090131

Jag hade egentligen planer för kvällen, Bio med Mimmi och Hannah, men biljetterna var slut sålda så det sket sig. har suttit och smsat med Malin nu ett tag och hon verkar ha shoppat loss en hel del i helgen, hon har även fått bevis på att hon har fel på sina ögon men väljer att vänta med galsögon. haha knas :)

Sen på facebook så har den där killen som har börjat spela hockey här i Värnamo som är från USA börjat snacka med mig på Facebook, han frågade efter mitt rummer och bjöd ut mig, han tyckte också att jag va vacker. haha har aldrig i hela mitt liv sett människan och jag har aldrig någosin pratat med honom med än då. men nej nej nej och åter igen nej.

Mitt rum är för övrigt snart helt klart :D wiieee!! lägger upp bilder sen när det är helt klart.

tråkiga lördag

Hej bloggen!

Nu sitter jag i min säng igen framför laptopen. Det slipas och grejas ute i hallen just nu, mamma och pappa ska tapetsera idag och greja. Om ungefär 3 veckor så kommer vårat nya kök. wiiee! :D

Emma är nere i mörrum (tror jag att det är) och är där som tränare för dom små flickorna. Jag hade ju gärna hängt med faktiskt! är ju så tråkigt att vara hemma nu när det inte finns något att göra. Ska ju i allafall fixa min rullgardin idag, eller pappa ska rättare sagt.

Malin är nere i Falkenberg med Linda och fotar, avundsjuk ;) haha Just igår i jönköping så var jag och mamma och kollade på en system kamera :) wiiee! Hoppas jag kommer in på Foto A nu då i stället för latin A. haha

Hepp nu ska jag ta och kolla hur långt mamma har kommit med slipandet.

Bye bye

if a song could get me you


Dagens låt: Marit Larsen - If a song could get me you


Face top

Nu är jag hemma igen, har fikat lite och rullat ut min nya vita matta, känns redan mycket mer som ett rum. Nu fattas bara den stora krukväxten i hörnet och sedan foto väggen.. på tal om fotoväggen; skicka gamla och nya bilder på msn allihopa! Malin är i Falkenberg och Mimmi sitter säkert och smeker sin nya snowboard, fuskigt enligt mig.

I jönköping köpte vi nytt kök, och fy fan va länge jag fick vänta och det var nog det jobbigaste på hela dagen, förutom att min mamma höll på att få ett nervsammanbrott i bilen på väg upp för att jag övningskörde, hon "ser" ju inte säger hon. men aja I don't care, hon behöver ju inte åka med mig sen när jag har fått min körkort. vi gick en sväng på A6 också, så jag fick mamma till att köpa en cool t-shirt på Bik Bok åt mig (se bild nedan) Och malin, I know you're jealous! haha

Nu hade jag tänkt byta till mina nya gröna sängkläder, woohoo :)

Face top

Nina







Jönköping

Japp, Die Quaade's fahren nach Jönköping heute! haha Snart så bär det av till Jönköping, pappa ska bara komma hem och sätta på några typ "stopp" till duschen för det är fel på den där dusch slangen så vi ska byta. Släpper sedan av mamma vid A6 för att sedan åka in till stan med pappa för lite övningskörning. gött! Vi ska även köpa vårat nya kök idag, äntligen ropar jag högt! just nu ser mitt kök ut som andra världskriget typ, eller ja, det är ju min syn på det hela haha. Min mobil pajjade igår också, så det är ju perfekt att vi ska åka upp till 3 idag. fan att dom ska vara så snygga ;) haha kan ju inte riktigt skälla på dom då. blää!!

Aja nu ska jag kila, Malin du får ha det så kul i falkenberg. hör av dig!
STUDIE DAG IDAG :D
Kanske mobil bloggar senare :)
Nina







Lilla krogen

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen efter att ha umgåtts med Mimmi, Calle och Oliver. Vi bestämde oss för att käka på lilla krogen, jätte gott och jätte mysigt. Det blev mycket snack :) Jag och Mimmi var även på körskolan innan vi åkte hem till mig och fixade hennes blogg (länk finns längre ner på sidan) provet gick faktiskt bra, men fortfarande inte godkänd det fattades några enstaka poäng. bättre lycka nästa gång eller vad det är man säger. haha Malin var också där en sväng, hon väntade på sin mamma så att hon kunde köra henne till jobbet.

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket och sedan gå och lägga mig, det blir att åka till Jönköping imon och köpa nytt kök, finally!

jealous!!!

Nina







Torsdag

Idag är det dagen innan studiedagen :D wiie! Idag hade jag tre lektioner och det gick ganska fort, men på något sätt så brukar alltid geografi lektionerna gå så sjukt mycket saktare än de andra. Just nu sitter sitter jag här vid mammas data och lyssnar på cascada - another you, av någon konstig anledning. haha. Om en timma så ska jag möta upp Mimmi på körskolan där vi hade tänkt göra lite teori prov osv, måste sätta dom nu så att jag kan få ta mitt körkort så fort som möjligt. efter det så blir det att traska upp till Nordic Club där det blir MLR i en halvtimme.

När jag kom hem så gick jag direkt in i köket, tog en kaka (inte så värst bra) kollade på väggarna och såg att mamma hade börjat riva bort tapeterna (!) och så såg jag att hon hade lagt ihop dom i en fin hög på diskbänken med en lapp på "OJ! vem har gjort detta?" jag bara skrattade och gick där ifrån. Mamma vill alltså redan börja renovera ett kök vi inte har köpt ännu, det ska nämligen köpas imon i Jönköping. Då blir det att jag ska övningsköra upp dit släppa av mamma på A6 och så ska jag och pappa in till stan och övningsköra lite. Om det är någon som undrar varför jag släpper av mamma så är det för att min morsa har en tendens till att hålla på att skrika på mig och hon kan inte sitta still heller så det stressar upp mig något grymt mycket. så just därför övningskör jag inte med henne.

Nu är Malin på väg hem till mig, antagligen för att leka med lexus ;) haha beroende är du, men alltså Malin.. han är farlig nu! du såg ju rivmärket på min hand idag? hahaha

Nina





Vi är duktiga

Idag var det som vanligt skola som gällde, har endast två lektioner på onsdagar, eller ja, det har jag ju nästan hela veckan förutom måndagar. skit härligt! Jag kom nyss hem från att ha spenderat 1½ timme med Malin på NC. vi är sjukt duktiga, men om man har bestämt sig så har man bestämt sig. så är det bara! mamma kom surt och hämtade mig och när jag kom innanför dörrenså kände jag lukten av nybakade bullar, mamma bakar bullar. wiiieee! :D lycka, men endast en är tillåten idag ;) haha det blir träning imon med, då blir det ett pass med MLR, mage lår rumpa. vilket innebär att jag kommer vara rörelsehindrad i helgen, a.k.a träningsverk.

