kläder till billigt pris!

Hejsan bloggen!

Idag har min dag varit hur chill som helst! sov länge och så har jag städat mitt rum, ska snart ta in min matta som hänger på mitt balkong räcke. Rensade även min garderob lite, och jag lyckades hitta lite grejer som jag aldrig eller nästan aldrig har använt alls som jag har lagt ut annonser på nu på både blocket.se och värnamotorget.se. ikväll blir det att sitta i soffan och gäsa med mina föräldrar framför melodifestivalen, Malin du kanske vill komma hit? ;) sörja över Foncie? Hepp nu kanske jag skulle ta och lägga mina kläder i påsar så att jag vet vilka kläder det är jag säljer.

Hör av dig om du vill komma Malin :)


Och om ni vill ha något av detta eller fråga efter pris så kan ni kontakta mig på: [email protected]

chillidill

Hejsan!

Nu är jag hemma från jobbet. ska alldeles strax hoppa in i duschen för jag stinker verkligen Burger king just nu. inte så himla trevligt kanske. Malin jag såg att du skulle jobba på söndag, så det lär ju inte bli någon Yoga för dig :/ Men jag har ju Oliver i stället som man kan köra boxing med, jag kommer ju flyga iväg när han slår. haha jaja vi får väl se ifall jag går på boxing eller inte, kör nog hellre i gymmet.

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen innan det börjar klia allt för mycket på kroppen! :/


VN kändisar!

Hej bloggen!

Jag sov så sjukt gött i natt och i morse vaknade jag och var hur glad som helst, underbart! och jag blir ju så sjukt mycket gladare när solen skiner och man kan ta på sig lite tunnare kläder. Yes, våren är här!

På dagens schema står det;
Jobb 17.00-20.00
Plugga(?)

Alltså så det händer inte så värst mycket denna fredag. Och imon blir det förmodligen Ullared med mami, om inte så blir det att gå på stan och visa henne det jag vill ha till min 18 års dag, inte långt kvar nu. wiie!

I onsdags blev jag och Malin intervjuade av VN fredag, och idag så finns vi i tidningen :) VN kändisar you know ;) haha

VN fredag

Dream big

Hej.

Kom hem från skolan nyss, satt i ugglan och tjötade bort en timme efter att jag hade slutat skolan. Fast nu är jag hemma och ska ta det väldigt lugnt tills jag och Malin ska iväg på ett hårt MLR pass, juste måste avboka aerobicen! glöm inte det Malin! Sitter här och väntar på att min mamma ska komma hem så att jag kan fråga henne ifall hon har lust att åka till Lager 157 eller Ullared på Lördag. hoppas hoppas! är sjukt sugen ska ni veta. haha ikväll blir det om sagt MLR med Malin sedan så kanske jag och mamma skulle gå på I taket lyser stjärnorna. Nu kom min mamma hem så ska kila iväg och snacka med henne :)

Dagens låt; Madcon - Begging you


You had me at hello...

Rainy day

Nu har jag precis kommit hem. Det har varit en hel dag på stan idag, först och främst var det lunch med Emma och Malin och det var super gott! sedan blev det lite shopping och sådant, sen begav jag mig till min körlektion. jag kan ju bara säga er som vill ta innan april, det är redan kört! min kör lärare bokade sista teori platsen till den 24/3 idag, så nu blir det att satsa på april :)

Jag har så mycket att göra just nu, jag ska börja plugga efter maten, jag är så sjukt skoltrött just nu och orkar inte göra ett skit allt är bara så himla tråkigt! visst samhällen är rolig när man väl sitter med det och har kommit in i ett "flow" ;) haha

btw. jag klarade första del provet på teorin idag också 61 poäng, goodie! haha nu har jag bara 4 till att klara -.- men snart så gör jag vägarna osäkra. haha naat 8)

Nu ska jag köra min dagliga blogg runda.

lediga

Hej bloggen!

Nu har jag preics ätit pytte lite frukost för att jag ska orka äta så mycket som möjligt på lunchen som jag ska äta med Malin och Emma. Idag är vi i min klass "lediga", eller vi har inga lektioner idag men det betyder inte att vi inte har något plugg att göra, för det har vi! jag har en hel del att göra faktiskt ;

-Göra klart samhälls frågorna om kriget nere i Palestina etc.
-Samanfatta klart mina tre engelska texter och lämna in dom.
-Göra några matte uppgifter
-Läsa om Farlig vänster sväng, igen i körkortsboken

Ja, det var väl typ det, men det mesta tar så sjukt lång tid tex. samhällen.
Det blir ingen tärning för mig idag, har ju så mycket att göra. och Malin ha så kul på burger king i 8 timmar idag :D 16-24, det får inte jag jobba ännu. haha men sen kommer jag väl säkert också få plågas!
Nu ska jag dra mig och fixa iordning mig lite.


