DUDE(!)




DYRBERG & KERN


CONVERSE/ALLSTAR






TIDSFÖRDRIV (MIMMI KOMMER SNART)



EGYPTEN/HURGHADA


Det är en hel evighet tills jag ligger här på stranden och solar röven av mig! JAPP folks, igår bokade mamma Egypten resan, den 13 september 2010 åker vi (japp jag sa ju att det var en helt evighet dit) men va fan, jag har tid att vänta. Mamma har tjatat om en utlandsresa i snart 3 jävla år och det har inte blivit någon så varför inte vänta ett år till(?). Nu är det min tur att vakna upp jämte en kamel på stranden Emma ;)


GUTEN MORGEN

Vaknade för en liten liten stund sedan. Jag förstår inte hur jag kan sova så här länge, men det är väl bara för att jag är tonåring? sånt ska ju tonåringar göra?

Men i alla fall, mamma kommer hem vid 2 tiden och då ska vi beställa min mobil. Jag bestämde mig för Pradan till slut.

En annan sak som är ganska rolig är att pappa skulle in och hans och mammas säng nyss och då låg Diva (en katt) där och vägrade flytta på sig. Först säger pappa, nu får du flytta på dig Diva (sådär lite snällt), sen hör jag att han höjer rösten och säger MEN MOVE IT!!!!!!!! haha nu som känner min pappa vet ju hur roligt det kan låta.

Nu är det shower time!

HAVING A HARD TIME CHOSING




Jag kan helt enkelt inte välja!
Mamma sa till mig igår att jag skulle in på 3 för att bestämma mig för en ny moibl telefon och jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken jag vill ha utav dessa två. Jag har hur länge som helst sagt att jag vill ha Prada 2, men sen kom ju Nokian. Jag gillar egentligen inte nokian och den ser så krånglig ut men guuuud vad jag vill ha den, men på samma gång vill jag ha Pradan minst lika mycket om inte mer. Sen spelar ju pengarna på det hela en stor jäkla roll med! jag ska ju betala allt själv efter studenten.  aja vi får helt enkelt se hur det blir med dessa två.

Latero.

TIME TO GROW UP

Har nästan precis kommit innanför dörren här hemma, efter att ha fått vända och hämta hus nycklarna på mammas jobb eftersom att smart-ass Nina glömde dom i sin skinnjacka inne på sitt rum. nice! Jobb dagen gick kanonens. Senare ikväll blir det Harrys och förfest hos Hanna, innan dess hade jag tänkt fixa mat till mig och mamma ungefär sådär lagom tills hon kommer hem.

Nu blir det dags att palla mig bort mot mammas och pappas dator för att checka bal klänningar, mamma hade visst hittat någon sida där som ska vara bra(?), vi får helt enkelt se.

Later.


LOOK WHAT I'VE GOT


ALL DAY LONG

Har jobbat hela dagen och kom hem runt 8 tiden ikväll. Svängde förbi mitt kära Burger King för att checka läget när Malin jobbade, och tack gode gud för att jag jobbade på värdshuset idag (!) för fy F-A-N vad mycket folk det var. Tycker synd om er! Skulle tyckt synd om mig själv om jag hade jobbat i den stressen idag. Det är det sista jag behöver, om jag absolut inte vill lägga mig i sängen en vecka med magkatarr igen. nej tack.

Men i alla fall, Emma kom och hämtade mig när hon hade slutat jobba (Grattis igen till körkortet snygging). Vi åkte sedan upp till upper north side för att hämta Becca, för att sedan bege oss ut i skogen.. alltså hem till Oliver. Han har blivit någon sorts form av "vi åker till Oliver precis när vi tagit körkort"-kille. Det var min första destination med Emma när jag tog körkort i april och nu i oktober var det Emmas tur med mig vid sidan om i stället på väg ut till honom. På vägen ut hann vi hälsa på typ fem rådjur, en och annan älg fick Emma syn på sa hon (jag tror själv att hon såg i syne, hon ville nog bara en gång i sitt liv få se en riktig älg, who knows?).

Men imon är det dags för öppning på värdshuset igen men slutar dock klockan 4 så det är lugnan. Ska dock upp klockan halv 8 imon bitti så ska ta och dejta kudden nu hade jag tänkt. Natti!

PEACE!!

VISSA DAGAR SAKNAR MED DET MER ÄN ANDRA...


