kvavt och åska

Det är precis vad det är här i Värnamo nu. Kvavt och åskväder, ikväll blir det film och chill. Ni som känner min mamma vet ibland hur korkad hon kan låta när hon försöker vara rolig, i alla fall, för ett tag sedan så grävde mamma upp rabatterna på famsidan och så kommer jag ut genom dörren och då säger hon "Nina måste man gå till polisen om man hittar likdelar?" jag säger ju självklart ja och då börjar hon skratta och tar fram två barbie ben och säger, haha titta vad jag hittade, och självklart tyckte hon att hon var skit rolig. haha lilla mamma.

NU: duscha och sedan iväg ut på stan.

Ciao.

städa städa städa

Mitt rum är in desperate need of tidying, vilket jag gör nu också för tillfället. Jag ska hjälpa mamma städa huset med men jag började med mitt rum och det kändes bäst. haha så går här och städar och lyssnar på hög musik, härligt! vad är städa utan hög musik? mega tråkigt eller hur?

NU: fortsätta städa.

Sommar och sol

Nu är det verkligen sommar och sommarlov, mitt sista dock men what the heck jag njuter men jobbar lite för mycket. Igår tvingade jag ut Malin på en liten "road trip" efter att hon kommit hem från en 18års fest. haha elakt ;)

Jag tvättade bilen för en stund sedan och nu är det bara att städa den invändigt också, sedan köra upp jocke till sitt jobb och sen blir det nog att åka till mitt jobb och sitta och tjöta med Malin innan hon börjar jobba :) trevlans.

NU: försätta städa bilen. Ciao

hem till emma



Är hemma från Jönköping nu och maten var väl sådär. Det var sjukt mycket mat och jag orkad bara äta upp en sån grillspätt.

Jag har solat en del och färg har jag fått, men brun är jag fan inte ännu men det ska det bli ändring på.

NU: hem till emma.

Ciao.

Dagens outfit



tröja från Gina Tricot, shorts från H&M och Converse. Mina "Raybans" från Gina Tricot åker på senare också.

Nu är jag redo för middag på den grekiska restaurangen Palace Atena uppe i Jönköping med la familia.
Vi hörs, ciao snyggingar :)

tonårsliv

Vad är ett tonårsliv utan busligheter? Man är tonåring för att göra sjuka grejer, inte sant? När man väl fått körkort så ska man ut på oplanerade roadtrips, köra tills bensinen tar slut mitt ute i ingenstans, lura vänner att man har ett kort som går till alla företag i stan och sedan försöka komma in på dom, bada natt bad i underkläder/naken, bada bastu och dricka öl vid sådär 3 på natten, tappa bort bilnycklarna och sedan märka att bilen är öppen och att nycklarna ligger i bilen någonstans, röka cancer pinnar bara för att göra det och veta att det är det sämsta man kan göra, träna för att få en snygg kropp till sommar 09 osv. och balen i 3an, följa med någon hem på midsommar och inte veta vart man är när man vaknar och får sitta i en busskur i två timmar innan bussen kommer. Moppe tiden var inte heller att leka med. haha ja, jag kan sitta här och skriva hur mycket som helst men det har jag tyvärr inte tid med, för nu ska jag ut i solen och sola lite.

Men innan jag gör det så ska jag berätta vad jag gjrode igår, jag åkte hem till Malin och vi kollade på dendär Michael jackson dokumentären på 1an. Efter det så tjatade Samme, freddy och ferman på oss att vi skulle komma bort till ferman och kollar på film, så vi cyklade dit och det var då allt började. haha det hände något utav det som står ovan, bl a. att jag "tappade bort" bilnycklarna och märkte det inte fören klockan 3 på natten när vi skulle åka hem, fick lite smått panik men Malin hittade dom under min laptop i bilen :) thank you. men innan dess var jag, Malin, Freddy och Ferman ute på busligheter och det var as kul! badade, var påväg ut till något jävla hus men ångrade oss, ferman trodde att han hade det där kortet men lurade oss bara, eller ja mig och Malin. sen började jag få panik över nycklarna när vi var hos Malin. haha

Men nu ska jag ut och sola innan det är för sent :) CIAO!