Picasa 3

Nu har jag suttit här och pillat lite med det nya programet jag ladda ner igår, Picasa 3, går att ladda ner helt gratis. det är googles egna bild redigerare, man kan göra coola ramar osv. vilket jag mest var ute efter. här har ni några bilder jag har fixat lite med, vad tycker ni? :


Lite bilder från förra årets resa till London med mamma.



Mark Raper,
CLICK!



Sådär, there you go!

Fettisdagen

hej bloggen!

Nu är jag hem kommen från allt som hänt under dagen. Först och främst så var jag i skolan idag klockan 8 (!), vi hade matte. det var bara jag och jocke där och det var faktiskt rätt skönt, för vi fick all tid vi behövde med hjälp av tal osv. fick även låna en ny matte bok som visst ska vara enklare. varför fick vi inte den tidigare?!

Som alla vet så är det ju fettisdagen idag OCH Sofie gustafssons födelsedag, grattis grattis :D Idag har jag gjort teori prov, jag fick 58! behöver endast 60 för att få godkänt (!) mycket bra tycker jag, Malin fick då precis 60 och hon har bara gjort provet 3 gånger. pfft!  Sedan gick jag och Malin till nordic club och tränade bort 2 timmar där. häääärligt! så nu sitter jag här, ledsen över att mina undebrar legings inte finns kvar i min storlek och kommer inte komma in heller. suck!

Emma kommer hit om en stund och ska hämta min dator väska, och mitt rum ser ut som ett bomb ned slag just nu... vilket inte är så ovanligt! haha nu ska jag hoppa in i duschen, för det har jag itne orkat göra ännu.

Shopping i Jönköping

Hejsan!

Nu är jag hemma efter både Jönköping och Twiggy rundan. hade tänkt ta och visa er det jag köpte men batteriet var slut, så det laddas just nu. men i alla fall jag köpte en blå randig lång armad tröja, ett par sjukt snygga kil-klack skor (ljusbruna eller något) och sedan en liten hund bakelse till min älskade Twiggy! fan, den glömde jag ju ta kort på innan hon fick halva! aja men den var söt i alla fall.

Imon blir det att gå till skolan och har matte en timme på morgonen, vilket jag inte är van vid längre. sedan blir det att gå till körskolan och göra ett och annat teori prov, efter det blir det att umgås och shoppa lite med Mimmi :)

ingen skola på Onsdag :D


Skor, H&M 298kr (super billiga)


Randig tröja, H&M, 98kr (suuuuper billigt)

Riktiga fynd det här ;) haha imon blir det att köpa tights (Y)
CYA!

Vb: I jönköping tyckte malin att hennes

MMS

I jönköping tyckte malin att hennes bröstvåtor var lite torra så vi gick till apoteket och köpte lite salva till henne. Skämta. Jag är påväg hem nu visar er vad jag köpte sen när jag kommer hem, blev inte alls vad jag hade tänkt. Vi hörs sen.


Jönköping

Hej bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från skolan, snart så slutar Malins mamma och då kommer dom och hämtar upp mig för att sedan åka iväg till Jönköping. Vi får väl se ifall det blir något shoppande.

Vi fick tillbaka våra uppsatser idag den där "viktigt för mig", jag fick VG, WOHO! gjorde bättre ifrån mig än vad jag brukar göra sa han. gött! Rektorn kom även in på samhälls lektionen och berättade att de som ska göra Matte B prov den 9 mars har matte lektion nu varje tisdag klockan 8, inte så lockande men jaja det är ju trots allt något jag måste göra.

Nu börjar jag få lite brådis, ska ta ut Twiggy också.

Mobil bloggar säkert senare i Jönköping om det händer något intressant ;) haha

Söndag

Hej bloggen!

Idag försov jag mig till konståknings skolan, jag vaknade när den började. toppen!!
Igår var det fest, det var trevligt men jag blev så grymt trött runt 12 snåret. inte alls bra, så jag och Anton började traska hemåt, han var så snäll så jag fick låna hans cykel, men sen när jag skulle börja cykla så var det itne så lätt med alkohol i kroppen och typ 30 cm ny snö. hmm tänker gör man ju inte, cykeln lämnas tillbaks senare. tack tack!

Ikväll blir det Yoga med Malin 17.30 nu Malin vi har inte råd med fler prickar! haha
hade också tänkt göra klart engelskan och jobba lite på samhällen.. om jag nu orkar det. haha



Hanna, Freddy, Höög.