Nu är det dags för mig att hoppa in i duschen och sedan blir det att göra lite på min viktigt för mig uppgift.
hoppas ni mår bra? hade gött..

Nina






Skolan

MMS

hej hade tänkt testa mobil bloggandet. Så här slängs det in en bild på malin en vanlig skol dag :) lovely.


Malin Claesson

Malin

DU BAD OM DET!!!!
detta är då Malin i sitt vanliga jag..

Happy happy

har precis kommit hem från körskolan, har hunnit äta också innan jag satte mig framför min laptop. funderar på att börja på min svenska uppgift vad är viktigt men jag vet inte ännu, har ju en historia uppgift som är ganska viktig också. anyway.. Idag bokade jag halkbanan, det blir tisdagen den 10/2 klockan 07.50, seeeeegt att gå upp så på lovet, men aja det är bara att bita ihop och då är jag typ halvvägs kan man ju säga :D wiiee!!! måste även bröja trycka ner mig väldigt mycket i teori böckerna också, och göra proven på körskolan.

Nu ska jag ta och fortsätta kolla på how i met your mother, och sedan kanske börja på svenskan.
gymma imon efter skolan malin?

Nina








hard work work

Det känns precis som om att jag har sjukt mycket att göra, men det som tynger mig mest är nog historian! det känns som att det är skit mycket, men jag vet inte. Jag och Malin skulle varit och tränat nu om det inte hade varit för mig att krångla till det hela ;) men malin sitter och smsar mig när hon nu sitter på spinning cykeln uppe på NC.

Jag har precis käkat två mackor, en ostis och en mer fullkorn, ska snart bege mig mot stan för att ta ut pengar och sedan vidare till körlektionen som är klockan 16.10. Hon sa till mig förra gången att idag ska jag lära mig att parkera genom backing, hmm. hoppas hon tar ut mig på landsväg nästa gång så jag kan boka min halkbana och uppkärning, nu jävlar gäller det!! aja två månader kvar tills jag är 18, men jag känner att jag vill ha ett datum så jag verkligen pluggar till det. annars känns det nästan meningslöst.

Nu måste jag dra mig och hämta ut pengar. hörs sen!

dagens låt; bubba sparx - deliverance


Nina







SOC

hej bloggen!

nu är jag hemma, har duschat och grejat så nu sitter jag bara och chillar. Jag köpte en ny sport bh innan jag åkte till NC och tränade. sen SOC och den är knall rosa, sjukt bra och skön! Jag, Malin och Tessan var på bodystep idag, Adelina hängde också på när vi träffades innan det skulle börja. kul kul!

Idag gjorde jag ju matte prov, det gick bra kändes det som. Hoppas på att få veta ifall jag klarade det imon på mentors tiden, hoppas knutsson är snabb i sin rättning ;) haha


Hepp nu ska jag dra och sova, ska bli gött med sovmorgon imon.

natti natti


Nina






vi har bestämt oss!!

det har varit en krävande dag idag och jag är typ helt slut i kroppen. Det började med att allt blev helt fel med matte provet eller det var ju jag som hade missuppfattat det hela, så jag gick till T-huset klockan 8 och då sa dom helt plötsligt att det är klockan 15.40. SUCKS! aja så jag fick springa till historian som nästan precis hade hunnit börja när jag ramlade in. Så jag har gått och stressat upp mig hela dagen för det här provet och när jag väl fick det så var det ganska lätt.. aja hoppas att jag klara det.

På gympan idag så var jag och Malin i gymmet den sista halvtimman, vi bestämde oss för att vi ska träna varje dag på NC i alla fall åka dit och göra något, gymma, göra mag övningar osv.. det går alltid, Malin bestämde sig även för att köpa gymkort där fast än att hon inte har råd säger hon. haha får inte ihop det där riktigt men du löser det på något sätt :D wiiee fit for fight till sommaren, fer sure!

Snart så är det dags för mig att äta och sedan byta om till lite tränings kläder och sedan åka upp till NC för lite bodystep och gymmande efteråt. gött!!

Nina





you'll make it

Nu har jag precis gjort min lilla dagliga blogg runda här på min kära laptop. det har blivit som ett beroende, typ. det ahr helt plötsligt blivit kul att läsa om andras liv och så vidare, till och med mina egna klass kompisars liv får man en annan syn på, även de allra närmaste. sjukt kul!

Idag var jag som sagt ishallen en timme mellan 11.00 och 12.00 sedan bar det av hem till Malin som hjälpte mig med matten, fy fan vilken lärare hon är! många har nog inte sett den sidan av henne ;) haha men bra är du. Hon övningskörde sedan ner och släppte av mig. väl hemma gjorde jag ingenting.

Imon lär bli en krävande dag. till att börja med har jag matte prov, wish me luck. sedan, tycker jag, att det är jobbigt att behöva dra med sig den stora bagen med gympa kläder för att ha det den sista lektionen på dagen. jag tänker vara i gymmet, känner mig fortfarande inte helt frisk. men men, det löser sig imon. sedan blir det att åka hem äta byta om kanske jag inte behövar göra, och sedan vidare till NC för en timmes bodystep, där även Malin och Tessan kommer att befinna sig. rooooligt!

Juste höll på att glömma!! Grattis på 18 års dagen Sara :D

hepp, nu är det dags för mig att föna håret och sedan kanske gå och lägga mig, måste ju vara utvilad tills imon.

Sara


Nina







söndag

hej bloggen!

igår hände det verkligen ingenting, skulle dratt ut till Hestra med Mimmi men jag fick inte åka för mamma för att jag hostar alldeles för mycket. Men för en stund sedan så kom jag hem från ishallen där jag har lärt barn att åka konståkning. gött! så nu sitter jag här med hela utrustningen, mössa och halsduk och klubb jackan, tittar ner på mitt golv och inser att jag måste städa mitt rum. det ser ut som fan, ask malin! haha

Funderar på om jag ska plugga matte idag eller inte, det är ju trots allt imon jag ska göra provet och jag vetifan om jag kan lära mig något nytt nu dagen innan? aja skit samma får se ifall jag drar upp till Malin för lite söndags matte och te som vi brukade ha. wiie! Juste Malin, ska vi gå och köpa det där på guldmagasinet nu i veckan? har ju fått pengar ;) haha
Hepp nu är det nog dags för mig att städa innan min pappa ska gå och sova.


you had me at hello.
Nina







Fredag

hej bloggen!