Rörö, Göteborg.

movie night

Jag fick sluta tidigare ikväll och tack gode gud för det, jag har världens jävla dunder huvudvärk just nu och det gillar vi inte! Just nu sitter jag hemma hos Malin, hon springer runt i bara BH och trosor med ett sånt där förkläde över.. "hon ville ju inte att det skulle skvätta på henne när hon stekte löv bitarna" haha hon är för rolig. Vi ska kolla film senare när den är klar och när Malin är klar då givetvis, det blir Legally blondes 3.

Nu ska jag dra, ciao!

Shopping

Nu ska jag och mamma ut på stan och se vad som finns :) Senare blir det nog att åka hem till Malin och sola, ikväll är det jobb!

Ciao.



Michael Jackson är död?



Det kom som en chock för mig när jag vaknade i morse av att både Mimmi och Malin hade skickat att MJ är död, och jag tänkte bara nej nej det är inte sant. Så gick jag in på aftonbladet (bilden är där ifrån) och såg att det var sant. Michael blev bara 50 år och hade sin allra sista konsert planerad i London, och jag som sa att innan jag dör så ska jag ha gått på en Michael jackson konsert men det lär ju bli rätt svårt nu. Jag som älskad honom, hans röst och hans musik var så sjukt skön. Han har ju i alla fall fått uppleva mer saker än kanske någon annan har fått göra. Jag har lyssnat på MJ enda sedan jag var liten och kommer fortsätta göra det fast än att han är död. I love him!


Göteborg

Här kommer lite bilder från Göteborg.



(En bild från Model Lab ser ni i headern.)

Bilder


Tröja från Gina tricot, T-shirt, shorts & linne från H&M.


Jag älskar Wells Vitamin mycket mer än min röda bränna. haha

"helgen" som varit

Det känns precis som om att det har varit helg. Kanske beror på att jag jobbar ganska mycket. I alla fall så var jag, Emma, Becca, Frida och Sara upp i Göteborg från tisdag till onsdag. Vi var på Model Lab och det var sjukt kul, vi gick på stan och sådant innan vi skulle dit, vi åkte sedan Askim där vi skulle sova. Vi grillade korv vid en sjö och fulade oss som vanligt, mycket mysigt. På onsdagen väckte Emma oss vid tjugo i 9 och sa att vi hade 20 minuter på oss för vi var tvungna att åka ut till Rörö, alltså passa färjan dit. När vi väl kom fram till Rörö träffade vi Lina och vi skyndade oss ut på klipporna för att få så mycket sol som möjligt, vi hade som uppdrag att bli lika röda som kräftor, jag och Becca lyckades! haha. Vi åkte sedan in till Göteborg igen för att hämta Beccas bilder från Model Lab och sedan åkte vi vidare hem.

Idag har jag jobbat och tagit det lugnt med solningen. Gick lite på stan för en stund sedan och det fanns inte allt för mycket. Imon blir det förmodligen stan med mamma, fast ska försöka lura på henne att åka upp till Jönköing i stället, och sedan blir det jobb. Malin vi kommer jobba en hel del tillsammans i juli. weey!

Nu ska jag och Emma upp till BK och käka lite. Puss ciao!

(visar vad jag shoppade & bilder från Göteborg när jag kommer hem igen)

Mitt i natten

precis som rubriken säger så är klockan mitt i natten och jag är rastlös. Visst jag ska sova snart men kände att jag kunde blogga innan. Sitter här och planerar veckan som kommer och det kommer bli roligheter (om man inte räknar med jobbet då). Och tro det eller ej så har jag börjat gilla att planera, man känner sig så vuxen på ett sätt. Kalendern framme och skriver i massa saker man ska göra, få ordning på livet helt enkelt. Det händer kanske inte så väldans mycket i mitt liv just nu men de saker som händer är mycket roliga.