Anna, DB, Jag

pardi

Nu är jag hemma från jobbet, ska hoppa in i duschen nu och sedan fixa mig inför kvällens fest som är hemma hos Emma :D ska bli kuuuuul!! pardi pardi dudes! Imon blir det konståknings skolan rätt så tidigt, sen blir det yoga på kvällen, bra att slappna av efter en tuff kväll och tidig morgon :)

nu har jag lite brottom. ha det bra och ta det lugnt i snö stormen ;D

trött

Hej bloggen!

jag är så sjukt trött idag. och jag ska dra mig upp till Burger king om två och en halv timme ungefär, sen blir det hard work work ikväll. sitter just nu och kollar på snygga skateboard killar på mtv, alltså shit, snowboard och skate board, my god! det är nog det mest sexiga en kille kan hålla på med :P haha helt seriöst. aja nog om det..

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning lite.

Home

yep! jag är hemma från både jobb och twiggy rundan så nu är det duschen som väntar. Imon blir det jobb igen, sen efter det så är det fest som gäller, både om jag får sluta tidigare och orkar :P haha och va fan ska man ha på sig då? aja, det blir morgondagens i-landsproblem. Har egentligen inte så mycket mer att skriva, men tänkte tipsa er om en bra fest låt :P Emma Cleasson skickade nämnligen den till mig eftersom att den spelas 24/7 i usa just nu, Flo-rida ft. kesha - right round


cya

äntligen fredag!

Hej bloggen!

Jag säger bara äntligen fredag! okej, idag kanske det inte blir så mycket chill för min del men ändå, fredag innebär helg. Ikväll blir det att åka och jobba vid 17.00 - 20.00 inte så värst farligt faktiskt.
Bokade Yogan tills på söndag nyss, dont forget that Malin!

ska snart börja packa inför min jobb kväll, efter jobbet blir det nog att sitta här framför datorn eller göra något annat. Gå en sväng med Twiggy är ett måste i alla fall.

Malin hur blir det i helgen? eller man kanske ska fråga Linda också? :P skulle vi bli fotade i helgen eller hur blir det? :)

btw. emma glöm inte prata med din morsa! :D

Burger king
Burger king, have it your way ;)

Kvällens planer

Just nu gör jag ingenting. Oliver ringer runt klockan 8 och då blir det att dra till mc donalds med Mimmi, Offe, Oliver och Eddie :D kuuuuul!! sen får vi väl se ifall det händer något efter det, vi kanske vill sitta och ruttna på mc donalds ikväll, det kanske är lika trevligt som det var på sommarkvällarna förra året! haha i really miss that time.

Jag orkar inte

Hej bloggen!

är hem kommen från skolan för ungefär en timma sen. det är så sjukt kallt i skolan så det finns typ inte och nu måste jag snart ut i snön igen med Twiggy. sen blir det nog så att jag får cykla upp till NC för att min mamma har ett ny opererat öga och kan inte köra, mina käre far är och jobbar, ingen annan som kan tänka sig att komma? ;) naah, jag cyklar! måste ju bli riktigt fit for fight till sommaren.

nehep, nu ska jag väl ta ut twiggsan så jag har det gjort, gaaah jag fryser redan nu när jag tänker på kylan där ute!

Picnik

Jag har en lösning till er som vill redigera era bilder, men som inte har Photoshop osv. det finns en bra sida som jag vill rekomendera er, länk finns HÄR ! Det är dock på engelska men ni överlever väl? goodie!

picnik1
Bilden är redigerad på picnik.com

Onsdag

Hej bloggen!

just nu är jag ganska slutkörd men detta ska gå ändå. idag på körlektionen var jag inte fullt konsentrerad, det kanske beror på att jag hade den 16.10 då man börjar bli väldigt seg och tjurig. Det gick ganska bra ändå. nästa gång är på onsdag igen :) snart så, snart så.

Malin hängde med mig hem efter skolan och hon tvingade ut mig på en 10 minuters promenad med Twiggy :P haha hon är sten hård Malin, hon är det! 8) sedan tog vi bussen in till stan, "wow"  den gryyyymt långa biten för hela 15kr. haha alltså det går typ lika fort att gå in till stan som att stå och vänta på bussen och sedan åka den. NÄSTAN!