Förmodligen den vackraste sporten som finns.. Miss this alot!


SUMMEROF/TWOTHOUSANDNINE


PARANORMAL ACTIVITY

Ikväll blir det en tidig filmkväll, för imon är det dags för jobb! Det blir att åka hem till Arvid med Mimmi och Hanna för att titta på Paranormal Activity. Har kollat ett ex antal gånger på trailern och jag kunde knappt somna efter att ha sett den hemma hos Oskar, och nu ska jag helt plötsligt sätta mig och titta på den! Ångrar mig nästan lite, bara det finns en kudde och Mimmi till hands så ska jag nog klara av det. Haha. Men innan jag ska bli skrämd för livet så hade jag tänkt läsa lite Twilight.

Peace!


GRATTIS BRUDAR!

Jag måste bara säga ett sjukt jätte stort grattis till mina två helt nyblivna 18 åringar som tog körkort idag! GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Nu jävlar har ni en fot in i vuxenlivet!


Emma & Mimmi C


TWIGGY


Photograpgher: Me

Du är min älskling Twiggy! Jag ångrar inte en sekund att jag tjatade livet ut morsan för att få dig. Jag tog till och med hem din syster Nelly från Adelina för att visa hur mysig du skulle vara och hur bra du hade passat hemma hos oss, hade jag fel? nej! Lurvas du ska vara med mig lääääänge. You're the best Twiggsan.


TIKTOK


Photographer: me

VEMLÄMNADEVEM

Sen kväll igår. jag färgade håret på Emma efter träningen och sedan drog vi hem till Oskar med dB för att kolla på film, kom hem runt 3 tiden i natt.

Lunchade på lilla krogen med Emma innan idag, vi gick på stan och glodde lite. Jag la undan en skjorta på Vero Moda men hur fan ska jag ha råd med den? Hoppas jag får lön fårn värdshuset imon, vill ju beställa mina UGGs med. Hoppas hoppas hoppas! skjortan är fett snygg!

ikväll blir det Bodytoning med Malin. Nu jävlar har man kommit igång med träningen. imon blir det Athletic med Emma (och Malin?) och på torsdag blir det Spinning 2an på kvällen. Det är nice, ska bara kunna hålla uppe det nu också.

Kollade nyss på Gossip Girl episod 7 i den tredje säsongen, åh fy fan gossip girl är sjukt bra! Better than anything else. Nu ska jag kolla på GG igen fast på kanal 5, fortfarande säsong två. 

Latero.

FFF/FITFORFIGHT

Om en stund drar jag iväg till gymmet för att träna Athletic i 45 minuter. Så imon finns det en person mindre i Värnamo som kan gå ner för trappor.

Latero.

GEEKINTHEPINK


Jason Mraz - Geek in the pink

En låt som alltid kommer att finnas där och ge otroligt fina och roliga minnen! 2008 var året jag hade som roligast. Oliver, Eddie, Dennis, Calle, Jay-jay, Mimmi, Offe, Emma och Malin. Jag säger bara minnen för livet!


FLASHBACKS/YEARONE

Jag vill spola tillbaka tiden till ettan. Då var allt så jävla roligt, nya kompisar (som inte är så nya längre), ny skola, ett nytt kapitel i sitt liv, nya krav och allt detta är snart slut. Vi kliver bara om några månader in i det så kallade vuxen livet, och hur fan ska vi klara av det rent ut sagt?!
Allt jag vill göra, vill jag göra på en och samma gång. Köpa bil och lägenhet i antingen Göteborg, Helsingborg eller Stockholm. Men egentligen, va fan ska jag ner i Skåne och göra? Helsingborg har alltid lockat enda sedan jag sa nej för 8 år sedan till flytten ner dit. Både bra och dåligt gjort, jag hade nog inte haft det jag har här i Värnamo på samma sätt men jag hade nog haft något annat jag inte har här. äsch! va fan, jag är nöjd. Men i alla fall, nu är det VI som är äldst på skolan och nu är det VI som ska se till att ettorna kommer sakna oss, på samma sätt som 89orna fått oss att sakna dom. tvåan då är man 17 år, vilket betyder att båda två är lika onödiga. sjukt tråkigt år i skolan och sjukt jobbig ålder innan myndig/körkort och grejer. Jag önskar helt enkelt att det fanns en medicin som gjorde att man kunde stanna i ålder/växt osv, ja jag önskar verkligen det! Men på samma gång som jag vill gå i ettan så vill jag fortfarande bli 21. Vi blir bara äldre och äldre, det finns inget att göra åt. (Jo, botox. haha)

I wish i could turn back time ;) YEAR ONE!