Jag har tre jobb tider kvar att klara av innan Juni är slut, och jag har inte satt upp mig något i Juli ännu. Det hade ju varit rätt gött att jobba ihop i alla fall en tusing eftersom att jag får tillbaka skatte pengarna i augusti, kommer bli sjukt gött.

Men i alla fall, imon kommer Malin äntligen hem och hon kommer att besöka mig lagom tills jag slutar jobba runt halv elva i morgon kväll. Ska bli kul att få träffa dig igen, känns som en hel evighet sedan sist. 11 dagar för att vara exakt ;) 

På tisdag blir det roadtrip till Göteborg med några tjejer för att besöka Model lab, över natta hos Lina på Rör ö, gå på stan osv, mysigt värre.

Nu hade jag tänkt smörja in benen och sedan sova. Natti ciao!


städa

Nu är det dags att städa mitt rum och bilen :D
I want mum to be happy.

Ciao.

midsommar

Igår var det midsommar, och jag skulle stått på BK och slitit som ett djur. Men nej! en arbetsledare ringde till mig och sa att jag inte behövde komma och kunde vara ledig hela dagen, gött, men jag blev så jävla förbannad på något vis för jag hade ställt in mig på att jobba och vara allmänt tråkig på midsommar, så jag började lipa som jag nästan alltid gör när jag blir riktigt arg. Så säger min mamma att jag ska ta bilen ner till Halmstad där alla mina vänner var och hade kul, så jag ringer till dom och undrar om dom vill ha mig där och det ville dom så jag åkte dit. I Halmstad är både jag och Sofie nyktra och jag blir en liten räddare i nöden för henne, men jag hade velat att någon skulle gjort så för mig med om det hade varit så, så jag ställde upp :) träffade massa trevligt folk eller ja, nästan hela värnamo var ju där ändå så man kände ju sig inte helt vilse. Men men tack för en jätte rolig midsommar tjejer :D ni är bäst.

verken Malin eller Mimmi H var med eftersom att Mimmi är i England, Tourqay på språk resa och Malin är just nu i New York och klockan är säg sådär 5 på efter middagen där nu så hon och Emma strosar väl runt på Time square eller kollar läget i central park, nej jag vet faktiskt inte vad dom gör men jag hade bra gärna velat veta. Malin åker hem i morgon så hon kommer upp till BK och hälsar på mig lagom till jag slutar på måndag :D wiiee! och Mimmi är i England ytterligare en vecka, miss you!

Nu ska jag duscha och sen sova.

Ciao

Det är väl torsdag idag?

Det spelar ingen roll i fall jag jobbar eller går i skolan, jag glömer ändå alltid bort vilken dag det är. Igår trodde jag att det var tisdag och började tvivla på att jag har åkt till jobbet en dag för tidigt. Men det hade jag som tur var inte. Och nu fick jag den där "Shit nej, nu har jag kommit försent känslan" igen, det är inte fören nästa vecka jag börjar 11.45 på torsdag. Jag börjar jobba klockan 17 idag så det är lugna puckar.

Vissa andra åker till Halmstad och sina andra sommar stugor idag, för i morgon är det midsommar (och jag jobbar då -.-) hade hemskt gärna hängt med nu faktiskt men jag får väl slänga i mig en tallrik jordgubbar innan jag drar till jobbet.

I måndags när jag var i Jönköping så hittade jag ett par sjukt fina flip flop, och det är fan inte ofta man säger "wow" när man ser ett par flip flop. Dock kostar dom 499kr och är Tommy Hilfiger, men what the hack dom är nog ändå så fina så att jag köper dom när lönen kommer. (hittar ingen bild på dom)

Btw. Malin kommer hem på måndag! :D

bakar bullar

Är hemma hos Emma nu med Frida och senare kommer Samme Freddy och Nicke hit och vi ska kolla på film och äta nybakta bullar som vi håller på att göra nu. Imon blir det jobb.