Jag fick en läxa av min körlärare också, läsa om "farlig vänstersväng" i min körkorts bok. alltså så ska vi ut på landsvägen nästa gång och öva på farlig vänstersväng :P

Imon efter skolan är det dags för MLR och aerobic bas med Malin. kommer vara skaaakis i benen efteråt och jag får nog cykla upp imon, eftersom min pappa jobbar och mamma har ett ny opererat öga så hon ska nog inte ut och köra så värst mycket. haha! btw. börjar skolan varje onsdag nu 11.55 och har en lektion på 45 mintuer, EN lektion på onsdagarna fram över.. FETT ovärt! jaja dumma SP07B som inte tänker. haha

I cry at night, 'cause my baby's too far, to be by my side
To wipe away these tears of mine, so I hold my pillow tight
To imagine you, I'll stretch your hand looking for mine
I'm lost in this dream , I need you to hold me
I'm scared of lonely

Beyoncé - scared of lonely

fixat

hejsan igen.

Nu har jag kommit hem efter ett bra pass på gymmet. Jag har ingen aning om hur länge jag och malin var där, jag var nog för konsentrerad helt enkelt :P haha men idag körde vi på det osociala stuket, pluged in with iPod! Det kan man behöva ibland också. Jag och pappa åkte upp till mamma och köpte lite lister till hallen och till mitt rum, så det enda som fattas nu är min krukväxt i hörnet bland alla mina bilder på väggen, sen blir det toppen. jag märkte nu att jag har lyckats sätta listen ovanför dimmern väldigt böjt, jaja inget att göra åt nu när klistrer har börjat fästa.

Nu ska jag hoppa in i duschen och så kommer mamma hem om en timma och då ska jag visa henne den nya språkrese pris listan ;D wiee!!

CYA!


EF

Språkresa? PLEASE!!!!

hej bloggen.

Skolan idag gick väldigt bra, sovmorgon och två lektioner, det gillar vi :) Mentors tiden var ju lite meningslös kan man ju tycka men men, vi i klassen verkar vara rätt så bra överrens om hur våran klasströja ska se ut. Alltså shit, jag kan knappt tro det själv men jag kommer verkligen ihåg första dagen på gymnasiet och vi såg bara en jävla massa olika fäger på piké t-shirtarna och det var bara att akta sig för man ville inte bli blöt och man nästan längtade tills den dagen skulle komma oss små ettor, och den dagen är nu här! efter sommaren kommer det vara vi som kommer springa runt och skratta åt alla ettor som kommer bli dyngsura. Vi samhällare har lite ideér om hur vi ska gå till väga, så vi får väl bara att berätta det för resten utav tvåorna nu. Efter sommaren då jävlar :D haha

Nu sitter jag här och tittar på språk resor igen. jag vill såååå förbannat gärna åka iväg till England i 2 veckor, antingen till London eller till Oxford, dock är Oxford ungedär 1000kr dyrare än London. Det är en ny pris lista nu så 2 veckor i London skulle kosta med den allmäna kursen 8680kr plus 250kr ser jag nu om man åker mellan juni-augusti! Och mamma snälla om du läser detta, så vill jag verkligen göra detta!! verkligen verkligen!!

Juste mamma har redan börjat spara till nästa års utomlands resa, wiee!! Miami :D


Ikväll blir det nog att dra till gymmet med Malin igen :D den jäveln säger jag bara, haha den jäveln!! :D

Bara för att jag älskar min hund, Twiggy!


 

Jag och Twiggy

Jag och twiggy2

Första skoldagen

Hej bloggen!

Japp, så är det. första skoldagen efter lovet -.-  tragiskt, hade verkligen behövt minst en vecka till! Idag kom alla till skolan som vanligt klockan 8 och trodde att vi skulle börja som vanligt. men då säger våran staffan att vi kunde ha kommit och lämnat in våran uppsats klockan 10 när historian slutar, och ingen kommer ihåg att vi hade bestämt det fredagen före lovet. jaja, så vi fick sitta i ugglan i 3 och en halv timma typ och sedan gå och äta, sedan ha 3 lektioner, thums up! 8)

Aja, ikväll blir det att gymma med Malin efter att hon har suttit barn vakt, så det blir runt halv 7 eller 7 tiden skulle jag kunna tänka mig? nu är jag hungrig och ska ta något att äta... om det finns något i detta hus -.-

Träning

God kväll ;)

Jag har nyss kommit hem från ett 2 timmar långt pass på gymmet. Jag och Malin började med att värma upp lite och sedan hoppade vi på maskinerna, det blev mest lår och rumpa idag. det gjorde vi i en timma och sedan vilade vi i en halv timme, och där efter väntade en timmes Yoga. Jag och Malin trodde att det skulle vara avslappnande och inte alls jobbigt så sätt, men när vi väl kom dit så körde det igång. jag kan ju säga att om vi spelar basket på gympan imon så kommer jag lätt inte kunna vara med :P haha hepp nu är jag svin hungrig så ska trycka i mig lite vanilj yoghurt eller hur det stavas :P haha

yoga

Söndag

hej bloggen!