Nu sitter jag hemma hos emma och vi ska precis börja plugga matte, men tänkte att skulle berätta lite om min dag först. Jag var i skolan som startades med religion, vi kollade på den där jesus filmen hela lektionen och vi saknade Malin. Sedan var det lunch och sedan engelska, som man för övrigt nästan somnade på. blää!

Efter skolan så gick jag och emma hem till mig för att hämta mina matte böcker och ta ut Twiggy. efter det så gick vi mot stan för att sedan möta upp anna Jarl på fika och shopping. mysigt! känner mig helt tjock nu när jag åt så mycket. det blir hård träning nästa vecka när jag förhoppningsvis blivit av med min förkylning. då börjar min förvandling på riktigt ;) haha

ikväll blir det att äta tacos hos emma och sedan vidare ner till ishallen för att kolla in när dom övar med killarna på isen ;) woohoo Mamma mia on ice i värnamo.

Hepp nu ska emma hjälpa mig med matten. cya!

Nina







dålig fantasi

Det blev typ ett matte tal gjort ikväll, lönt? nej. haha men i alla fall, jag ska plugga matte med Emma imon eller hon ska hjälpa mig. Hon är för närvarande min "tutor" (typ handledare/lärare för er som inte förstod mitt engelska uttryck haha) tack så mycket för att du vill hjälpa. jag ska klara det på måndag, så är det bara! det har jag sagt innan men jag menar verkligen det och känner att jag behöver all hjälp som finns att få.

Imon börjar jag inte fören 9.45 med religion, emma glöm inte min mössa! Ska även skicka iväg mamma för att köpa nya everest vantar till mig, behöver det tills på lördag. vad händer då kanske ni tänker? det är nämligen såhär att Mimmi, Malin, Fidde och jag ska ut till hestra på lite "skid semester", Mimmi ska lära mig och Malin åka snowboard, eller lära malin på nytt och mig från grunderna. Åkte Snowboard i kanske 20 minuter när jag var i sälen förr förra året men sen pallade jag inte mer för jag satt bara på rumpan hela tiden, men det ska det bli ändring på nu! vi ska äga! hahaha har varit helt stutsig idag på grund av tanken på lördag. haha kul ska det bli :)

har kollat på konståkningen en stund nu, brian är sååååå snygg. tycker ni inte det konståknings brudar där ute? ;) haha VM lär ju förbli ett minne för livet!

Nina





just another thursday

Tja bloggen.

idag har jag gjort en hel del och missat göra det jag egentligen skulle, jag var bland annat på körlektion i stället för på tyskan (men jag tog ledigt för det), fick sedan skjuts av mamma till skolan, var på samhällen och sedan gjorde jag ett prov på geografin, hängde med Malin till stan, gick hem och sedan åkte till stan igen med mamma och Joakim. Jocke fick skidbyxor för han ska till sälen på sport lovet, den jäveln! Jag köpte lite grejer också, såna där leggings byxor och sedan en as mysig kofta. var nämligen också innte på guld magasinet och kollade och visade mamma lite Thomas Sabo grejer.. så ja nu vet ni i alla fall en sak jag önskar mig till min 18th birthday ;) wiiieee det är verkligen bara 2 månader kvar. anyway...

...jag började ju som sagt inte min dag fören klockan 10 i morse med körlektion, men eftersom att jag har en underbar kompis som heter Malin, och eftersom att hennes dubbel körlektion var inställd så åkte hon hem till mig och väckte mig. goodie friend! haha (hade nämligen nästan precis somnat om från klockan) så hon följde mig halvvägs till körskolan.

Snart är det dags för mig att plugga lite matte, sucks! men det är något jag verkligen måste, för på måndag gäller det. och juste fan, måste skicka iväg ett mail till knutsson för att få reda på när var och hur.. eller jag när och var i alla fall :P haha det var nämligen det jag hade tänkt få reda på idag när jag var i skolan, men som alltid, glömmer. Aja det är lika bra att jag skyndar på med mailet och sedan trycker ner huvudet i böckerna så jag har det gjort innan mina konversationer på msn börjar allt för mycket.

ha de!

Nina






i know why

halloj! idag stannade jag hemma från skolan i alla fall, kände att jag hostar alldeles för mycket för att gå till skolan, om man nu kan det? Jag kan det i alla fall. haha

Nu har jag precis tryckt i mig en billys pan pizza, dom är för himla goda :) wiie!! snart hade jag tänkt banka ner mitt huvud i matte boken och plugga några sidor matte idag, likadant imon och hela helgen, för sen på måndag så är det dags för mitt matte prov. fy fan! Imon är det även min andra körlektion klockan 10 på monnen, sedan är det skolan som gäller, har väl en lektion eller något sånt där.

usch som mitt rum ser ut! nu måste jag städa det också, alltså jag orkar inte. så himla trött på allt som är skitigt osv, just nu vill jag bara ha en robot som gör exakt vad jag säger åt den att göra.

Nu är det dags för mig att börja tänka på matten lite, blää!!

good luck, you're awesome!

Nina







stackare

idag har jag varit hemma från skolan igen, vaknade vid sisådär 12.20 haha och under den tiden hade jag drömt att det hade plingat på dörren, men det var ju så att det hade ju hänt på riktigt. Jag kollade på mobilen och då ser jag fem missade samtal och 4 sms av malin. jag tänkte va fan?! kollade på alla sms och det stog allt från, Nina kom och öppna, nina dags att vakna wakiwaki, hepp nu får jag väl åka hem med mina 4 semlor då. Hon är ju ur gullig, hade vatt och köpt semlor och ville dela dom med mig, men nehep Nina låg och sov och trodde hon drömde att det ringde på dörren, haha, vilken idiot jag är :P haha

Nu har jag precis gjrot lite matte. färdig med hela kapitel 4, ska göra lite mer matte senare. Just nu är nästa uppdrag att försöka få bort nästäppan och locken för öronen. det blir nog skola imon för min del, vi får se hur jag mår i kväll.