Ciao.

Jönköping + jobb

Nu är jag hemma igen efter en dag i Jönköping. Mamma köpte en cardigan till mig från BikBok och en skinn papperskorg från IKEA, mycket användbart. Jag börjar jobba om en och en halv timme så hade tänkt att sätta mig och kolla på ett avsnitt av Privileged.

Igår bakade jag cupcakes och ja, haha dom blev väl sådär, men sjukt goda var dom i alla fall. Emma hjälpte mig med frostingen och sådant men muffinsen bakade jag alldeles själv ;) På kvällen blev det grillning i Jontes stuga och sedan åkte vi in till stan där vi träffade Samme & co. Kom hem runt 1 snåret.

Nu är det dags för Privileged, ciao.


new design

Tja, om en liten stund ska jag dra till gymmet och svettas sönder. Det är jätte fint väder här idag men det blåser lite väl mycket för att ligga ute och pressa, tyvärr. har gjort om min blogg idag och jag vet inte om jag är nöjd ännu, får se ikväll ifall jag gör om den igen eller inte.

Nu ska jag skriva ned vad som ska handlas och sedan åka och träna.

Ciao.

Privileged

Det blev inget städande på mitt rum idag, men det blev ner tagning av min lilla fotovägg närmast balkongdörren för att sätta upp ett tidnings ställ i stället och det blev faktiskt lite bättre än fotoväggen. Jag får se ifall jag ska bygga min sko hylla eller inte, det måste ju passa in och så vidare. Så vi får helt enkelt se hur det blir med det.

Såg på blogg.se startsida att det var en tjej som hade lagt upp Privileged som är en ny serie som har premiär i morgon på kanal 5. Det är skaparna av Gossip Girl och Gilimore girls som har gjort den och jag var ju tvungen att vara olaglig så jag tryckte hem enda till episod 18 och har kommit enda till episod 5 redan and im hooked.

Fick sms av Malin innan:
killer killer killer heels aja baja malin.

nej nej, jag vill inte alls vara där. nej nej.
ska ändra om i bloggen lite nu i kväll.

Ciao.


The city

Idag är det min älskade slapp dag, eller ja, vissa lördagar är det i alla fall och idag känner jag verkligen för en sådan. Så jag har precis tryckt i mig en kopp te och äppel paj med mamma, och nu sitter jag här och tittar på The city där Malin för närvarande är. New York! jag har inte riktigt koll på exakt vart hon håller hus just nu men jag är säker på att hon har det förbannat bra och kommer ha 11 dagar fram över. miss you already ;) haha

Jag kom nyss på att jag ska bygga en sko hylla som jag sedan ska hänga upp på min vägg. Kan visa bild senare om jag hittar ungefär den typen utav sko hylla jag vill bygga, och ja! ni hörde rätt jag ska bygga den själv. haha den målas även svart. Vill få upp mina skor på väggen eftersom att jag älskar mina nya heels från Next, London. Min egna sko hylla ska bli min lilla samlings plats för det snyggaste som finns, heels heels och åter igen heels!

Nu hade jag tänkt städa mitt rum och försöka få i ordning här och sedan fortsätta kolla på The city.

Så här kan det se ut när man älskar sina skor och har
en skön men tråkig slapp dag.


Mina älskade svarta klackisar från Next i London,
kostar £50 ( 700kr eller något )

sms från Paris

Typ sådär 30 grader och skinande sol. Flygplats så stor
att jag måste pendla med buss mellan terminalerna.
Svara inte. Puss

Nej nej Malin jag är inte avundsjuk ;) haha

Skolavslutning

Igår var det som sagt skolavslutning för oss som går 1an och 2an.
Malin kom hem till mig och överraskade mig eftersom att jag inet visste att hon skulle komma, vi åkte sedan vidare till mentors tiden som började klockan 12, där blev det musik och fika och sista timmen med klassen tillsammans för sommaren. Sedan åkte vi till kyrkan för att titta på skolavslutningen (första gången jag gick till kyrkan sedan jag slutade 9an) När det var slut gick jag och Mimmi C till stan för att hitta en student present till hennes syster. Vi mötte upp massa tjejer och begav oss mot pelikanen för att fika, det blev en cup cake och någon as god bakelse/kaka. Efter det körde Malin hem mig så att jag kunde börja göra mig i ordning inför kvällens fest, nykter kväll fick det bli eftersom att jag var chaffis.  Rolig kväll blev det  i alla fall och kom hem runt 1 snoret.