Jag har redan hunnit med en del i dag. varit i ishallen och tränat de små barnen.
Nu sitter jag och trycker i mig lite kina mat, skit gott rent ut sagt! Senare idag blir det att antingen åker jag hem till Malin eller så kommer hon hit så ska vi fixa klart våran samhälls uppgift. Det blir även gymma och Yoga ikväll med, ska bli spännande att prova på något nytt. gaaah, måste även städa mitt rum med! det är inte lika stökigt som det brukar vara med det är fortfarande stökigt :P haha

Det verkar som att jag har råkat ut för en förkyldning igen! jag orker verkligen inte det, har redan haft influensan i år så nu tycker jag att det får vara nog! haha hepp nu ska jag springa och hämta lite mer cola. tjo!


Lördag

hej bloggen!

sov hos Malin natten till idag, testade hennes sömn piller som jag för övrigt alltid har trott att när man tar dom så somnar på direkt efter. puckat? i know. men aja så var ju inte fallet, man blir mer avslappnad och ögonen slocknar sakta men säkert. anyways.. jag och Malin åt en god frukost och fika på stan vid ungefär 11 tiden, sedan gick vi på stan och jag hittade en hel del jag skulle kunna tänka mig att önska mig från andra än mina föräldrar. rutig skjorta på JC till exempel.

Jag kom hem för en stund sedan efter ett 6 timmars långt pass på BK och lite övningskörning och kina mat hämtning. så kollar på melodi festivalen just nu. hade tänkt att jag skulle ta och sova tidigt idag med, för imon blir det att plugga med Malin och sedan gymma och köra ett Yoga pass på NC. ska bli spännande.

helt omöjligt

Ja, det är precis vad det är. helt omöjligt för mig och malin att vara ifrån varandra så fort vi vet att någon har kommit hem efter en lång tids resa så måste vi bara träfffa varandra 8) pfft dream on ;) hahaha skämta. nej men ska snart dra mig till Burger King igen och köpa kvälls mat till mig och Malin, sedan ska jag sova där och imon blir det jobb på burger king igen. Hepp, nu ska ag leta vidare efter den där sladden som Malins pappa ville låna :P

godnatt på er.

Fredagen den 13

Hejsan igen!

Trots att det är fredagen den 13 idag så har jag inte råkat ut för något illa, ännu. Malin och Tessan klarade flygresan hem bra och nu är dom snart hemma. finally!! Det gick bra att jobba idag, så ska snart hoppa in i duschen. Det blir ett jobb pass imon med, 14.00 - 20.00 sedan ett på fredag nästa vecka och fredagen efter det med, så det blir lite lön i Mars i alla fall. Pengarna kommer gå direkt till resekassan!! kanske till och med lite utav studie bidraget osv. haha jag kommer bli rik ;) haha

Ska köpa en snygg jeans jacka också, eller så ska jag spara ihop pengar till ett par nya miss sixty jeans, behöver en mindre storlek nu till mina favorit jeans :S suger röv, det blir väl att göra shorts av dom andra eller sälja dom? Miss Sixty radio style stl. 26 aja vi får se. har ju inte fått ihop pengar till ett par nya ännu ändå.

Nu fick jag nyss ett sms av Malin och nu är hon hemma, alltså inne i huset ;) haha wiieee! :D

Jacket

jacket

Sjukt snygg och billig jacka från H&M.
Marin blå, 298 kr.

Snart ska jag iväg och jobba, ska sätta upp mig på massa tider nu. måste börja jobba om ja ska råd att åka till London i sommar och olika roliga saker. London here i come! haha

Jobba

Hej bloggen!

Mina planer för idag blir att förhöppningsvis dra med mamma till H&M igen för att köpa min jacka som hon nästan köpte innan men bara för att jag tackade nej till ett pass på BK ikväll så blev hon fly förbannad. men aja jag ringde tillbaka nu och sa att jag kunde så nu måste hon väl ändå kunna köpa den till mig eller? alltså, jag jobbar ikväll kl. 17.00 till 20.00, kom och handla mat av mig!!

Nu måste jag skriva klart min svenska uppgift, "vad är viktigt"


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en sväng på stan med Anna. Det var jätte kul att träffa dig igen bruttan ;) Vi solade och gick på stan och lunchade på Lilla krogen, sjukt gott var det. Både jag och Anna hittade en hel del vi skulle vilja ha, kanske är det dags att börja skriva på sin lilla önskelista till min 18 års dag? Jag vet ju i alla fall vad jag vill ha.