Nina





Bracy

Har spenderat hela min dag i sängen, som alla dom andra dagarna sedan i lördags morgon. Det blir att stanna hemma imon med, och förmodligen blir det skola på onsdag. Tog tempern för en stund sedan och jag har fortfarande ingen feber :) skönt det. hade 38.2 igår. Det är så himla tråkigt att vara sjuk, dels så missar man massa i skolan som man egentligen inte orkar ta igen, sedan känns det väl som att man missar allt annat också man känner sig som att man har varit borta i ett år när man kommer tillbaka och hör vad alla andra pratar om. men aja that's life.

nu sitter jag och tittar på lipstick jungle, har även kollat runt på lite saker jag vill ha. Hittade nämligen dessa två ur snygga armand från bracy.se :

armband1    armband2


ge mig ett visa kort med massa pengar på så ska jajg byta ut hela min garderob och lite till, tack så mycket!

Nina







måndag

Jag mår lite bättre idag, tack och lov! vi får se ifall det blir att jag går till skolan imon, hostar som en galning men har ingen feber längre.

just nu tittar jag på våra bästa år, och ska snart plugga matte. har mitt prov på måndag och det kommer gå åt helvete. så känns det just nu i alla fall. förbannade matte B.

oj oj oj vilket bra inlägg det här blev, jag har ju så mycket att skriva om. haha naat! ska titta klart på våra bästa år och sedan blir det matte plugg och te!

Nina




still sick

har inte bloggat på hela dagen, har faktiskt inte orkat och har inte haft nåogt att blogga om heller, har kanske inte så mycket att blogga om just nu heller men men. ligger och kollar på top model just nu och ikväll går filmen united 93 den handlar om terror attacken i New York, ska bli spännande ;) haha

just nu sitter jag med två pappers tussar i näsan, jag orkar inte snyta mig hela tiden så nu har jag satt stopp för rinnandet ;) haha är himla snygg nu ska ni veta. haha jävla äckel influensa!! jag mår illa, har ont i ögonen, huvudet, kroppen jag har ont över allt och jag låter som en kille när jag pratar, hes är jag!

Nu ska jag fixa en banner till min snygging malin :)
ha det gött, ciiaao

Nina





det ekar

jag ligger inne i min säng och tittar på tv, samtidigt som mamma sitter ute i vardagsrummet med tvn på hur högt som helst och vi har på samma kanal, jag har stängd dörr men trots det så ekar våra kanaler ändå, och hon vägrar på något sätt att sänka volymen.

Vaknade vid ungefär klockan 11 idag efter att jag somnade strax efter 6 i morse. Detta har nog varit den värsta natten på länge! som ni kan se i det förra inlägget så skickade jag och malin lite sms. BÅDA är nämligen sjuka i samma sak, och konstigt nog så har ingen feber, vilket min kropp egentilgen borde ha känns det som. Och det värsta är att det känns som om att jag måste till skolan på måndag, men jag vet inte varför?! this is killing me!!


Nina







03.31 till nu

alltså jag har varit vaken sedan 03.31 och har typ bara sovit 3 till 4 timmar i natt.. jag kan inte somna om! så just nu sitter jag och pratar med Emma i usa, hon verkar trivas hur bra som helst :) tur det!

jag skickade sms till Malin innan och tänkte, nej hon sover nog men jag fick svar typ direkt;

Jag: Tja vaknade för ungefär en timma sedan och kan fortfarande inte sova. mitt huvud tar dö på mig och hostan är värre det är till och med så dåligt att det känns som att jag ska spy :( hoppas du har det bättre!

Malin: nej jag ligger likadant.... bajs

Jag: fy fan! influensa malin :(

Malin: Nej tror du att det är det?

Jag: Ja :S exakt såhär hade mamma det när hon fick det.

Malin: fanfanfanfanfan. vi beöver inte detta just nu

Jag: nej :( känns jävligt olägligt!

tyck synd om oss!!!!!! haha. Nu ska jag göra ett nytt försök till att somna, wish me luck.

Nina




090116

Det blir ingen twilight för mig ikväll. jag ligger hemma och är sjuk! :( just nu ligger jag i min säng och kollar på The Hills och twiggy ligger på min mage och det är förbaskat svårt att skriva :P haha Ligger också och kollar i H&M katalogen och försöker bestämma mig vad det är jag vill ha allra mest.

sitter och pratar med Emma som för närvarande is in the US.
Hon kom hem till sin familj i connecticut ( eller hur det nu stavas ), som ligger utanför New York, igår vid ungefär halv 1 sa hon. åååååh jag vill också!! New York, New York! vem vill INTE dit liksom? :P haha

Nu är jag bara trött och vill sova. men klockan är ju inte ens 6 ännu så det blir några timmar att hålla sig uppe innan jag kan gå och lägga mig. blää hatar förkyldning!, the flue? usch!!

Nina




You, me, us

Nu ligger jag här hemma i min säng, mitt huvud verker, mina ögon gör ont, och min hals känns som en taggtråd. jag är sjuk! blää fy fan!! var tvungen att gå till skolan idag för vi hade obligatorisk närvaro på en föreläsning och sedan hade vi redovisning på samhällen. Det gick rätt bra ändå, tur det.

Ikväll blir det att gå på bio med Mimmi, Offe och hennes lilla syster, Emma kanske skulle hänga på med men vi får se hur det blir. mysigt! Det blir i alla fall att vi ska kolla på Twilight, jag som är så himla seg har inte sett den ännu. Mimmi har alla böckerna så man kanske ska ta och låna dom någon gång? ;) haha

anyway, nu så har min H&M kattalog kommit, finally! så ska sitta och bläddra i den snart. måste nog ta och sova lite så att jag är lite piggare till ikväll.


Nina




cause i know how it hurts

Nu är jag klar efter gymmet, kan ju säga att hela min kropp verker och mina ben bara skakar. MLR (mage, lår, rumpa) är ett för jävla bra tränings pass. bara på 30 minuter men man blir helt slut efter det. Det är ju också bra om man inte har tid för att stanna kvar och vara i gymmet eller köra ett pass till.