Idag ska jag jobba stängning för första gången och ja vad ska man säga? jag är inte direkt så jävla taggad på det alltså. För övrigt så sitter Malin nämligen på planet ner till Paris nu och sedan ska hon sitta där och vänta i 9 timmar tror jag att hon sa och sedan kliva på planet för att krossa atlanten till New York. Malin va säger du, ska vi ta en resa på höst lovet över? :) jaja, avundsjuk är man ju. Och Malin när du kommer fram och läser detta, om du nu vill köpa en I love NY tshirt till mig så ska den vara användbar till vardags, alltså inte jätte stor :) tack tack gumman. haha Vi ses om två veckor igen!

Nu ska jag ta och klicka in mig på blogg rundan och sedan spela the sims. ciao.

hos emma

Nu efter balen så har jag och Emma varit och tränat, och efter det så va vi så himla duktiga och käkade pizza. Väldigt bra så här efter ett gym pass. På balen regnade det lite till och från och Twiggy blev sjukt skitig så mina jeans blev fulla med bruna tassar, men jeansen hade inget annat val än att bli skitiga eftersom min lilla älskling frös.

Dagens "typiskt emma" händelse:
Efter att vi vatt och hämtat pizza så åkte vi hem till emma, och när jag backar för att sedan köra fram och parkera vid en mur så tittar jag åt vänster för att se så att jag inte backar in i den andra bilen. Då tittar jag upp mot emmas ytterdörr och ser att den är öppen med nycklarna i dörren. Jag säger; Emma!! och så kollar hon mot dörren också och båda viker sig och skrattar så mycket så att vi nästan börjar gråta. Liksom hur fan lyckas hon rent ut sagt? glömma nycklarna och dörren öppen innan hon går.  en sån sjukt typisk Emma grej, det är bara hon som kan få till det så. Så som: Var är mina nycklar? har du mina nycklar? vart är min mobil? Låste jag?  neeee va fan är mina nycklar nu då? JAHA DÄR!!

Ska ner och duscha nu, sover hos emma i natt. Och imon är det SKOLAVSLUTNING!!!!

Ciao.

Bal 2009

Idag är det bal för alla 90:or och det ös regnar. jag har aldrig varit med om att det har regnat på en bal, eller jo innan men alltid när dom börjar gå ner för storgats backen så brukar det alltid spricka upp och bli soligt, men så ser det dock inte ut att bli idag. Tyvärr!

Jag är helt beroende av the sims 3 det är så sjukt kul. Jag har alltid varit ett litet the sims freak och nu har jag alla som man någonsin kan ha typ. wiie!

Nu ska jag åka till Emma och fixa lite grejer sen ner till balen, glöm inte paraply ni som ska dit!

ciao.

Let me sign

Jobbet idag gick bra och snabbt, jag betsämde mig för att sluta kolla på klockan när jag har jobbat i ungefär 45 minuter. Tiden går så ortroligt mycket saktare när man hela tiden står och tittar på klockan. I morgon väntas jobb igen efter skolan och jag är schema lagd till sista juni. Det blir goa pengar som hamnar rullar in på sparkontot, jag har gett mig fan på att jag ska ha min lilla bil till efter sommaren, kanske innan om min mor är lite väl generös med hjälpandet ;)

Det kanske är dags för mig att bygga på min foto vägg? Det var någon anonym för ett par månader sedan som jag inte orkade ta tag i att svara på som undrade hur bilderna sitter på väggen, och Malin använder fotohörn som man brukar använda till såna där scrapbooks och det funkar kanon. Sätt på såna på varje hörn och sedan upp på väggen.