Jag tänkte en hel del på det där mailet jag fick från skolan i London, jag är såååå himla sugen på det! men jag förstod inte vissa delar utav mailet (eftersom att det var med svåra engelska ord) ifall det är mycket matte och när det skulle börja i så fall. Det hade varit gött att ta studenten i ett annat land. jag VILL göra detta, och det hade varit så grymt skönt att släppa all skit här hemma. Det skulle bli som att börja om på nytt och vara den man vill vara. anyway.. ni blir det fika med päronen, bye bye.


Torsdag

Hej bloggen!

igår mobil bloggade jag hemifrån Mimmi "breakfast at Mimmis" men den verkar inte ha kommit upp :/ hmm, aja tråkigt vi hade i alla fall världens godaste frukost, förutom att jag råka hälla i väldigt mycket mer salt i scrambled egs:en :P haha det var bacon, macka vanilj yoghurt med blåbär i och äppel jucie ;D så himla gott! och nu är den kvinnan på väg till London, JEALOUS! Igår fick jag ett mail ifrån HULT international business school i London och dom tycker att jag borde ansöka dit. hade varit förbannat skoj, men jag vet inte om det är nu efter sommaren eller om det är efter gymnasiet :/ hade varit gött att slippa skolan här i värnamo nu efter sommaren! ingen bal ingenting, hade varit hur gött som helst. Men ganska elakt mot min bal "date" :/ haha aja. vi får se, ska prata med mamma om det med, London är ju trots allt min framtida stad så det är ju ett väldigt bra alternativ att plugga där ett år före jag hade planerat att flytta dit :P haha

Anyways.. nu hade jag tänkt dra mig till körskolan för att plugga lite teori :) skoj... naaat! men va gör man inte för att få det där körkortet så fort som möjligt?! Efter körskolan blir det att möta upp anna utanför meddo för lite solning ;D wiieee längesen man träffade dig. Lite senare idag blir det att göra klart min svenska uppgift, "viktigt för mig!" det lät jätte lätt när vi fick uppgiften men nu när man väl ska sitta och skriva den så är det sjukt svårt, man måste verkligen tänka på allt varför?, vilka fäljder det kan ha, ifall något speciellt har påverkat mig och varför? hur hade du kunnat göra annorlunda? osv. det gäller att gräva ner på djupet ;) haha


hepp nu börjar klockan bli mycket, cya later :)

yeey

Hej bloggen!

JAG KLARADE HALKBANAN :D

jag och Mimmi har markt att ni som fått det där mailet inte kan öppna det! därför kommer vi skicka det senare ikväll, och då borde det funka! kravet är dock att ni har Word. så kolla mailen i kväll igen! haha

Ikväll blir det att sova hos Mimmi, den kwinnan drar till London på torsdag -.- såååå avundsjuk! älskar fan den staden, det är mitt nästa flytt mål efter skolan, thats for sure! haha

KOLLA MAILEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejsan!

Nu sitter jag här med Mimmi!!

detta är ett inlägg till er som ska kolla eran mail fort som fan!

Mimmi C, Malin C, Anna J, Hanna, Mao, Emma B, Sara, Frida, Millan, Emma H, Becca, Sofie, Ibbe, Lina, Adelina, Offe!

Mimmi och Nina

Körskolan

Hej igen!

Jag och Mimmi var på körskolan för en stund sedan, vi gjorde proven och sedan så sa våran körskole lärare "har ni redan börjat på Fas B?", både jag och mimmi blev som fråge tecken, " Ja, ni ska ju börja med Fas A" haha så vi har hela tiden trott att det står körkort i stället för fas, inte så konstigt att vi inte klarar det då :P men jag fick i alla fall 56 poäng den här gånger och man behöver väl 63 för att bli godkänd på dom där proven. hmm aja! Nu har mimmi haft sin körlektion och har studsat fram och tillbaka till körskolan 3 gånger redan idag för att hon har glömt göra en massa. Men nu är hon på väg till mig men vi ska mötas upp för lite pizza på chapplin :D gott!

btw. det snöar hela tiden här, ibland är det ingenting och strålande skolsken och i nästa stund är det nästan snö storm. anyways, nu måste jag nog kila, Mimmi går ju i rask takt ;) haha

LOV!

tjena snyggingar!

Det är så sjukt mycket snö ute nu och jag orkar inte med det! jag vill ha sommar nu, jag vill fylla 18 nu, jag vill ha körkort nu! på tal om körkort så har jag halkbanan imon, wish me luck! Det är bara lite mer än en månad kvar tills jag och Mimmi fyller 18, wiiieee en efterlängtad ålder måste jag säga!