SUNDAY/WINTERTIME

Söndag och jag är helt slut! Jobbade 10 timmar igår och idag har jag varit i Ullared enda sedan klockan 11. Förbannat mycket onödiga grejer blev det. I fredags var det som sagt 18 års fest ute i Hamra vilket var grymt kul!

Klockan är nu tillbaka vriden till vintertid, jobbigt värre! Nu är det verkligen vinter men det som är så jäkla skönt är att det är HÖSTLOV (=sova ut)! Nästa helg blir det att åka till Malins stuga och chilla och förmodligen festa(?) beror på ifall HBG får för sig att dra på roadtrip... Fast det spelar inte heller någon roll egentligen, vi kan ju festa i alla fall! Och jag kommer förhoppningsvis inte springa runt med en av Mimmis kryckor och dansa med den:




dagens I-landsproblem...

..vad fan ska jag ha på mig ikväll? jag har gått och tänkt på det hela dagen. Emma och Mimmi har nämligen sin 18års fest i Hamra ikväll. Ikväll slår vi klackarna i taket tjejer (kryckorna för Mimmis del)!

klockan tre beger jag mig hem till Mimmi H för att fixa henne. Hon ska på maskerad i Landskrona, jag vill också! haha Hoppas bara att mamma kommer hem på hennes lunch rast, annars kan det bli lite körigt med hur jag kommer dit osv. det är ju inte säkert att jag får låna bilen längre eftersom att mamma säger att jag har hoppat sönder hennes förarsäte, hur fan det nu går till. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Latero.


Mimmi & Jag

The wait is ova

Nu är jag äntligen klar med pluggandet, en psykologi inlämning och en engelska inläming som är frivillig(!), dock känner jag att jag måste göra den fast än att hon kanske inte vill ha den. jag blev busted och det är mitt eget fel men jag vill ju göra något för att visa att jag förstått att jag gjort fel och om hon inte tar det så lämnar jag in den till rektorn. En person som jag också ska gå till imon, frivilligt, för att förklara situationen och försöka förklara det på ett annat sätt än vad min lärare förmodligen kommer att göra. haha nu tror säkert ni som inte vet vad som hänt att jag har gjort värsta grejen och att detta typ är slutet på min gymnasie tid, men nej nej SÅ farligt är det inte men klumpen i magen kommer nog försvinna efter att jag pratat med båda imon. Hoppas jag! Alla gör misstag.

So pull the trigger.

When love takes over

Det var min student klänning som hade kommit, men det blir bye bye med den eftersom att det satt fruktansvärt illa och mammas kommentar var: "Det där är ju inte mycket till kläder måste jag ju säga" som tur är så blev hon inte jätte sur eftersom att den är ju trots allt från England. Det var en klänning från Rare Fashion i alla fall.

Nu måste jag sätta igång med engelskan, och psykologin blev klar innan jag stack iväg och fikade med Malin. Skriver ut den nu innan, annars kommer jag glömma av det ("doris" minne ungefär).


Got something waitin'



Nu sticker jag iväg och hämtar ut ett paket och sen blir det fika med Malin på stan, efter det blir det åter till pluggandet.


Black, black and some white. And it's time for school


Dagens outfit: Svart kofta fårn Only, Svart linne från Lager 157,
Strumpbyxor, vita converse, kort skinnjacka och halsduk på det.

Dags för skola! Sovmorgon till 12 idag, men ska dra till skolan vid halv 12 för att luncha med Malin och Emma. Tacos i skolan, inte fel! Efter skolan blir det att fixa hemma och göra klart psykologin. Jag hinner med ett spinning pass ikväll med. Var på Athletic igår och satan vilken träningsvärk jag har idag! Men det är härligt, ska börja gå på det nu. Man vill ju vara snygg till Ayia Napa, studenten och balen (framför allt balen!).

Nu måste jag dra, latero!


I'm not the same kid from your memory

Tokio Hotel hysteri på hög nivå! Tidigare idag läste jag att på månag släpps Tokio Hotel's konsert biljetter till konserten som är den 4 mars i globen. JAG MÅSTE DIT, NO MATTER WHAT! Mamma har redan lovat mig att hon ska "hänga på låset" på måndag morgon så att jag får en biljett i alla fall. Malin you gotta get your thumb out, talk to your parents and say yes!!!... "I know you want to" Vår andra chans att se dom nu juuuu!!!!!