Jag har precis duschat och ätit lite och är för närvarande på klädd, och snart så ringer nog Mimmi H. Vi ska umgås med det gamla "gänget". Mimmi, Emma, Offe, jag, Oliver, Eddie, Calle och Dennis. det var ett bra tag sedan vi var allihopa! vilket man har saknat.

nu ska jag ta och lägga mig ner lite och vänta på att mimmi ska ringa, jag är helt slut i kroppen och jag kommer itne kunna gå imon! träningsverk fer sure! hahaha

Can't someone just come here with you in a package, so i can open it and just hug and kiss you?

Nina






67 days left

haha jag har redan börjat titta ut vad jag önskar mig till min 18 års dag. Självklart att körkortet ska vara betalt, annars är det ett par svarta Miss Sixty jeans radio style, skit snygga! och Thomas Sabo barlocker, hade nämligen tänkt köpa kedjan själv. Ska nog gå och hämta en sådan där Thomas Sabo broschyr så jag vet lite mer exakt vad jag vill ha. Känner mig som värsta bortskämda ungen när jag säger så där. haha men icke!

Nu är jag klar med samhällen och det är snart dags för mig att få i mig något att äta och sedan byta om och iväg till Nordic Club. Efter att jag har tränat blir det matte och teori plugg, det ser jag ju fram emot 8) naaat!

jag försökte testa mobil bloggandet innan men det tycks inte ha kommit fram ännu :/ hmm, aja jag får försöka igen någon gång.

Nina




15 Januari

Mamma ligger hemma och är sjuk med lungsäcks inflamation. det är inte så farligt som det låter och det smittar inte, thank god! man är själv inte så speciellt frisk, man hostar hela nätter och näsan rinner. Lite så där smått mysigt. nej!

Imon har vi samhälls redovisning, så det blir att skriva klart allt idag och sedan bara plugga in det i kväll. Jag måste även plugga matte, vilket jag har sagt alla dom andra dagarna också men har inte blivit av, om jag ska klara det där förbannade matte provet på måndag om två veckor så måste jag börja plugga sten hårt nu, annars är det kört.

Vid 18.30 blir det dags att åka upp till Nordic Club och träna, det blir MLR (mage, lår, rumpa) och Aerobic. Man kanske skulle ta och boka Yoga lektionen på söndag? eftersom att vi inte har något skol plugg så passar det perfekt. Och jag väntar fortfarande på min H&M kattalog!! den vägrar alltså att komma hit.

Det känns lite som att SP07b har blivit en blogg klass? nästan alla har blogg, eller nästan hälften i alla fall. Till slut så kommer vi nog inte prata med varanda för att vi skriver allt på våra bloggar i stället. haha ne det får vi inte hoppas på!

Nu måste jag börja med samhällen så jag har tid för allt annat jag har att göra idag.

Nina







shopping shopping

Jag har suttit här nu i snart en timma och bara kollat på grejer jag vill shoppa! Jag har även väntat på att min H&M kattalog ska komma så att jag kan beställa kläder där ifrån, jag tycker att det fanns rätt mycket ändå. skor i alla fall.
här kommer lite bilder på det jag hade tänkt att beställa;

klack skor, H&M ballerina skor, H&M munkjacka H&M
 Chinos H&M  svart jacka H&M
bikini topp H&M bikini underdel H&M

Allt är från H&M, vi får se vad det blir.. bara den där förbannade kattalogen kan palla sig hit till mitt hus :D

Nina




don't be so sure

Sitter just nu och tittar på OC säsong två. och jag är helt beroende, jag älskar the OC. Följde aldrig serien på tv för jag tyckte att det verkade lamt, och sedan fick jag låna säsong 1-3 av Mimmi och blev helt fast, och nu har jag min egna lilla box med alla fyra säsongerna :D wiiee!! och ja, jag är beroende av Gossip Girl också, jag följde inte säsong ett på tv för ajg tyckte att det också var lamt, men sedan när jag kikade lite på det så kan jag inte slita mig i från det.  maha!

idag har jag inte gjort så mycket, förutom skolan som för övrigt var förbannat tråkig! Imon blir det skolan och sedan hem, förmodligen iväg och köpa en sport bh på stadium och sedan iväg och träna från 17.30-18.30. ska bli skönt att få komma igång igen. Efter att ha varit super aktiv i konsåkningen och sedan slutade, och började sedan att träna en gång i veckan på världens sämsta tid (Fredagar 19.10-20.50) så känner jag att jag vill träna fler gånger i veckan.

Nu ska jag göra lite matte och sedan plugga på teorin. kuuuuul!! naat.

Nina




090113

Snart ska jag gå och lägga mig i min säng, eller ja jag är ju redan i den fast jag menar ju stänga av den. jag väntar bara på att sex and the city ska börja. Man kanske skulle ta och köpa sig hela SATC boxen? hmm den kanske ryker upp på "inköp till vår/sommar" listan, som för övrig ser ut så här;

- Beställa kläder från H&M kattalogen
- Köpa jeans jacka?
-Köpa svart kort skinn jacka ( H&M )
-Beställa solglasögon, finns as coola shades på en hemsida från Norge jag har hittat.
-Köpa ny axel väska
-Köpa låga converse ( svarta eller vita skinn? )

Allt det där är redan en förmögenhet, har inte ens ekonomi till det första :P haha aja det löser väl sig. får väl hoppas att jag får en massa pengar sen i mars när jag fyller hela 18 år! haha

Idag har jag ju som sagt varit i skolan, skaffat gymkort och sedan bara varit hemma... och vad gjorde jag för nytta hemma? nej juste, ingenting. jo förresten jag övade på teorin lite, men jag måste ju börja plugga på matten med för jag sa till min matte lärare att jag ska ha mitt prov den 26 januari!!!! det är ju för fan bara 13 dagar dit. Lika bra att plugga sten hårt i stället för att vänta till den 26 mars eller var det april? aja skit samma, det är itne värt att vänta så länge ändå. jag SKA klara det, så är det bara. jag och Malin har bestämt att vi ska plugga på tisdag nästa vecka på stigs i pelikanen och ta en fika, två flugor i en smäll liksom :)

imon står det för närvarande inget i min kalender, vilket innebär hel ledigt? jaaaaaaop! då blir det matte plugg och teori plugg, hela dagen lång! slutar skolan 12.40 så det är chill.
Nu ska jag ta och göra ett till teori prov innan SATC börjar och sedan ska jag sova. natti på er!

