken, juste jag har betsämt mig för en bikini också, men först och främst mina älskade heels. 25 days til the best day of my life so far..

Idag var jag och Malin i jönköping och hämtade Higgins, och det blev också ett headband från H&M för min del. svart flätat läder, me like. har även varit på Mc donalds med Mimmi och skrattat sjukt mycket :)

nu ska jag ta och göra mig redo för sängen, ciaaoo



Snacka om att inte kunna klockan

alltså det känns som om att jag måste vara sjukt sämst på typ allt. nu har jag stått och gjort mat till mig och mamma i snart 20 minuter och tänker "varför i helvete kommer hon aldrig?!" så kollar jag på klockan och tänker va fan 15.25 nu orkar jag inte vänta mer, så nu sitter jag här och äter.. och kommer på mig själv att mamma sa att maten skulle vara klar klockan 4 eller säg så där kvart över 4, alltså  16.15 det är ju fan för en hel jävla timme kvar dit! ibland så orkar jag verkligen inte med mig själv och jag undrar hur det kommer bli på jobbet ikväll, det förvånar mig ju inte om jag säger "hej det är Nina" när jag egentligen ska säga "hej och välkommen till Burger King det går bra att beställa", i och för sig så har jag redan gjort det en gång förra sommaren när det var så sjukt stressigt och jag var jätte trött, dom i bilen bara skrattade åt mig. men men det är sånt man får leva med, vi som jobbar där skrattar nog tre gånger så mycket åt gästerna än vad dom gör åt oss. Men det finns vissa stunder som bara är så sjuka och på något sätt roliga att vara med om:

- kineser beställer 10 pack king wings (bara vinge, internt skämt)
- araberna kommer med hela sin släkt och beställer något så jobbigt som BK fish meal
- när man får en fel gjord hamburgare kastad på sig i kassan (som om att det var MITT fel att hamburgaren blev fel?)
- när gästen vet att när man beställer fyra påsar king wings kommer dom dröja 4 minuter (då man bara gör två pack/gång) och ändå beställer och klagar på att det tar så lång tid
- när man blir uppraggad i DT:n (drive through) av någon kille som skriver sitt mobil nummer på baksidan av kvittot från första luckan
- när gästen i kassan undrar om det går bra att beställa och sedan skriver en lapp: "Hej! jag skulle vilka ha ett big king meal, tack." och sedan ger till personen som ska ta beställningen

jaa, det var några utav de roliga sakerna man kan vara med om på BK i Värnamo :P haha undra vad som händer ikväll.

Hepp, nu kanske man skulle ta och hitta på något annat, ciaaoo


Blåsor

Hej bloggen!

nu är jag hemma ifrån Borås, och det var sjuuuukt skoj! förfest hos Rasmus, sedan bar det av till Swing där vi var tills det stängde och alla kom in, woohoo! det gillar vi. Lite väl många killar som höll på att ta på en. Gumman, sötnos, stumpan, snygging you name it, så kallades alla tjejer där, uppskattad känner man sig ju.

Jag är så sjukt trött nu, och jag ska dra och duscha nu. ciaaoo

RSS 2.0