Jag hade tänkt att jag skulle ta och ställa mig och fixa lite käk nu,  sen måste jag dra mig upp till andra sidan stan för att hjälpa Mimmi med hennes beställning från ASOS. Krånglar lite kanske?! då ringer man teknikern Nina Quaade... hmm jao!

laaatero!!


School

Jag och Malin sitter här i skolan mitt emot varandra med var sin laptop och håller på med våran filosofi uppgift om dieter. Själv har jag om Detox. Det kom nyss upp en ruta på datan som sa att jag har 21 minuter på mig innan den dör. Så det är nog dags för mig att börja köra igång.

latero.

Night already?!

Dagen har gått så sjukt fort och den har varit super kul! Förresten det vi skulle testa med kameran ikväll funkade, med längre slutar tid så funkade det!
Just nu sitter jag i sängen och glor på NCIS och kollar på alla bilder vi tagit, fy fan va kul det är! Lika kul som projektarbetet är och fy fan va roligt det är, på tal om det så måste jag hämta min sy maskin innan Offe åker utomlands. Det blir att skriva upp i To do boken.

Nu ska jag sleepa! natti natti

Här kommer smakprov på det jag och Mimmi fotade ikväll:


HÖST/FALL/AUTUMN


Mössa björnpäls lånad av Mimmi, Halsduk Gina Tricot, Skinn jacka Gina Tricot, Vantar, strumpbyxor & tröja är oldies.


Det enda jag gjorde som jag sa att jag skulle göra i det förra inlägget, är att kolla på Gossip Girl. Mimmi och jag drog ut en sväng med Twiggy och Tyson ut till Osudden och försökte komma igång med våran fotoblogg, där finns nu lite mer bilder från tidigare idag. Mega nice! Ska egentligen vara och träna nu men tror ni att jag orkar? Nej, har bättre saker för mig just nu. Eller nej det har jag inte, men jag vill tro att det är bättre saker. Men men, ska ställa mig i duschen snart och sen dra mig uppåt Mimmi igen så ska vi ut på lite äventyr och försöka få saker och ting att fungera på kameran. Det ska bli spännande att se ifall vi lyckas eller inte.

Nu ska jag ta och pilla lite med bloggen, tjing.

Enough about Eve - GG

En jädra massa skol snack på sistone va? japp och nu blir det ännu mer, Psykologi plugg nästa! Men innan jag gör klart den allra sista inlämingen innan lovet och innan jag åker och tränar så hade jag tänkt mig lite Gossip Girl.
season 3!!!!!! Det är grejer det.

Nu hade jag tänkt slänga ut min ena hund från mitt rum (Tyson) eftersom att han är så sjukt jäääävla jobbig. ÅH kan han inte bara bli vuxen snart? -.-


Valenselektroner osv.....

Masstal: Summan av antalet protoner och antalet neutroner i atomkärnan kallas för masstal.

Ja ni märker kanske hur kul jag och Malin har det just nu, traggla, rabbla och ännu mer traggla! fy fan va tråkigt, just nu orkar ingen av oss mer så vi har tagit en paus för att kolla facebook och alla bloggar. Mamma är påväg hem från Ullared nu och jag hoppas hon hittade vad jag bad om ;) "bra att ha" grejer typ.

student mössorna? kommer dom snart eller?

I'm sick and tired of them fly boys

Hoppat i myskläderna och redo för naturkunskaps plugg är jag. Imon gäller det att få pennan att glöda på provet annars är man screwed! Så idag blir det att trycka ner huvudet i boken igen.

Mamma är i Ullared, haha det ska ju börja ett program om Ge-Kås! haha pathetic ;)
Nej! Nu måste jag börja, börjar få lite smått panik. Psykologin är tills på fredag nu i stället vilket känns mycket bättre.

Latero!