Planer för idag:
Möta upp Mimmi och Tobias på kör skolan för lite teori prov.
Umgås med Mimmi, äta gott och planera ett roligt event (!!)
Förhoppningsvis träna.

Nu är det nog dags för mig att börja klä på mig och greja, ska ju möta upp Mims och Tobbe om 1½ timme.




Sjukt bra låt från Beyoncé's nya album I Am... Sasha Fierce
Sweet dreams

Gårdagen

Här har ni några bilder från gårdagen:

Adde, Mimmi

Jag, Mimmi

Om jag skulle lägga upp alla bilder såhär så skulle min blogg bli 12 sidor lång med bara bilder :P så det får bli dessa två, de andra bilderna kan ni nog hitta på de flestas bilddagböcker :P haha
 

Scared of lonely



Diggar denna låten till tusen. Beyoncé's nya album är helt sjukt bra!
I Am... Sasha Fierce.


fest

Hej bloggen!

Nu har jag vaknat riktigt. det kändes som att det skulle bli en lång natt när jag väl kom hem, jag gick och la mig direkt och somnade fort men vaknade av att pappa kom in för att se ifall jag var hemma och smällde igen min sovrumms dörr. och då vaknade jag direkt, inte helt okej!

Vill tacka Isabellas mamma som snällt körde hem mig igår :) och för en rolig förfest och fest!
Ni som tog bilder igår får hemskt gärna skicka alla till mig när ni kan.
slänger säkert upp några bilder sen här på bloggen.

Nu ska jag gå och äta "frukost" och fräscha till mig ;D

Fotoväggen

fotovägg

Här har ni den. den är fortfarande inte klar, måste köpa mer fotohörn.
500 st räckte inte!!

Tandläkaren

Hej bloggen!

Tänkte att jag lika väl kunde slänga in ett inlägg nu innan jag ska dra mig still skolan om 20 minuter. Jag har redan hunnit få sms av Malin och Tessan som för när varande är på väg ner till egypten nu, fuskigt! Emma och Offe åker till Göteborg idag och sedan ner till egypten imon dom också. Ses om en vecka brudar!

Kom innanför dörren för ungefär 10 minuter sedan, hade varit hos tandläkaren i ytterliga 10 minuter. Det gick skit bra! inga hål, perfekt bett bla bla bla! men jag är inte nöjd. blää!! aja jag får väl lägga ner några tusen på mina tänder sen när jag blir lite äldre.

Ikväll blir det fest! Ska hem till Mimmi efter skolan och sedan så blir det en sväng till körskolan för att göra ett prov kanske men mest för att betala halkbanan som är på tisdag och min förra körlektion.

Nu måste jag kolla om jag har med mig allt till skolan och festen. ching!!
(mobil bloggar kanske innan festen)

Fotovägg

Hej bloggen!

Jag kom hem från skolan för en stund sedan. så nu tänkte jag att jag skulle skriva ett snabbt inlägg här bara. Skolan var chill, en "riktig" lektion eller vad man ska säga, på dom andra två var det antingen ingen lärare eller så var det föreläsning. Juste det har snöat som fan här inatt och i går kväll, så det ligger snö über alles! haha

Snart så ska jag och min mamma åka iväg och köpa fotohörn så att jag kan börja med min fotovägg idag, slänger kanske upp en bild senare för att visa er hur det ser ut :P fick hem mina bilder igår, 298 st!! inte illa :D

ciaao!!

New colour

Hej bloggen!

Nu har jag precis ätit, Emma och Mimmi har också åkt hem. Jag och Mimmi färgade vårat hår, och jag var skit nervös för att det skulle bli oranget, MEN det blev det inte. Till en början var det jävligt ljust till och med vitt på vissa ställen, men nu tycker jag att det inte är så stor skillnad faktiskt. Seminariet i skolan i morse gick ju bra (host) jag och Mimmi sa inte ett skit, IG där ja! haha

Mina kort jag beställde till min foto vägg kom idag, 298 kort för 180kr på Fujidirekt, mycket smidigt! dom kom i fyra stycken sådana foto mappar eller vad det är man säger. ska bara köpa fotohörn nu också så att jag kan få upp dom på väggen, imon kanske? anyways.. klockan 19.30 så ska jag och Malin upp till Nc för lite aerobic (eller hur det nu stavas). Håller på en timme där så det blir lite work out ändå, och i morgon så är det dags för ytterliga ett MLR pass :) härligt!