Nina




Stop and stare

Ibland så händer det saker man aldrig vill glömma!
en sådan sak hände nämligen igår strax innan kl 24 igår kväll. jag fick ryck och skickade sms och det jag fick tillbaka som svar, blev jag så himla lycklig över. jag kommer säkert kunna leva på detta hur länge som helst och just nu känns det som att inget på hela jorden kan förstöra min lycka! jag blev så lycklig att jag ställde mig upp och började hoppa runt :D jaa, så lycklig blev jag! I ment every word i wrote.

Snart så blir det att gå ut med twiggy, så fort hon vaknar. vilket hon gjorde nu.. bläää!
aja det är bara att ta sig i kragen och dra ut på kvälls rundan med min doggy.

bara så nit vet så är jag sjuuuukt shopping sugen! någon som har lust att ge mig ett visa kort utan gräns? :)

Nina






Lets start

Jag har precis kommit hem ifrån skolan och hela köret. Började skolan 09.40 med tyska, och hela lektionen bestod av att ringa och skicka sms till Emma som satt i ett eget klassrum vid centralhallen och gjorde sitt tyska prov. Hon ska ha nybörjar tyska och har svårare saker än vi i steg 2 & 3 har. hmm skumt!
Anyway, efter skolan så körde Linda hem mig och Malin, sedan övningskörde jag till Nordic Club där jag sedan skaffade mitt efterlängtade gymkort :D wiiee!! äntligen. Nu är det bara att börja jobba för att bli fit for fight summer 09. Fick 3 sådana "en gratis vecka" lappar, en som ska gå till mamma och en får väl gå till den där grymt "häftiga" Malin Claesson 8) det blir en över, vem vill ha? haha det är inget datum på dom så det är bara att bestämma själv sen när ni vill träna.

Dagens händelse i skolan;
Puckot Malin börjar inte skolan förens 13.10 men kommer till skolan klockan 11.00, hon sa; oj då, jag såg visst "fel" på schemat.
hmm.. nej Malin du har syn fel.. gå till en optiker! haha
sedan blir det att vi har geografi. Jag tycker att jag målar fint i min kalender och skriver över den vackra bilen jag målade i mars "Nina har fått körkort före Malin", DÅ helt plötsligt så tar Malin min kalender och målar mig att jag håller i avgasröret och sedan flyger bakom bilen.. hon målar äver en "när bild" av mitt ansikte, jag tror att jag höll på att dö av skratt. det var så jävla roligt så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. hahaha

men Malin just face it, jag kommer ju få körkort före dig! så är det ju bara, det vet vi alla! haha
juste tack för din fina "samuraj" gubbe på min arm. thank you very much! haha

hepp nu kanske man ska boka ett pass på Nordic Club så att man gör något nyttigt denna veckan?


Nordic Club
Mitt efterlängtade gymkort och en Nordic Club t-shirt på köpet :D


Nina







i really don't care anymore

Jag bryr mig inte längre, nu tänker jag köra mitt race i stället för att kolla så att det är okej för alla andra. Skiter fullständigt i vad alla andra tycker om det, visst det kanske inte blir så mycket förändring nu i början men det kommer senare.
jag tänker vara mig själv, jag tänker köpa det jag vill och strunta i vad alla andra tycker om det, jag tänker ha mitt hår som jag vill, jag tänker gymma hur mycket jag vill och jag tänker äta vad jag vill, jag tänker umgås med vem fan jag vill och jag tänker ha så himla mycket roligare än de som inte vågar köra sitt egna race. Det är bara patetiskt att kolla ifall det är okej med alla andra, va fan, vi går på gymnasiet och man lever bara en gång så gör det bästa av det. Ni kommer ångra er ananrs, och det är just det jag gör nu, jag ångrar alla gånger jag har velat göra något eller ha på mig något men inte vågat. Skit i vad alla andra tycker, du kommer vara så sjukt mycket häftigare och coolare än de andra och det kommer de tycka senare när de sjävla inser att det de håller på med är barnsligt.

Nu fick jag ut lite av det jag ville ha sagt. hej då!


Nina



a perfect start of the week

Här ligger jag hemma i min säng medans alla andra är i skolan, varför? jo, jag är sjuk :( har hostat hela natten och min hals verker så det står härliga till! det blir att plugga matte snart, och sedan vid halv fyra så måste jag till körskolan där Mimmi väntar. där kommer det hända grejer, boka uppkörning (tänker verkligen inte säga när) halk bana osv. vi ska även göra några prov på datorn. Måste boka en sista körlektion också, kanske en dubbel? aja vi får väl se.

Just nu kollar jag på The Oprah Winfrey show, vilket jag alltid gör när jag är sjuk. haha har precis ätit frukost också, blir väl att slänga sig framör OC snart, men det blir då efter matten.

IDAG flyttar Emma claesson till USA, och det känns sjukt konstigt. du ska vara borta i ett år, när man kommer hem till the house of claessons så finns det ingen emma där. hmm kommer kännas konstigt, men ett år är inte så mycket egentligen om man tänker efter riktigt noga. det kommer ju gå fort! men i alla fall vi alla kommer att sakna dig!!

Hoppas ni har det kul i skolan, folks!

Nina




Gratisbio

tja! tänkte tipsa alla om gratisbio, då kanske ni undrar vad det är?
Gratisbio är en sida som ger en gratis grejer, genom att man själv ska samla poäng. Det enda du behöver göra är att bli medlem här. Ju fler du varvar desto mer poäng får du, du kan även köpa saker på sidan för att få mer poäng.

man får:
först och främst är det ju självklart att man får gratis biocheckar efter att man har samlat på sig ett visst antal poäng.
man kan även få gratis present kort, mobiler, datorer, smink, kläder osv. alltså allt!

Detta är den enda sidan jag vet fungerar på riktigt och inte "lurar" en på en massa saker, this is the real stuff ;) haha
Så nu tycker jag att ni ska bli medlemmar och börja skaffa poäng, så att ni kan få massa gratis grejer.




Nina




you're a part of my life

Nu sitter jag här hemma och lyssnar på musik.
Har varit nere i ishallen idag på konståknings skolan, det var typ kris med folk så jag var tvungen, smart tänker jag då när jag ligger hemma med feber och är förkyld. smart smart! Så jag ska snart byta om till leggings och sådant mysigt. Emma kommer hit senare för hon behöver hjälp med sin tyska, hon får väl hjälpa mig med det jag inte förstår utav matten då. shit den måste jag börja plugga på också :S jag orkar inte!! men jag vill göra provet så jag blir av med det hela, det är bara matten som tynger just nu, jag måste få G på provet, annars skiter jag i det totalt. Jag försöker denna gången om det inte går så kan det kvitta. Jag och emma ska dra till bella senare och käka kebab, mumma!!!