Här är väggen dock inte klar.



CIAO.


give me thursday

Hej. Kom precis hem från skolan och ska jobba vid klockan 17.00. KUL! men men millan jobbar också så det kommer nog bli rätt lugnt. Har inte bloggat på ett par dagar, jag har inte haft tid direkt. Det har varit så mycket i skolan, festligheter, jobb och mys med kompisar.

Sommarlov på torsdag och det är så grymt efterlängtat! kunna hinna med att träna på för middagarna och jobba på kvällarna, det är min och Malins plan. jag får ett litet försprång på detta eftersom att hon drar till New York på fredag och jag är bra avundsjuk på henne! Hade varit kul att träffa Emma igen och givetvis åka till USA.

Mamma har varit och köpt Clinique till mig och jag sköljde genast av ansiktet när jag fick lägga händerna på det, och nu känns mitt ansikte lenare än en barn rumpa. Men sminket ska på igen.. tyvärr! Nu har jag frågat Malin i fall hon vill upp och äta tjockis mat innan jag börjar jobba. bitte bitte Malin :)

Ciao.

stressad

Jag är så sjukt stressad! kom hem från jobbet och ska precis fortsätta på min religion inlämning  som ska in imon, och jag orkar verkligen inte fortsätta på den och jag måste duscha och grejer. Har även religions prov imon hela 45 minuter innan jag egentligen börjar lektionen. men aja det är bara att bita ihop dom sista dagarna nu. Ska bli så sjukt gött med sommarlov så jag hinner ladda upp batterierna igen, det var det Friberg sa till mig idag. Och till hösten ska det bli ändring på det hela.

Japp japp, nice talking to yall. im out, ciao!

snart så snart så



Är helt beroende av PCD's nya singel hush hush. Jag är säkert hur långt efter som helst men det skiter jag i, har den på nästan högsta volym här hemma och sjunger med. Håller på att plugga på samhällen nu och ska läsa min Twilight bok senare, det var ett tag sedan eftersom att jag har haft så sjukt mycket i skolan. På tal om skolan så slutar den nästa vecka, ÄNTLIGEN! då finns det tid till dom andra tre böckerna ute i solen och massa jobb.

Nej nu ska jag ta och fortsätta att plugga så att jag blir klar någon gång.

Svennebanan låten är rätt go också :D

CIAO!

London weekend





I helgen var jag och Mimmi i London. Det blev shopping, men mycket mindre än vad vi båda trodde, tyvärr. men jag är nöjd med mina köp i alla fall. Det var sukt kul att träffa Mark, och det ska bli kul att träffa honom igen när han och hans kompis Tom kommer till Sverige i sommar :) haha jag kan ju inte påstå att vi var dom allra nyttigaste personerna i London precis, Pizza Hut hela helgen. jag har fortfarande inte vågat gå in på internet banken för att se hur mycket pengar som det finns kvar, det lär ju inte vara mycket. Men jag får väl ta mig i kragen och göra det nu här efter.

Idag blir det jobb 18-22 och jag behöver VERKLIGEN någon som kan ta min tid imon 18-22. Måste nämligen plugga på samhällen eftersom att jag fick ompeov i det, IG hej hej. Har precis varit ute och stekt lite och det är så otroligt varmt ute, datan visar 26, men det lär ju helt klart vara mer! (och jag som ska vara inne på BK hela kvällen och jobba, nice)

Nehe nu kanske jag skulle vara snäll mot min mamma och erbjuda mig att åka och handla mat så att hon slipper göra det.

btw. är det verkligen ingen som vet varför inte mobil bloggningen inte funkar? jag har bloggat under London resan och ingenting har kommit fram :/ hjälp mig snälla.

CIAO.

RSS 2.0