Fest på fredag, vad ska jag ha på mig? det är ju nästa problem! blää!!

3 februari

Hej bloggen!

det har varit en händelse rik dag idag! kan börja med att jag gick till skolan en hel halvtimme innan jag började och jag bor typ 5 minuter från skolan, i alla fall, jag satt helt själv på tyskan i kanske 10 mintuer innan alla började strömma in, geek for sure! haha sedan så kom jag på att "juste, det är mentors tid idag och då kan jag få reda på mitt matte prov som jag gjorde förra veckan", jag blev genast skit nervös och var det resten utav skoldagen tills mentors tiden kom. alla i klassen tjafsade om dom där förbannade klass tröjorna till 3an. blää! men det kommer säkert bli skit bra. Jag fick till slut reda på mitt matte prov, guess what?! jag fick IG! hur fan i helvete lyckas jag?!?! alltså, jag känner mig så himla korkad när jag får IG på två prov med samma grejer! jag tänker ge det en chans till den 9 mars och om det inte går, då skiter jag fan i skiten! anyways... runt halv 1 tiden så fick jag sms av Mimmi, jag klarade det! yeeeees Mimmi Hindrikson klarade halkbanan, götttt!!!! nu är det min tur kvar om exakt en vecka. wiiiee!!

Malin hängde med mig hem efter skolan och vi fick tvinga henne att hoppa in i pappas bil så att hon skulle bli hemkörd, tvinga kanske är att ta i, vi erbjöd henne det i alla fall. och hon åkte med, sedan släppte pappa av mig på gymmet, som jag för övrigt är hem kommen från. härligt att ha börjat träna igen.

Imon blir det att gå till skolan som vanligt, ha seminarie på historian (shit, det måste jag hitta fakta om också) sedan gå hem till Emma där Hanna ska färga mitt hår. efter det blir det gymmet igen, haft din gratis vecka ännu emma? ;)

Hepp nu ska jag föna håret och greja sedan blir det kyckling sallad, muuuums!!

Sunny day

hej bloggen!

Nu är jag äntligen hemma från skolan och körskolan. glömde ställa klockan i morse så ja... jag kom väldigt mycket försent om man säger så, typ 10 minuter försent och två lektioner sov jag bort. annars var skolan helt okej. Körskolan gick faktiskt också bra, hon sa att jag hade förbättrat mig på att titta i speglarna, måste bli bättre på att kolla noga över övergångs ställen och sedan bli bättre på skyltarna. måste även önska min kära Mimmi lycka till som ska ut på halkbanan imon :) bara en vecka kvar tills det är min tur. nervöst!

Nu ska jag dra ner till ishallen för att hämta mina skridskor, ska åka skridskor på gympan imon -.-


skolan

MMS

Nu sitter vi här på samhällen, ni ser ju hur rolig hanna är! Vi fick nyss reda på att vi ska ha ett jätte stort prov om några veckor. Kul! (Jag tog ett häfte och instuderings frågorna till dig malin) nu är det dags att lyssna vidare.


wiieee

Nu är jag hem kommen från att har varit hos Malin en sväng, vi test fotade lite med skolans nya system kamera, eller ja jag testade lite :P haha sedan så kom vi igång med våran nyhetsrapport till samhällen. Malins lille bror, Hampus hade lagat scones så vi åt lite sånt också. mysigt! sedan kom pappa och hämtade mig så fick jag övningsköra verkligen väääärldens mega omväg hem, för er som bor i värnamo och runt i kring borde veta vart jag befann mig, alltså 27an, ulås, vråen och sedan hemma. kort beskrivning av vägen men det får dock räcka ;) haha

CL-modulen som jag nämnde i förra inlägget, det har pappa fixat nu :P så nu har jag ingen klumpig digital box ovanpå min tv, nu är det snyggt och prydligt. Det enda som fattas i mitt rum just nu är dom där täck listerna till sladdarna från tvn och från dimmern, fotoväggen och min stora kruk växt i hörnan vid dörren. Rullgardinen sattes upp igår :)

Nu ska jag fortsätta kolla på Beck.

natti natti

it just wont work

I morse så var det konståknings skolan som gällde, gick ganska fort idag faktiskt. gött det! Nu sitter jag och försöker komma på hur jag ska få min CL-modul skit sak att fungera i min tv, det står smartcard error hela tiden och jag fattar inte varför! jag blir galen när det gäller saker och det inte fungerar. blää! Får fösöka leta upp den där förbannade instruktions boken och leta där, jag ska få det att funka!!

Är det någon av er i klassen som vet om vi har sovmogron imon? släng gärna in en kommentar i så fall.

RSS 2.0