Christian Walz - wonderchild, sommaren 2006? ( eller 2005? ) sånna jävla känslor och minnen! ge mig sommar nu!


Nina







jag önskar det vore lättare

igår var det festligheter så det stog härliga till.
våran underbara Emma Claesson hade inte en blekaste aning om att Linda och Malin hade planerat en surprise/avskedsfest till henne. Så vi tryckte in 25-30 pers i Emmas rum och när hon kom hem skrek alla SURPRISE!! när hon öppnade dörren och tände lampan, min första överrasknings fest. Sannas med för den delen :P haha
vi fick god mat och vi kollade på en film som Linda hade jobbat ihop, men alla möjliga bilder på Emma.

Sedan bar det av till Harrys. och ja, jag kom in!! tack till Malin Frick för det :)
inne på Harrys träffade vi massa trevligt folk, och vi dansade som galningar med Emma.
Sorgligt nog så är det faktiskt första och sista gången jag och malin kunde vara på Harrys med Emma innan hon flyttar till USA på måndag. Vi kommer alla sakna dig! och Grattis på födelsedagen i förskott! wiiee :)


Nu ska jag ta något för att försöka dämpa huvudverken/febern.
hej på er!

Nina





work this out

Det sågas och hålls på hemma hos mig just nu, mamma håller på att lägga nytt golv i hallen. svart/grått ärdet, sjuuukt snyggt! sedan blir det nya tapeter också, vi vill nog inte ha kvar dom gula tapeterna som kanske suttit enda sedan huset byggdes :S usch! det har i alla fall golvet i köket och golvet i hallen gjort, disgusting fer sure!!

Hade inget annat för mig för en stund sedan så jag sitter nu vid mina föräldrars dator inne på "kontoret" i huset, här har jag fixat min kalender, jätte fin blev den. ny framsida och baksida blev det och klippte ut schemat så det passade bättre bakom framsidan. Måste ju hålla reda på saker och ting, nu när man blir vuxen om 3 månader, alltså om 74 dagar ;) haha har nämligen nedräkning i kalendern. freak!

I morgon blir det att gå till körskolan med Mimmi H efter skolan, vi ska göra lite prov på datorn, boka körlektion och uppkörning. Lika bra att vara ute i god tid och vi båda känner att det är lika bra att vi har en "dead-line" på oss så vi verkligen pluggar på körkortet, vilket jag måste fortsätta göra, kanske göra lite senare? jo jag måste!

En annan sak jag måste är att börja träna igen. nu mera är det bara konståkningen en gång i veckan och jag har inte gått på den träningen på evigheter. Så jag har bestämt mig för att när jag får pengar den 25:e så ska jag köpa gymkort på Nordic Club, det kommer dras 375kr från mitt kort varje månad tills jag säger att jag inte vill prenumerera mer. Det är jätte smidigt. Och så blir man fit for fight till beachen 09. Jag ska nog inte klaga på hur jag ser ut, men själv så hittar man ju fel hela tiden, eller inte fel, utan saker man vill förbättra. Och när jag börjar träna på Nordic Club så tror jag att jag kommer känna mig mer nöjd med mig själv :)

Ne nu känner jag att jag snackar alldeles för mycket.
hej då på er, nu ska jag plugga teori. fun fun fun! naawt!

Nina





i gotta chose

Jag har fått för mig att jag måste välja tillval till skolan just idag.
Lappen ska ju in den 16 januari, alltså nästa fredag. och jag har ingen aning om vad jag ska välja. Det står mellan Foto A och Latin A men jag måste fråga min tyska lärare först ifall hon satte upp mig på tyska steg 4 också. aja vi får se helt enkelt.

Man kanske skulle ta och göra lite matte idag? hmm vi får se, jag hade i alla fall tänkt kolla på OC, har sista skivan kvar av säsong 1.. sen är det bara 3 säsonger kvar, woohoo ;D

Nu ska jag fortsätta kolla på one tree hill.

Nina





kill the lights

Hej bloggen.
Jag har redan hunnit städa mitt rum, duschat och varit på apoteket. det är rätt mycket för att vara mig på ett lov, klockan är ju faktiskt bara 14.38. ett mirakel har skett! ;)

Snart blir det dags att käka lite ris och gryta, gött gött! men hade vatt gott med tikka massala. mums!
Senare blir det att göra matte och kolla OC :) Skolan börjar ju imon med, blää alltså jag orkar inte! vi är inte klara med samhällen och jag får snart panik, eller jag har panik rättare sagt. vi måste fixa det snart hörrni!

Min kamera är ju sönder också -.- någon råkade spilla sin dricka så jag har fått på min kamera och min lins kan inte öppna sig själv så man får hjälpa till, och vad som suger ännu mer är att gatrantin har gått ut. Får lämna in den ändå, hmm.

Nu ska jag dra och äta :)

Nina




SUPRISE!

Dagen började med en 3 timmars lång natt av sömn hemma hos Malin, alltså vi gick upp klockan 6. Stackars Mimmi kom kvart i 6 till Malin och då var nämligen ingen uppe så hon tog snällt sin lilla moppe bil och utforskade Värnamo ytterligare.. jaa enda tills jag kom på att klockan var kvart över 6 och man kanske skulle ringa Mimmi för hon skulle vatt hos Malin klockan 6. Vi steg upp och "gjorde oss i ordning", åt frukost och Malin fick som födelsedags present; ett färdig betalt körkort, en as fin ring och ett par öronhängen. mysigt :D

ca. 07.00
Vi packar bilen, Malin borstar tänderna.. seg som hon är! ögon bindeln ryker på och vi sätter henne i baksätet.
jag fixar GPS och sedan blir det musik på höööög volym hela vägen till "destionation unknown". Kan ju säga att man blev fest sugen :P haha

ca. 08.45
Emma Claesson ( chaffören ) tar sin första fralla.

haha ja, nu tror jag att min tidsuppfattning tog slut, men i alla fall, vi "lurade" Malin genom att åka till mitt ute i ingenstans och ställa henne på en åker och säga att vi är framme.. vart fan är jag?!?!?!?! hon trodde nämligen att vi var på väg ner mot skåne, men icke!