We're in the door
I get a smile from a fly boy
He's seen me before
And makes his move like a fly boy
I'm sick and tired of them fly boys
It's bye-bye boy

 


Natti natti


Pic: Blekinge (Mimmis stuga) Photographer: Mimmi


Var hemma hos Mimmi för en liten stund sedan och startade våran foto blogg, dock är det verkligen typ ingenting uppe ännu men det ska vi nog kunna ordna inom kort. Jag sprang runt och fotade grejer i hela hennes rum and i love it!

jag behöver en ny mobil och det är NU! Min mobil är helt pajj och knappen med stjärnan är borta. Okej Sony Ericsson suger verkligen. Allt går bara ut på designen. Får ta och vänta till januari/februari innan jag kan/vill byta och förlänga mitt abonemang hos 3, om jag äns vill gör det hos 3 det vet jag inte ännu.

Nu hade jag tänkt lyssna sönder Freeze lite mer och sedan sova. Cya!


Be agressive, B E agressive

Nu har jag varit duktig och pluggat en hel del idag. Känner mig stolt ;) Tog en paus och klickade upp Fired Up och den fick mig att tänka direkt på Palme! Ni är så förbannat lika! Men i alla fall, åkte ut och hämtade min lille bror som egentligen skulle fixat någon annan som kunde hämta, men tydligen inte. Väl hemma och full tankad bil så har mamma stått och gjort efterrätt, Cheesecake!

Mimmi är på väg hem från stugan nu, kört vilse ett antal gånger men nu lär hon nog vara på rätt väg? Hoppas jag.

Beställde nyss min student klänning, wey! :D


I väntan på efterrätt och Mimmi...


Min mamma är duuuuktig :D


I'm gonna freeze this moment


Honestly, can you believe we crossed the world while it's asleep.

Guten morgen!

Igår hann jag med en jäkla massa. Jag hann göra klart Svenska C med Malin, gjorde nästan klart Psykologin, jag var ute i rydaholm (och frestelsen för att svänga på E4an ner till sommaren igen var enorm), tittat på film sent på kvällen innan jag skulle köra ut min lille bror till någon tjej ute i skogen, varit på förfest, på fest, och i Bor på typ fest/efterfest/chillfest. Det är ungefär det jag skulle hinna med på två veckor, but i nailed it på en dag/kväll.

Men idag blir det som jag sa i förra inlägget, det blir att dig dig deep into the NK'B book (yes for real this time!!)

Och ikväll blir det att starta min och Mimmis fotoblogg :) På våran blogg kommer det endast finnas en massa bilder som är tagna med en Canon 1000D. Spännande! Så nu blir det fram med PS3 och fiffla.

Nu måste jag dra mig, latero.

NKB

 
Lets dig deep deep down in the naturkunskaps book!


Hem till Malin senare idag igen, innan dess ska jag lämna ett viktigt papper på värdshuset. Mamma kommer hem vid två och då ska jag visa min studentklänning som jag bestämt mig för! Tänker dock inte visa eller säga mer om den då jag vill vara ensam om den. (vilket jag förmodligen inte kommer vara?)

Ne nu måste jag hinna ifatt mitt liv här! Latero.

Jag är nog den lamaste som finns? eller när det gäller "blogg kändisar iaf"

Japp precis! jag stog på BK och tog betalt och delade ut mat och när jag är inne i det hela så tittar jag upp, och där står sjävlaste MINI framför mig och ska beställa sin mat. Helt otippat! jag bröjar skaka av någon konstig anledning och berömmer henne för hennes sjukt bra blogg. me like it alot. Men i alla fall, nu är det dags för henne att hoppa upp på BK's "wall of fame", jäklar jag glömde skriva upp henne där! jaja, Malin flippade nästan ut lika mycket i telefon när jag berättade, som jag gjorde när jag såg henne.

Bränner en Paramore skiva till bilen, sen beger jag mig upp mot Malins place. Vi ska baka morotskaka/plugga/glo tv.. aa som vanligt nästan :)

later.

the worst part is, before it gets any better we're headed for a cliff.

Nu är det dags för mig att dra mig till spisen och fixa något att käka, sen off to work und dann fahren ich nach Malin och kollar Idol/gör klart svenska C uppgiften.

Ciao!


Bild från 2008, en sommar dag innan jobbet.


vännen


Swedens next top model? Malin feel the power!!

Where the lines overlap

Jag och Malin har försökt få tummarna ur i ett bra ta här nu efter en sväng på Åhléns och fika på stigs. Det går ju sådär kan jag ju säga. Båda kollar runt på alla bloggar vi följer och skrattar åt ja ni vet "de största"s video bloggar och självklart inlägg, ibland så undrar jag vart sverige/världen är på väg alltså.

Paramore's nya album brand new eyes spelas för fulla muggar på spotyfi, det gillar vi! Vi diskuterar även hur vi ska se ut på Offes maskerad om en månad, ehm wonder women och house bunny? HAHA ja vi får väl se.

MALIN TUMMEN UR RÖVEN NUUUUUUUU!!!!!!

fika/plugg på stigs

Precis städat klart mitt rum och nu börjar jag få lite brottom känner jag! Om tio minuter ska jag träffa Malin på stigs för att fika och göra klart svenskan.

Engelska prov idag och det gick väl sådär kan jag väl tycka. Hade kunnat göra så mycket bättre ifrån mig ifall jag hade pluggat. Men men that's life! (har verkligen inte kommit in i plugg-perioden ännu och har inte varit där på snart tre år.)

Nu måste jag kila. Latero <3



My super tidy room 8)


furr





Köpte en päls i Malmö i måndags. Päls från Zara 559:-

I'll turn it off



I wanna know what it'd be like, to find perfection in the pride.
To see nothing in the light, but turn it off in all my spite.


last look at eden

Hemma från skolan. Stack till stan en snabbis efter skolan och köpte en grymt mysig stickad kofta på Åhléns. Jag och Mimmi var som sagt i Helsingborg/Landskrona, söndag - måndag, vilket var jätte majsigt. Vi åkte till Malmö för att shoppa och det blev en päls från Zara. (Lägger upp bilder sen)

Om en stund så drar jag mig hemmåt Mimmi för engelska C plugg och jag är inte alls taggad på det. Du ska få låna Gossip Girl säsong 2 också. I'll bring that for you hun'. Men innan dess så ska jag ta och städa mitt rum åter igen. Så nu blir det musik på hög volym.

Tjaaaa talk to you latero.

Michaela - olycklig kärlek

Olycklig kärlek är ju en jävla fitta.
Att vara olyckligt kär i någon som inte är det i dig är den ensammaste känslan i världen. Det är som varje gång man väntar på bussen och det är mörkt ute och slasket piskar dig i ansiktet, blöter ner skorna och tränger igenom kappan. Det är som varje gång man åker hem själv och det känns som om någon river i en. Inte utanpå utan innanför huden, river upp köttet och tränger igenom blodet, river sönder varenda sena, varenda muskel. Varje stund känns som när nåogn håller fast ens hand och pressan en cigarett mot den. Magen känns alltid som den gången man blev full första gången på hemma festen och spydde ner ett helt badrum. I huvudet känns det som ständig migrän. Benen viker sig utan förvarning, som när någon sparkar dig i knävecken. Händerna darrar på ett sätt som de gör när man är riktigt jävla rädd. Och när man hör om den nya tjejen är det som ett slag som träffar rakt på näsbenet så att det spräcks och blodet sprutar.
Sen en till.
En till.
En till.
Sen är man så jävla nerslagen att man ger upp. Slutar be om det, skiter i om slagen fortsätter komma, ramlar ihop och slutar kämpa. Så är det över. Man börjar läka. Men det är ett helvete av smärta på vägen. Och de där ärren blir ju så jävla fula, men på något vänster ser man charmen i de också tillslut.

Michaela, kategori "kärlek"



Söndag = helsingborg

Ikväll efter att Mimmi har slutat beger vi oss mot Helsingborg och Landskrona.

ja det är väl det enda roliga som händer just nu. Har varit uppe sedan 10 i morse och hållt på att springa runt här i huset och städat, tvättat och försökt lugna ner Tyson (som är förbannat jobbig!!!!). Just nu ligger jag och glor på The City, och jag känner att det kliar i hela kroppen, JAG VILL TILL NEW YORK, och det är nu (!). Jag vill också ha en super nice lägenhet där på manhattan, jag vill också, jag vill också! ååååh galet. Det är så mycket jag vill i mitt liv och jag känner att tiden inte räcker till.
Jag hoppas i alla fall att vintern blir som jag vill att den ska bli så är ett resemål med bästa vännen avbockad :) Får väl ta ett snack med pappa Lennart om billiga biljetter och sådant.

Nu hade jag tänkt dra mig till duschen.

later!


first day of something new

Uppstigen och vaken. Frukosten är käkad och ny duschad är man. Nervös? nej dååå! (inte än) Klockan är redan 11 och jag borde nog börja göra mig i ordning osv, det är ju nämligen min första dag på det nya jobbet idag. Den är riktigt nice! Mao, bagge & co va snälla mot mig ikväll sen, haha jag kommer ju bli sjukt nervös. Jobbar 13-23 idag, kan bli att jag får gå hem tidigare. Det beror helt enkelt på hur mycket det är som behövs göras sa Bea.