Vi anländer till "destionation unknown", som för närvarande va Malin lilla barndoms dröm sedan hon var typ 8. DEN gick i uppfyllese hela 10 år efteråt, då Malin Claesson fyller 18 år idag!!!!!!!!!!! Myndig, får ta körkort, få gå på harrys, vuxen enligt lag.. jaa va händer mer när man blir 18? jooo allt börjar gå utför. haha

om ni vill veta vad som var malins dröm, så var det att åka till Örebro och gå på Gustavsviks äventyrs bad, och jävlar i havet va kul det var! hahaha aa finns nästan inga ord, vi blev som 10 år igen. vi fick även snygga oranga band på armen :P

Grattis till dig Malin och tack för en grymt rolig överrasknings dag ;) haha

Nu ska jag kolla på tv.

Nina







sunny day

hejsan bloggen!

Sitter här och lyssnar på the all american rejects samtidigt som jag håller på att skriva ett muntligt arbete till samhällen.. ja, skolan börjar visst tidigt i år känns det som. Måste plugga på matten med eftersom att jag inte klarade nationella -.- sedan blir det att fixa mat och sedan plugga på teorin(?) fan jag har så mycket jagska göra känns det som, och jag börjar bli lite smått stressad över samhölls filmen med :S alltså vi MÅSTE träffas på onsdag och fixa klart den, alltså shit jag får snart ett panik utbrott eller något.

Imon fyller nämligen inte mindre än "världens bästa" malin 18 förbannade år :D hahaha GRATTTIIIIIISSSS :D:D:D:D
och imon sker även våran överraskning för Malin :P Maha!! och juste Emma Claesson, vi måste prata :P haha
Nu kommer din sista ledtråd Malin; bil, båt, flyg, ett annat land? hmm... vi får väl se, gunga och guppa kommer det göra i alla fall...  haha det där va nog den sämsta ledtråden någonsin :P hahaha
aja det får duga ;)

Nu ska jag fortsätta skriva på mitt lilla arbete ;)

Nina





A great day like this

Jupp jupp! nu sitter jag här och tittar på OC... igen! haha, gotta love it!
Har egentligen inte något att blogga om idag, eller i alla fall inte än.

Men jag måste ju ge er en till ledtråd till Malins överraskning som är på tisdag :)
här kommer den; det kan anses som plågsamt för vissa men som roligt för andra.
there you go! klura på den du Malin :P hahaha

Nina




before i came along you were on a skateboard

Nu har jag precis kommit hem från Burger King där mamma, pappa och jag käkade lite.
och så sitter jag fortfarande här och kolla på OC och Malin kommer hit runt klockan 6, förmodligen så ska Malin få åka med mig för första(?) gången i en manuell bil :P hahaha tror jag? hahaha

Har suttit och kollat på OC sedan halv 2 i dag och kan inte sluta. Och snart så kommer ju det nya Gossip Girl avsnittet ut :) wiiee efterlängtat till tusen!
Och hela min vänstra underarm är typ bort domnad, har ingen aning varför. aja haha det var väl kul att veta va?

nae, nu ska jag fortsätta att glo sönder OC :)

ha det gött.

Nina




snowy day

Idag vaknade jag upp med världens jävla huvudvärk. kollade ut genom fönstret och såg att det var massor utav snö liggandes på marken, och det snöar fortfarande :) det blir man glad av.
Det blev inget fotande idag på grund av att jag har så sjukt ont i huvudet
:( tyvärr!

Idag blir det mest att chilla, ska kolla på OC sen när jag har städat mitt rum, som förtillfället ser ut som ett bomb ned slag! och då menar jag verkligen ett bomb ned slag, man ser liksom inte ens golvet så illa är det!

Dagens ledtråd Malin; Du kommer bli förvånad att vi ens kom och tänka på denna "upplevelse"

Nu ska jag ut till köket och fika med mina päron :)

Nina



I gonna make it happen

hej bloggen!

Idag har jag, Malin, Mimmi och Niklas filmat och diskuterat lite hur vi ska göra med vårat samhälls arbete, goddie!
Imon blir det att bli fotad av Emma, Malins stora syster, och Malin ska ju självklart vara med :D Det blir att ta med sig skrillorna och sin konståknings outfit och sedan blir det att åka ut på sjön och bli fotad. kul kul kul :D

Nu kommer den andra ledtråden till Malins överraskning; Malin du ska få ha på dig en ögon-bindel, iPod på hög volym och sitta där i ungefär 3 till 4 timmar :P haha. nu vet jag att Malin börjar tänka så hela värnamo kan känna hur det skakar. haha

Nu ska jag  fortsätta kolla på tv med mina föräldrar.
ha det bra!
Nina


a great day

jag vaknade runt 1 tiden idag och det var stråååålande sol sken! det är ju sånt man vill ha när man är lite hung over ;D haha.
Det där jävla samtalet igår kommer ju kosta som fan! jag vet inte hur länge vi snackade, men dyrt är det i alla fall. aja sånt man får ta!

Nu sitter jag och Malins stora syster Emma och planerar lite inför tisdag nästa vecka, det är då tisdagen den 6 januari och då fyller nämligen Malin claesson år! hela 18 år, och det ska firas ordentligt med..... hahaha jadu, tänker inte säga ett skit, fören hon har varit med om det hela :) haha det ENDA jag kan säga är att... Malin du kommer INTE ångra dig, man kanske skulle ta och lägga upp en ledtråd nu varje dag så du kanske kan få ett hum om vad det kan vara? haha

Sen på lördag blir det nog att Emma fotar lite, det beror ju på hur vädret är. Malin du är på eller? :) goett!

Imon blir det att filma med samhälls gruppen igen, alltså vi måste få klart det där nu.. det börjar dra ihop sig rejält!

Nu ska jag dra, natti
Nina



i love it

Nu är min blogg äntligen fixad :D ett stort tack till bloggfixaren !

Sitter här och kollar på my super sweet 16, och ska ut med min hund nu. skriver nog lite senare :)

ännu ett stort tack till bloggfixaren. tack tack tack tack!

Nina

2009

Tjaa! jo nu är det ju såhär att det är första dagen på det nya året och jag hatar min blogg! hatade den innan jag bytte till devote, men nu har jag nog bestämt mig för att gå tillbaka men vet inte riktigt. Det är så sjukt mycket enklare att fixa sin blogg på devote, men det är finare här :P så aja jag får lösa det på något sätt.

Ha det bra.

Nina

RSS 2.0