Igår var jag hemma hos Malin som hade sin lilla släkt från Danmark där. Det är ganska gött att veta att jag inte är den enda danska människan i våran vänskapskrets ;) Hade varit ännu roligare om vi hade kunnat snacka danska dock, så hade ingen fattat vad vi sa. muy bien, men man kan ju inte få allt här i livet.

Nu måste jag ta tag i mitt liv och börja göra mig i ordning innan nervositeten hinner ikapp. Talk to you latero.

Tokio HOtel - Träumer



Schwarze Augen
Schwarze Lippen
Du stehst vor mir
Lass die Zukunft noch mal kippen
Lass uns weg von hier

Wir haben uns
Wir haben Angst
Wir kommen nirgendswo an
Wir sind Träumer
Wir haben uns
Wir haben Angst
Halten uns an der Hand
Wir sind Träumer
Wir sind Träumer
Wir sind Träumer

Weißer Nebel
Weißes Mondlicht
Scheint hell - So wie du
Wenn du schläfst dann komm ich mit
Ich mach die Augen zu

Wir haben uns
Wir haben Angst
Wir kommen nirgendswo an
Wir sind Träumer
Wir haben uns
Wir haben Angst
Halten uns an der Hand
Wir sind Träumer
Wir sind Träumer
Wir sind Träumer

Ham uns alles gegeben
Ham uns alles genommen
Ham uns alles vergeben
Um bis hierher zukommen
Weck uns nicht auf
Wenn der Morgen kommt sind wir allein
Wir wollen lieber Träumer sein

Wir sind Träumer
Wir sind Träumer
Wir haben uns
Wir kommen nirgendswo an
Wir sind Träumer
Wir sind Träumer
Wir haben uns
Wir haben Angst
Wir kommen nirgendswo an
Wir sïnd Träumer


Wenn der morgen kommt sind wir allein, wir wollen lieber träumer sein.

Nu har jag varit och köpt det jag gillar allra mest när man är själv och bara vill vara. Tidning och en Well's Vitamin Focus. Tokio Hotels nya album spelas för fulla muggar här på min kära laptop. Tycker verkligen om deras nya album, eller ja inte alla låtar dock, mycket annorlunda är det så det är ungefär 5 låtar som är favoriterna.

Nu hade jag tänkt springa iväg till tatueraren och ändra min tatuering :D I stället för nacken blir det bakom örat. mucho bättero! (Det var det jag hade tänkt för första början och velat ha den enda sedan jag såg min frisör med den, wiiee!)

Talk to you latero.


top model canada

Precis käkat pasta och nu sitter jag här och försöker ladda upp batteriet inför pluggandet som väntar. BLÄ! Top model Canada rullar på tv och i like it.

-

Mendans jag väntar på att Gossip Girl ska bli klart så har jag varit och handlat mat, något till pappa som han behövde på Cheapy och träffat på Emma Bagge Berggren.
Om en stund ska jag bege mig mot house de la Frick, alltså Offe. Det blir PA möte för fulla muggar. Fick även mina jeans idag som jag klickade hem för någon dag sedan, eller ja, jag köpte dom av någon på bloket så jag behövde en 25a i stället för en 28a som jag köpte för något år sedan. BARA för att jag var tvungen att ha dom och de fanns inte i en mindre storlek.. hmm smart ass Nina, men nu har jag fått dom igen FAST i en annan tvätt dock. hmm aja jag nöjer mig :) så under tiden vi har PA mötet med Lina så ska jag sy in dessa favvo jeans. Btw. Emma H nu kan du få mina Fornarina du lånat av mig sedan i 1an typ. haha

Nu kanske det är dags att plocka undan på mitt rum? det ser ut som ett bomb ned slag... igen. FAN! jag som skulle hålla det städat.

the worlds greatest! The very best...

... friend you ever can imagine.

Det är exakt vad denna person är! Jag förstår inte hur vi inte har kunnat träffas tidigare. Vi har alltid haft gemensamma vänner enda sedan vi gick i 3an på lågstadiet, trots det har vi aldrig någonsin ens kommit i närheten av varandra. På högstadiet så började våra "gäng" helt plötsligt hata varandra och började kalla olika personer för olika saker, vi kände inte en enda av er och jag visste inte äns vem du var. Vi kommer upp i ålder och börjar mogna, allt "bråk" alla hade glöms bort över en natt och allt är som vanligt igen. Jag tränar konståkning för fulla muggar och varje fredags kväll ser jag en tjej stå och titta på. Du var avundsjuk.. det visste jag.

Första dagen vi skulle börja på gymnasiet så mötte jag upp Emma och Hanna vid enehagsskolan för att jag skulle slippa gå till skolan själv. Vi var ju LIV rädda för 3orna och ville absolut inte bli ner bombade med vatten ballonger osv. Jag lyckas i alla fall ta mig in i skolan torr. Många nya Figy elever samlas i aulan för att få reda på respektive klasser. Jag hamnar helt plötsligt i SP07B, jag splittras från Mimmi som jag gått i samma klass som sedan i 6an. Jag kände nästan redan alla som jag skulle börja samma klass med, eller i alla fall från Apla.

Vår första mentorstid skulle vi "lära känna" varandra genom en så sjukt lam uppgift. Vi fick ett A4 papper med massa sporter, hobbys osv som vi skulle gå runt och fråga de nya klass kamraterna, vi skulle alltså sätta namn efter sport, hobby etc. Det enda jag visste om dig var att du simmade, YES! det stog med på pappret. Så jag går det fortaste fram till dig och jag minns exakt vad jag sa:

Hej, du simmar va? och du heter..... Malin Claesson?

Det var typ början på allt.. vi pratade inte så mycket mer under ett halvår tills det blev spex osv då du befann dig i Thailand. Vi hade addat varandra på msn osv, och jag sov till och med över hos dig en dag för att det var skoljoggen vid borgen (andra sidan stan för mig). När du väl var i Thailand så passade jag på att berätta om mina kärleksproblem och du hjälpte mig på traven, tack tack för det. Men i alla fall, det var på msn vi lärde känna varandra på riktigt...

... nu idag är vi oskiljaktiga! Det är dig jag kan komma hem till utan att meddela dig, det är dig jag kan vara hos i typ 20 minuter och sen åka ifrån igen utan att någon av oss undrar ifall något är fel, det är dig jag kan lita på, det är dig jag kan skratta med tills magen gör ont och tårarna sprutar, det är bara dig jag kan få random ryck/damp/utbrott med, det är dig jag kan tjafsa med hur mycket som helst och sedan vända på en 5 öring och allt är som om inget hade varit sagt, och det är med dig jag kan prata med om allt utan att känna mig osäker. 

You're the worlds greatest, the very best!  





Im so lucky lucky

NYTT JOBB!!!! På lördag är det första dagen på mitt nya jobb. Dom ringde och meddelade idag att jag fick jobbet. Känns så sjukt härligt! äntligen blir det lite omväxling, det här gillar vi.

Rydaholms värdshus here i come!


träumer

Tokio Hotel - Träumer  SNEAK PREVIEW


Pa HOS OFFE

Vi håller just nu på att sy hemma hos offe och det går kanonens. Vi måste dra till donken och käka. Vi börjar alla bli irriterade så fort inget vill som man själv vill. Sen blir det att dra hit igen för att fortsätta.

Ikväll blir det plugg hos Malin antar jag, mys och massa grönt och gott.
Fest igår och det va sjuuuukt kul! haha vi får väl se ifall det kommer upp någon bild senare eller inte.

Nu ska vi dra, ciao.




-

en sak är säker i alla fall, jag tänker aldrig med färga håret hemma! vitt som snö i längderna/topparna och som om att en hund har pissat i botten, FINT!... silver schampoo, ja tack!!!

...

Jahap, vi får väl se hur det här blir......

one two three



PA mötet gick skit bra, vi har börjat sy nu. Äntligen!
Nu är jag hemma och ska snart slänga i en färg i håret, eller ja mamma ska göra det för jag ska krångla till det ordentligt... som vanligt. Färgen ska vara i håret i en timme så ska kolla på Gossip Girl under tiden. Gah! ska bli sååå skönt att få bort det gula/oranga som det blev efter att frisören färgade blont direkt på mina bruna slingor jag hade i håret innan. nu ska de bort ;D

Dagens låt ovanför! Britney spears - 3

RSS 2.0